"Strong" - nowy album

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Re: "Strong" - nowy album

Post autor: adamanders »

Swoją drogą ciekawe jaki tytuł będzie miał ten nowy album ,bo skoro ma być większość nowego materiału to wcale niewykluczone że i tytuł ulegnie zmianie.....
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

adamanders pisze:...niewykluczone że i tytuł ulegnie zmianie.....
Niewykluczone?Adam,czy Ty słuchałeś uważnie co powiedział Thomas w wywiadzie?Nie będzie albumu Strong,będzie całekiem nowa płyta z nowym materiałem i kilkoma utworami z albumu Strong.
ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Post autor: ttdziewiec »

Chyba ArCrack ma rację, mimo, że baaardzo pragniemy tej płyty, to jednak nie nastawiajmy się tak na stówę. Większe będzie nasze rozczarowanie jak coś się przedłuży. Ale kciuki trzymam z całej siły!!!:):)

Pozdrawiam wszystkich

Renata
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

jedyna pisze:adamanders napisał(a):
...niewykluczone że i tytuł ulegnie zmianie.....

Niewykluczone?Adam,czy Ty słuchałeś uważnie co powiedział Thomas w wywiadzie?Nie będzie albumu Strong,będzie całekiem nowa płyta z nowym materiałem i kilkoma utworami z albumu Strong.
Myślę, że Adam słucha a raczej czyta uważnie napisał przecież, że będzie większość nowego materiału więc nie musisz tego powtarzać !!! A co do tytułu Thomas może go nazwać STRONG No1 co nie wiele różni się od tytułu STRONG a równie dobrze może nazywać się RAINBOW tak dla przykładu. Ja podzielam zdanie Adama też jestem ciekawa jaki tytuł będzie nosiła nowa płyta z większością nowych piosenek + kilka ze STRONG'A...
Nie wiem dlaczego ale nie musisz tak najeżdżać na ludzi...
Pozdrawiam Fanów ;)
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

ArCrack pisze:
IndependentGirl pisze:Fajnie, że jest już bliżej określony termin
Byłbym ostrożny z tym terminem, sami widzieliście jaki Thomas był niepewny gdy mówił o nim w wywiadzie. Nowa płyta w Europie wychodzi od ponad dwóch lat i wyjść nie może, więc nie oczekuję że będzie właśnie w lutym. Choć oczywiście chciałbym, żeby w końcu doszło do jej premiery.
Miejmy nadzieję,że tym razem Thomas będzie słowny i album w końcu ukaże się.
Jak Thomas powiedział samo nagranie albumu zajmuje mu 3-4 tygodnie.
Problemy tylko potem z wydaniem albumu,ale tu już chyba o kasę chodzi-takie moje zdanie.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Problemem nie jest nagrywanie przez Thomasa piosenek ale decyzja szefów wytwórni płytowej.
Każdy utwór musi być zaakceptowany przez nich zanim go wydadzą (zwłaszcza, że dają pieniądze wytwórni na wydanie albumu) i muszą mieć pewność że dany album się sprzeda nie tylko wśród Fanów (co jest oczywiste) ale wśród większej publiki.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Fantastycznie, że już w lutym szykuje się nowy album Thomasa. Jak miło coś tak wspaniałego usłyszeć. Nawet jeśli nie wyda jej w dokładnym terminie podanym przez niego to i tak będę na nią czekać z niecierpliwością. Nieważne czy wyda nowy album w lutym, w marcu czy w maju. Ważne, żeby w ogóle nowy album wydał, bo bardzo chciałabym już usłyszeć parę nowych i równie cudownych nagrań jakie Thomas nagrał dotychczas. Ponoć takie długo wyczekane jest czasami najlepsze. Ale to tylko moje zdanie. Nie jest powiedziane, że trzeba się koniecznie zgodzić z tym co napisałam, ale to tylko tak na marginesie.
No bo czyż nie warto czekać z utęsknieniem na kolejny fantastyczny album swojego ulubionego wykonawcy, w tym wypadku naszego Thomasa? Przyznam się szczerze, że ja już nie mogę się doczekać nowych piosenek Thomasa i bardzo bym chciała, aby nowy krążek ukazał się w terminie, ale nawet jeśli tak się nie stanie i ukaże się miesiąc czy dwa później to chyba nic takiego złego się nie stanie. Po prostu album nabędziemy w trochę późniejszym czasie niż go oczekiwaliśmy i już.
Teraz moja ciekawość się jeszcze bardziej wzmaga, bo zaczynam sobie myśleć o tych nowych piosenkach, które mają się ukazać w przyszłym roku. Ekstra. :) Pozdrawiam Was wszystkich

A co do wypowiedzi PK Moderna, to w zupełności się z nim zgadzam, bo to oczywiste, co napisał. Niemożliwe jest niezgodzenie się z jego wypowiedzią.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Już jedna "europejska" płyta była szumnie zapowiadana. Jaki to miało mieć tytuł? "Good Karma"?
Było śpiewanie nowych piosenek na party, na zlotach emerytów itp. gigantycznych wydarzeniach medialnych. A na koncertach to co zwykle, łupanie starych przebojów ku uciesze gawiedzi.
"Fantastyczne" przeboje z najnowszej płyty, wydane w kraju w którym mieszka blisko 150 mln ludzi, sprzedają się w nakładzie 10000 sztuk, może ciut więcej. No po prostu fantastyczny sukces, Europa czeka na podbój. Najpopularniejszy singiel nie może przekroczyć 100000 odsłon na Youtube.
Najdobitniej o kwitnącej popularności Thomasa świadczą plakaty z Kielc:"Thomas Anders FROM Modern Talking".
Tylko na kogo przyszła większość? Na Thomasa, czy magiczny napis "Modern Talking".
Płyta będzie już w lutym, tylko którego roku?
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Wiesz co Phantomas to Forum chyba nie jest dla Ciebie,daj sobie spokój z oświecaniem JAK TO BŁYSKOTLIWIE I MIŁO UJĄŁEŚ GAWIEDZI KTÓRA CHODZI NA KONCERTY NIE THOMASA TYLKO MODERN TALKING.
Takich mądrości i tak tu nikt nie zrozumie !!!! :?
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Może chociaż zgodnie z zasadami polemiki, stosowaną na różnych forach, napisz mi proszę, gdzie się mylę?
No chyba że
Zachowuję jeszcze resztki nadziei, że się mylisz.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No z tą gawiedzią to przesada, ale phantomas ma akurat rację, że Thomas nie dotrzymuje terminów, ma z tym problem, pamiętam jak w maju powiedział, że album "Strong" wkrótce będzie dostępny w Polsce, tym czasem minęło już dobrych kilka miesięcy i fani dalej muszą go sprowadzać z zagranicy, co jest dość ryzykowne, zważywszy na kraj pochodzenia albumu.
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

phantomas pisze:Może chociaż zgodnie z zasadami polemiki, stosowaną na różnych forach, napisz mi proszę, gdzie się mylę?
No chyba że
Zachowuję jeszcze resztki nadziei, że się mylisz.
Jeśli zachowujesz jakiekolwiek zasady stosowane na innych forach to gratuluje przenoszenia chamstwa tutaj, jak widzisz nie rozumie tego bo stałam na koncertach wśród ludzi a co najważniejsze miedzy członkami naszego Forum,a nie jak ty to nazwałeś Gawiedzi.
Jak mniemam dyskusja dotyczy tylko płyty a nie społeczeństwa które słucha owego gatunku muzyki.
Tyle mam do powiedzenia.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Niektórzy (dobrze, że nie wszyscy) tylko marudzić potrafią i co z tego mają? Jedynie stos frustracji i niezadowolenia. Z Good Karmą coś nie wyszło, trudno, ale ja na pewno w Thomasa nigdy nie zwątpię i będę cierpliwie czekać na kolejny jego album, bo ostatni Strong jest (jak dla mnie) wyśmienity. No i nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość, bo ciągłe narzekania i biadolenia o tym jak to Thomas nie dotrzymuje obietnic złożonych przez niego na temat płyt, które wydaje, niczego pozytywnego do życia niestety nie wnoszą.
A na koncertach to jakie piosenki mają być wykonywane? Chyba te najpopularniejsze i najbardziej znane, jak sądzę.
A co do tych płyt, które w Polsce trudno kupić (albo i jest to niemożliwe) to się akurat zgadzam, bo sprowadzanie ich z zagranicy jest dość ciężką sprawą. To jedyne z czym się tu zgadzam.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kolejny oddźwięk współpracy Thomasa z Oriflame: 30 sierpnia Thomas był gościem Złotej Konferencji Oriflame na Malcie (pewnie dlatego trochę mało czasu zostałoby mu na te Chiny :wink: ):

http://ru.oriflame.com/news/show.jhtml? ... 4&newsTag=
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Wydaje mi się, że co niektórzy mają w sobie jakiś ukryty żal, że to właśnie Thomas daje takie koncerty, że jest dostępny dla fanów. Inni mogą niestety tylko pomarzyć i wylewają swoją frustrację na forum obrażając innych forumowiczów. W końcu jakoś trzeba odreagować, prawda phantomas?
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Phantomas nikogo w swoim poscie nie obraził, a mimo to zarzuca się mu chamstwo. Koncert na Kadzielni był swietny, ale może czas już zejść na ziemię? Druga płyta w ciągu dwóch lat nie może wyjsć w Europie i to jest fakt (niestety). Nic dziwnego, że nie każdy kupuję kolejny termin po tylu niedotrzymanych.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ