Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cris1974

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: cris1974 »

No to i ja się przedstawię. Słucham MT od początku. Aż dziw bierze że do tej pory się nie zarejestrowałem. Przyznam się że właśnie byłem na pierwszym koncercie w życiu i był to koncert TA w Atlas Arenie. Udało się przemycić aparat i jest sporo fotek :D :D . Ja Krzysztof z Łodzi rocznik 74
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

cris1974 pisze:No to i ja się przedstawię. Słucham MT od początku. Aż dziw bierze że do tej pory się nie zarejestrowałem. Przyznam się że właśnie byłem na pierwszym koncercie w życiu i był to koncert TA w Atlas Arenie. Udało się przemycić aparat i jest sporo fotek :D :D . Ja Krzysztof z Łodzi rocznik 74
No dobrze, trochę już pokonwersowaliśmy to teraz pora na oficjalne: cześć! :D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Witam wszystkich nowych na forum :)
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja również chciałam powitać wszystkich nowych na forum MT :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Cześć WAM wszystkim, uśmiech na twarzy się pojawia jak Was więcej się ujawnia :D Jeszcze raz witajcie:)
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Post autor: HubMT »

Witam.
Jestem Hubert. Może nie uwierzycie w to, ale mam 13 lat i jestem wielkim fanem Modern Talking oraz Blue System. Myślę, że będziemy miło dyskutować. ;)
*Diamonds never made a lady..." :roll:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

HubMT pisze:Witam.
Jestem Hubert. Może nie uwierzycie w to, ale mam 13 lat i jestem wielkim fanem Modern Talking oraz Blue System. Myślę, że będziemy miło dyskutować. ;)
Wow! Witaj! Do tej pory chyba KarinaMaria (niemal 16.) była najmłodsza ;) Raz jeszcze witaj wśród nas!!!
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

JoannaIzabella pisze:
HubMT pisze:Witam.
Wow! Witaj! Do tej pory chyba KarinaMaria (niemal 16.) była najmłodsza ;) Raz jeszcze witaj wśród nas!!!
Hej hej! To ja! Witaj w FanClubowej Rodzinie!
...because You are the KING OF LOVE..!
magdaż

Post autor: magdaż »

Witam! Jestem Magda z Torunia. Twórczość MT towarzyszy mi od najmłodszych lat. Choć większy sentyment do ich muzyki mają moje chłopaki tzn mąż i syn( lat 6), to będąc na koncercie w Sopocie 2008, gdzie Thomas był jego największą gwiazdą przeżyłam niezapomniane chwile. Warte wszystkiego był widok łez mojego męża jak zobaczył Thomasa i Limahla :). Teraz szykujemy się całą czteroosobową rodziną na koncert w Gdańsku 16. 03. 2013
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Hej magdaż! Niesamowite, że w Toruniu są też fani MT. Mieszkałem przez prawie trzy ostanie dekady ubiegłego stulecia 20 km od Torunia i zwłaszcza w latach 90-tych sądziłem, że jestem jedynym fanem tego mega - duetu w tej mikro - części kosmosu ;) Jakże przyjemnie po latach, dzięki nowoczesnym technologiom, dowiedzeć się, że się było w błędzie. Pozdrowienia dla chłopaków, a Tobie: cześć ;)

Serdecznie witam też HubMT. Napisałeś niesamowitą rzecz: "jestem wielkim fanem Modern Talking oraz Blue System". Na prawdę, jestem pod wrażeniem, zwłaszcza, jeżeli chodzi o ten drugi zespół. Trzymam kciuki, abyś za lat dziesięć mógł powiedzieć to samo ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dominicka

Post autor: Dominicka »

Witam!
Mam na imię Dominika mam 25 lat i jestem ze Szczecina. Modern Talking znam od wielu, wielu lat jak większość ludzi z najpopularniejszych piosenek natomiast pasją do muzyki Thomasa zaszczepiła we mnie moja Siostra kilka lat temu. Jak do tej pory byłam tylko na dwóch koncertach w zeszłym roku w Lublinie i teraz w Gdańsku. Jednak zrobiły na mnie piorunujące wrażenie i już nie mogę doczekać się kolejnych :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Dominicka pisze:Witam!
Mam na imię Dominika mam 25 lat i jestem ze Szczecina. Modern Talking znam od wielu, wielu lat jak większość ludzi z najpopularniejszych piosenek natomiast pasją do muzyki Thomasa zaszczepiła we mnie moja Siostra kilka lat temu. Jak do tej pory byłam tylko na dwóch koncertach w zeszłym roku w Lublinie i teraz w Gdańsku. Jednak zrobiły na mnie piorunujące wrażenie i już nie mogę doczekać się kolejnych :)
Dominika, super, że jesteś wśród nas!!! W Gdańsku było cudnie, od razu widać, żeś jest bratnią duszą! :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

No Siostro, widzę, że zostałaś skutecznie nawrócona! A więc miłego buszowania po forum :D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Witam Cię Dominiko sieszymy się że jesteś z nami pozdrawiam :D :D :D
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Witam Cię serdecznie :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Witamy! :D
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
ODPOWIEDZ