Przedstawcie się :)
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Re: Przedstawcie się :)
Dziękuję za przywitanie i zaproszenie
Równiez mam nadzieję, że będziemy razem chodzić na koncerty 
- Tuszka
Witam! Miło mi do Was dołączyć 
Jestem Ania, mam 26 lat i mieszkam w Poznaniu.
Tutaj też, 01.12.2012, po raz pierwszy byłam na koncercie Thomasa Andersa. Zupełnie przypadkowo, dostałam bilet na urodziny
Znałam i lubiłam utwory Modern Talking, ale po usłyszeniu tych kawałków na żywo, zupełnie oszalałam
Chciałabym się wkręcić w Waszą społeczność, mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie i miło będzie nam się wymieniać informacjami
Oczywiście wybieram się na 2 najbliższe koncerty (Praga, Koszalin), ale to już w innym poście
Pozdrawiam,
Ania
P.S. Jestem fanką szczególnie Larsa
))
Jestem Ania, mam 26 lat i mieszkam w Poznaniu.
Tutaj też, 01.12.2012, po raz pierwszy byłam na koncercie Thomasa Andersa. Zupełnie przypadkowo, dostałam bilet na urodziny
Znałam i lubiłam utwory Modern Talking, ale po usłyszeniu tych kawałków na żywo, zupełnie oszalałam
Chciałabym się wkręcić w Waszą społeczność, mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie i miło będzie nam się wymieniać informacjami
Oczywiście wybieram się na 2 najbliższe koncerty (Praga, Koszalin), ale to już w innym poście
Pozdrawiam,
Ania
P.S. Jestem fanką szczególnie Larsa
- MTalkingusia28
Witaj Aniu na Forum.
Im nas więcej tym lepiej. Super, że wpadłaś. Obyś znalazła tematy w których będziesz chętnie się udzielać.
Bardzo serdecznie zapraszamy do dyskusji.
Witam także wszystkich ostatnio zarejestrowanych. Bawcie się tu dobrze i często się wypowiadajcie. My stali bywalcy bardzo chętnie poznamy zdanie na różne tematy wszystkich ostatnio zarejestrowanych Fanów Thomasa i Dietera tu na tym Forum. No to miłego spędzenia tu czasu życzę.
Pozdrawiam
Witam także wszystkich ostatnio zarejestrowanych. Bawcie się tu dobrze i często się wypowiadajcie. My stali bywalcy bardzo chętnie poznamy zdanie na różne tematy wszystkich ostatnio zarejestrowanych Fanów Thomasa i Dietera tu na tym Forum. No to miłego spędzenia tu czasu życzę.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Dieterowiczka
Hej , mam na imię Wiktoria mam 13 lat , jestem fanką Dietera jak i Modern Talking , pochodzę z Radzionkowa 
- Dieterowiczka
Re:
Też jestem z RadzionkowaDominik pisze:ĂĂ´mĂŽnĂŽk' vel Papszmir - rocznik '84jestem z Radzionkowa - małego miasta koło Bytomia na Śląsku, jestem fanem muzyki Bohlena, Andersa i brzmienia podobnego do tych klimatów tudzież lat 80-ych, 90-ych etc.
- Dieterowiczka
Re:
No to witaj w klubie SylwioLouie, Louie, Louie pisze:Ja mimo, że mam już dłuższy staż na tym forum, to i tak się przedstawię:
Mam na imię Sylwia, jestem z Radziejowa koło Włocławka, lubię muzykę DB, MT, BS, CCC ogólnie lata 80. Ale jeśli idzie o największego idola to jest nim Dieter.
-
sabina
przedstawienie
Witam serdecznie na forum. Jestem nowym użytkownikiem forum i mam na imię Sabina 
- Evaalex
- sylvik
helou
mieszkam w szczecinie i serdecznie wszystkich pozdrawiam.
napisze o sobie ... i ... zastanawiam się, czy mnie ktoś przeczyta
pochodzę z dziwnego gatunku fanów. tych, którzy cicho w domku siedzą
mam 38 lat i rzadko chodzę na koncerty. jednak powiedziałam dośc. wybrałam się do koszalina (T.A. był w szczecinie - a ja nie mogłam...). NIESAMOWITE PRZEŻYCIE !!! zapatrzona i zasłuchana
słucham T.A. od 30 lat. miałam kilka lat ... i zakochałam się w pięknym głosie, eh.. (lata 80-te)
T.A. był przed moim pierwszym chłopakiem, był moją pierwszą miłością, dziecięcą .... i tak mi do dziś zostało !!!!!!!!! . ten zawsze był o niego zazdrosny !!! ale razem Go słuchaliśmy (ICH - M.T.)
w latch 90-tych pojawił się w moim życiu mój obecny mąż
i znów podobna historia - ZAZDROSNY PONAD GRANICE, he he
tak jakoś mi do dziś zostało, że męczę rodzinę milionowymi dawkami pięknego głosu T.A.
tyle lat minęło, a ja pierwszy raz bylam na koncercie (koszalin 20.07.2013). wzięłam ze sobą córkę, która żeby mi przyjemnośc zrobic (i sobie pewnie też) pobiegła do sklepiku zakupic koszulki i co najważniejsze PŁYTĘ (z autografem). wałkuję ją teraz w aucie w nowo zakupionym radyjku
ojejciuuuu. jaki mój chłop zazdrosny był jak jechałam na spotkanie z T.A. !!! niestety nie było mi dane wejśc na priv foto ... byłam zawiedziona, ale nie wiedziałam, że nie wszystkie wymogi spełniłam - ALE TO NIC !!!! najważniejsze, że mogłam sobie na NIEGO popatrzec
poskakac, wybawic się, poczuc MAGIĘ
po tylu latach (30) stwierdziłam, że cichutkie (głęboko prywatne słuchanie) to za mało !!! WIĘC SIĘ U WAS POJAWIŁAM
teraz czuję się jak w rodzinie, bo dookoła niewielu takich zapaleńców jak ja
SERDECZNIE - jeszcze raz - WSZYSTKICH POZDRAWIAM I MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ SPOTKAMY - gdzieś ... podskakując, śpiewając - chłonąc CUDOWNĄ muzykę T.A.
BUZIOLE DLA WSZYSTKICH
napisze o sobie ... i ... zastanawiam się, czy mnie ktoś przeczyta
pochodzę z dziwnego gatunku fanów. tych, którzy cicho w domku siedzą
mam 38 lat i rzadko chodzę na koncerty. jednak powiedziałam dośc. wybrałam się do koszalina (T.A. był w szczecinie - a ja nie mogłam...). NIESAMOWITE PRZEŻYCIE !!! zapatrzona i zasłuchana
słucham T.A. od 30 lat. miałam kilka lat ... i zakochałam się w pięknym głosie, eh.. (lata 80-te)
T.A. był przed moim pierwszym chłopakiem, był moją pierwszą miłością, dziecięcą .... i tak mi do dziś zostało !!!!!!!!! . ten zawsze był o niego zazdrosny !!! ale razem Go słuchaliśmy (ICH - M.T.)
w latch 90-tych pojawił się w moim życiu mój obecny mąż
tak jakoś mi do dziś zostało, że męczę rodzinę milionowymi dawkami pięknego głosu T.A.
tyle lat minęło, a ja pierwszy raz bylam na koncercie (koszalin 20.07.2013). wzięłam ze sobą córkę, która żeby mi przyjemnośc zrobic (i sobie pewnie też) pobiegła do sklepiku zakupic koszulki i co najważniejsze PŁYTĘ (z autografem). wałkuję ją teraz w aucie w nowo zakupionym radyjku
ojejciuuuu. jaki mój chłop zazdrosny był jak jechałam na spotkanie z T.A. !!! niestety nie było mi dane wejśc na priv foto ... byłam zawiedziona, ale nie wiedziałam, że nie wszystkie wymogi spełniłam - ALE TO NIC !!!! najważniejsze, że mogłam sobie na NIEGO popatrzec
po tylu latach (30) stwierdziłam, że cichutkie (głęboko prywatne słuchanie) to za mało !!! WIĘC SIĘ U WAS POJAWIŁAM
teraz czuję się jak w rodzinie, bo dookoła niewielu takich zapaleńców jak ja
SERDECZNIE - jeszcze raz - WSZYSTKICH POZDRAWIAM I MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ SPOTKAMY - gdzieś ... podskakując, śpiewając - chłonąc CUDOWNĄ muzykę T.A.
BUZIOLE DLA WSZYSTKICH
sylvik
- JoannaIzabella
sylvik - witaj!!! Od razu widać, żeś "swój człowiek"!
Mam nadzieję, że będziemy się wspólnie bawić na wielu, wielu koncertach Thomasa!
Pozdrowienia równiez dla Córci! 
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Witam Cię Sylvik w naszej rodzince i zapraszamy na koncert do Nysy a potem do Częstochowy pozdrawiamsylvik pisze:helou
napisze o sobie ... i ... zastanawiam się, czy mnie ktoś przeczyta![]()
pochodzę z dziwnego gatunku fanów. tych, którzy cicho w domku siedzą![]()
w latch 90-tych pojawił się w moim życiu mój obecny mążi znów podobna historia - ZAZDROSNY PONAD GRANICE, he he
tyle lat minęło, a ja pierwszy raz bylam na koncercie (koszalin 20.07.2013). wzięłam ze sobą córkę, która żeby mi przyjemnośc zrobic (i sobie pewnie też) pobiegła do sklepiku zakupic koszulki i co najważniejsze PŁYTĘ (z autografem). wałkuję ją teraz w aucie w nowo zakupionym radyjku![]()
ojejciuuuu. jaki mój chłop zazdrosny był jak jechałam na spotkanie z T.A. !!! niestety nie było mi dane wejśc na priv foto ... byłam zawiedziona, ale nie wiedziałam, że nie wszystkie wymogi spełniłam - ALE TO NIC !!!! najważniejsze, że mogłam sobie na NIEGO popatrzecposkakac, wybawic się, poczuc MAGIĘ
![]()
po tylu latach (30) stwierdziłam, że cichutkie (głęboko prywatne słuchanie) to za mało !!! WIĘC SIĘ U WAS POJAWIŁAM![]()
teraz czuję się jak w rodzinie, bo dookoła niewielu takich zapaleńców jak ja![]()
SERDECZNIE - jeszcze raz - WSZYSTKICH POZDRAWIAM I MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ SPOTKAMY - gdzieś ... podskakując, śpiewając - chłonąc CUDOWNĄ muzykę T.A.![]()
BUZIOLE DLA WSZYSTKICH
- sylvik
- graaace
Witam,
jestem Patrycja i pochodze z okolic Bydgoszczy.
Tak więc, dokładnie nie pamiętam kiedy pierwszy raz usłyszałam MT ale było to gdzieś pomiędzy 2003-2004r. Byłam wtedy jeszcze mała. Miałam około 8-miu latek. Chociaż troche wcześniej babcia dała mi pierwszą płyte C.C.Catch, pamiętam tylko , że strasznie spodobał mi się ten kotek na okładce
No i tak się zaczęła historia z muzyką pana Bohlena. Płytę C.C.Catch wałkowałam non stop na starym gramofonie. Do muzyki Caro powróciłam jakiś dobry miesiąc temu, potem coraz częściej tata zaczął puszczać utwory MT te po come backu w `98 no aż wkońcu przesłuchałam wszystkie utwory z płyt z lat 80-tych. Potem dowiedziałam się , że Blue System to ten sam gość co w MT. No i tak jakoś szukając różnych informacji na ich temat trafiłam na to forum. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie ciepło w swoim gronie.
Pozdrawiam graaace
jestem Patrycja i pochodze z okolic Bydgoszczy.
Tak więc, dokładnie nie pamiętam kiedy pierwszy raz usłyszałam MT ale było to gdzieś pomiędzy 2003-2004r. Byłam wtedy jeszcze mała. Miałam około 8-miu latek. Chociaż troche wcześniej babcia dała mi pierwszą płyte C.C.Catch, pamiętam tylko , że strasznie spodobał mi się ten kotek na okładce
Pozdrawiam graaace
Don't take away my heart
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Hej witaj na forum 
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Monia82
- Członek TAFC Polska
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Graace witamy Cię bardzo milutko 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.