Modern Talking w mediach
- maria MT
Re: Modern Talking w mediach
Oglądam ten program "66 niezapomnianych......" w TVN Style specjalnie czekając na Modern Talking i nie widziałam tej zapowiedzi. Dziś oglądałam i był John Lenon, na końcu Fredy Merkury a MT nie było. Proszę o informację czy na początku programu był Thomas czy później? Na szczęście przez cały tydzień leci powtórka.
Pozdrawiam Maria
- Jasmine
O cholera, ominęło mnie to
A tak czekałam T.T
Śniło mi się dzisiaj że Dieter zaproponował mi współpracę
Śniło mi się dzisiaj że Dieter zaproponował mi współpracę
- Peter
To własnie ona sama jest kiczem do wyplewienia, jej image był na maxa kiczowaty, zobaczcie sami, mnie zawsze odrzucało od podobnych artystów:lechu pisze:Przed chwilą w 66 niezapomnianych przebojów na TVN Style Modern Talking i YMHYMS. Komentarz Majki Jeżowskiej żenada. "Kicz do wyplewienia". I mówi to babka od A ja wolę moją mamę:))))

Ten make up, fryzura. brrrr.
Zapomniał wół jak cieleciem był.
Tacy artyści nie mają racji bytu na rynku muzycznym, bo nikt nie kupi ich płyt to muszą się wyładować na kimś kto odniósł sukces, szkoda tylko, że zarzucają mu to samo co można zarzucić im samym....
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dokładnie Peter.
Należało by jeszcze przypomnieć tej Pani,że Thomas Anders i Modern Talking mieli i mają fanów w wieku 8 - 100 lat a Majka Jeżowska 5-12 lat
Więc o czym tu w ogóle gadać.
Należało by jeszcze przypomnieć tej Pani,że Thomas Anders i Modern Talking mieli i mają fanów w wieku 8 - 100 lat a Majka Jeżowska 5-12 lat
Więc o czym tu w ogóle gadać.
- Skyliner89MT
Polskie pseudo gwiazdki na arenie między narodowej są NIKIM, nawet nie potrafią się wypromować poza Polskę i to ich bardzo boli, że m.in. Modern Talking osiągnął ogromny między narodowy sukces, ma miliony fanów na całym świecie i ludzie nadal o nich pamiętają i słuchają. Już w takiej Rumuni mają lepszych artystów, którzy co jakiś czas słychać w Naszym kraju.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Jasmine
Rumunii mają świetnych wykonawców
U nas jest jedno wielkie dziadostwo, taka Paulla co udaje Rihannę, jakaś Candy Girl co robi się na Gagę.
U nas jest jedno wielkie dziadostwo, taka Paulla co udaje Rihannę, jakaś Candy Girl co robi się na Gagę.
- Peter
Jeszcze jest jedna podróbka Lady Gagi nazywa się A. Cyzon i jest okropna, brak własnych pomysłów jest dobijający.
Wracając do tematu to wczoraj po 20 00 w radio Express leciało "Jet airliner".
Wracając do tematu to wczoraj po 20 00 w radio Express leciało "Jet airliner".
- maria MT
Przed chwilą w "66 niezapomnianych..." leciało YMHYMS Modern Talking. Piosenka ta była na 17 miejscu. A jednak.......Czekałam na nią od miesiąca. Ciekawa byłam na którym miejscu będą. A tu 17 , super. Ale oczywiście wypowiedzi niektórych osób były beznadziejne. Dla przykładu Leszczyński twierdził że Thomas miał porcelanowe zęby a Markowska, że Thomas włosy musiał kręcić na papiloty, ponieważ miał bujną fryzurę. Przecież widać gołym okiem, że Thomas miał naturalne włosy, same mu się kręciły bez papilotów. Wypowiedź Jeżowskiej była najgorsza, tylko "kicz" "plastik" itp. Lubiłam ją i uważałam za mądrą kobietę ale od dziś to się zmieniło. Żenada.
Pozdrawiam Maria
- Jasmine
Wiem co czujesz, też myślałam że Jeżowska jest spoko, ale kiedy przeczytałam tutaj co powiedziała na temat MT to zdziwiłam się, że ona tak powiedziała.
Porcelanowe zęby xD A może jeszcze sztuczną szczękę?
Nie wyobrażam sobie Thomasa w papilotach

Porcelanowe zęby xD A może jeszcze sztuczną szczękę?
Nie wyobrażam sobie Thomasa w papilotach
- Gasolina91
Wczoraj wieczorem w radiu CCM leciało Brother Louie, później puścili CCCatch i Heartbreak Hotel.
Point Of No Return
- Peter
Jeżowska mądrą kobietą?maria MT pisze:Wypowiedź Jeżowskiej była najgorsza, tylko "kicz" "plastik" itp. Lubiłam ją i uważałam za mądrą kobietę ale od dziś to się zmieniło. Żenada.
- fredka
- Członek TAFC Polska
Jest takie radio o nazwie Muzyczne Radio z Jeleniej Góry. Tam promowali płytę wydaną na 25-lecie MT. Ja często słyszę piosenki MT na tym radiu . Nie wiem, czy odbierane jest w calej Polsce.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- Agata
Jutro Thomas będzie na kanale Deutsche Welle (DW) w programie "Deutsche Beats" ("German Beats"). Program można obejrzeć w niemieckiej lub angielskiej wersji językowej. Pory emisji:
- po angielsku: 18:30
- po niemiecku: 07:30, 15:30
Program można obejrzeć w internecie, dzięki opcji Live-Stream, okienko
po prawej "DW-TV EUROPA live".
http://www.dw-world.de/dw/episode/0,,5573173,00.html
http://www.dw-world.de/dw/episode/0,,5573204,00.html
- po angielsku: 18:30
- po niemiecku: 07:30, 15:30
Program można obejrzeć w internecie, dzięki opcji Live-Stream, okienko
po prawej "DW-TV EUROPA live".
http://www.dw-world.de/dw/episode/0,,5573173,00.html
http://www.dw-world.de/dw/episode/0,,5573204,00.html
- Dr Mabuse
Właśnie w Radio Kaszebe ( http://www.radiokaszebe.pl/ ) przeleciał "Brother Louie '98".

- Adek
Co takiego powiedziała ta cała Jeżowska? Że ''YMHYMS'' z 1985 roku to PLASTIK?! W czym ....? Ja np: jej ''tworczość'' zaliczyłbym do PLASTIKU, szczegolnie jej występy na festynach 
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- MTalkingusia28
Ja nie mam pojęcia co ta Jeżowska powiedziała na Modern Talking, bo nie mam tego TVN Style o którym piszecie. ale prawda jest taka, że ona nie ma za grosz talentu i jeśli obraża taką sławę jak MT, no to gołym okiem widac, że jest jej żal, że takiej sławy jaką MT zdobył ona nigdy nie zdobyła. Lepiej niech się schowa, bo ja nigdy nie mogłam na nią nawet patrzeć, a co dopiero słuchać jej marnych pioseneczek. Muzyka Jeżowskiej to istna żenada, ot co. A plastikowa to jest ona i jej "twórczość" jak napisał Adek. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28