Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
AngelOfDarkness

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: AngelOfDarkness »

Witam wszystkich fanów :D Mam na imię Natalia i mieszkam w Gdańsku. Przed laty rejestrowałam się na tym bądź podobnym forum lecz wtedy ruch był bardzo znikomy. W tamtym roku znów w necie wyszukałam polskie forum MT i widzę, że jest niebo lepiej :D Fanką Modern Talking jestem od 1998 czyli tryumfalnego powrotu i od chyba nawet pierwszego razy jak usłyszałam "You're My Heart, You're My Soul '98" jest ona moją ulubioną piosenką, a zespół ulubioną grupą muzyczną. Dla większości mojej rodziny i znajomych pierwsze skojarzenie ze mną to Modern Talking :) Jest mi bardzo miło, że panowie mimo iż mając lata świetności za sobą cieszą się nad Wisłą sporą popularnością.
Osobiście szczerze mówiąc jestem wielką fanką Modern Talking, Blue System ale nie solowych popisów Thomasa Andersa. Dla mnie jest on (tylko i aż) głosem mojego ulubionego zespołu natomiast jego piosenki są (poza jedynie kilkoma wyjątkami) bardzo słabe czy często po prostu beznadziejne. A co do nowych aranżacji przebojów MT - brzmią w większości dużo gorzej, jakby brakowało w nich magii... Na koncercie Thomasa nigdy nie byłam ale mimo wszystko będę na jego występie w Gdańsku. Facet przyjeżdża do mojego miasta to wypada się pojawić, może troszkę z poczucia obowiązku :D W każdym razie mimo braku fascynacji jego solową twórczością kieruję do niego z góry wielkie podziękowania za to, że jeździ po świecie i wciąż gra koncerty i możemy mieć na żywo choć część Modern Talking.
Jeszcze raz, głośne serdeczne DZIEŃ DOBRY :D
wir leben nur einmal
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Witaj Natalio :)
Point Of No Return
kigum

Re: Przedstawcie się :)Kigum

Post autor: kigum »

Witam wszystkich!
Mam na imię Kinga i mieszkam w Krakowie.Fanką Modern Talking jestem od lat osiemdziesiątych. Muzyką Thomasa Andersa jestem zafascynowana od 9 lat.Jest to głównie zasługa mojego kolegi Adama, który również jest wielkim fanem Thomasa i użytkownikiem w/w forum.
Byłam na majowym koncercie Thomasa w Nędzy, na otwarciu supermarketu M1 w Zabrzu,w Katowicach i ostatnio w Krakowie.Koncerty były cudowne,kontakt Thomasa z publicznością wyjątkowo bezpośredni.Mam nadzieję,że koncert w Łodzi, na który wybieram się będzie równie rewelacyjny.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

kigum pisze:Witam wszystkich!
Mam na imię Kinga i mieszkam w Krakowie.Fanką Modern Talking jestem od lat osiemdziesiątych. Muzyką Thomasa Andersa jestem zafascynowana od 9 lat.Jest to głównie zasługa mojego kolegi Adama, który również jest wielkim fanem Thomasa i użytkownikiem w/w forum.
Byłam na majowym koncercie Thomasa w Nędzy, na otwarciu supermarketu M1 w Zabrzu,w Katowicach i ostatnio w Krakowie.Koncerty były cudowne,kontakt Thomasa z publicznością wyjątkowo bezpośredni.Mam nadzieję,że koncert w Łodzi, na który wybieram się będzie równie rewelacyjny.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona.Pozdrawiam
Witam Cie tu na forum Kingo. Ja tez bylam w Zabrzu,Katowicach i Kralkowie.Do Nedzy nie dojechalam. Mieszkam pod granica niemiecko holenderska. O koncercie w Nedzy dowiedzialam 3 tygodnie przed koncertem. Jakis tydzien przed koncertem przypomnialam sobie ze hako dziecko jezdzilam do Raciborza. Nedza lezy nie daleko od tego miasta. Zapytalam sie rodzicow do kogo sie tasm jezdzilo. do kuzynki ojcazktora juz od wielu lat kontaktu nie utrzymujemy.
Jak bysmy mieli kontakt z nia to moze bym na koncercie byla.
kigum

Post autor: kigum »

Witam Cię-" Evaleex". Nie wiem czy pamiętasz ale rozmawiałyśmy ze sobą ostatnio w Krakowie.Było to w markecie MEDIA MARKT, w miejscu gdzie Thomas podpisywał płyty.Byłam tam razem z kolegą Adamem, który przesłał Ci następnie twoje zdjęcie z koncertu w Krakowie. Miło, że na mój debiutancki wpis zareagowała już znana mi osoba.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Evaalex

Domyslalam sie ze ty jestes ta Krakowianka z ktura rozmawialam. Twoj imie zapamietalam sobie bo ty nosisz to samo imie co moja siostra
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

JarekMT pisze:Witajcie na forum :)
Mam na imię Jarek, pochodzę z Łodzi. Sledziłem forum od pewnego czasu i postanowiłem sie wreszcie zarejesrrowac. Twórczosc MT w calosci znam od dość niedawna, natomiast z BS i innymi projektami Ditera dopiero mam zamiar sie zabrać.
No to powiem Ci Jarek,że masz sporo do nadrobienia ;) W tym celu zapraszam Cię w piątek (w każdy piątek)na audycję dla Bohlenomaniaków http://www.top80.pl/ o g.21:00 :) 2 czasami 3 a nawet 4 godz z muzyką Dietera Bohlena,tego co stworzył nie tylko dla Modern Talking,Thomasa Andersa czy Blue System,ale i tych mnie znanych powszechnie piosenkarzy :).
Zaprasza też dziewczyny,które nie dawno się zarejestrowały na forum i witam serdecznie DorkaWawa,torciktola,Sylwia Maria,AngelOfDarknes,kigum :)
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Post autor: ROBERT_LATO »

atlantyda ;o) pisze: No to powiem Ci Jarek,że masz sporo do nadrobienia ;) W tym celu zapraszam Cię w piątek (w każdy piątek)na audycję dla Bohlenomaniaków http://www.top80.pl/ o g.21:00 :) 2 czasami 3 a nawet 4 godz z muzyką Dietera Bohlena,tego co stworzył nie tylko dla Modern Talking,Thomasa Andersa czy Blue System,ale i tych mnie znanych powszechnie piosenkarzy :).
Zaprasza też dziewczyny,które nie dawno się zarejestrowały na forum i witam serdecznie DorkaWawa,torciktola,Sylwia Maria,AngelOfDarknes,kigum :)
Dzięki Atlantyda za reklamę :)

Ja również witam bardzo serdecznie wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników na http://www.moderntalking.pl

Zapraszam w piątek na godz. 21:00 do Radio Top80 - rozpoczynamy w tym tygodniu pierwsze wydanie Listy Top10 Bohlen & Anders Dance Chart, potem przechodzimy do trzeciego albumu Blue System - Twilight, a następnie świętujemy urodziny Dietera Dietera Bohlena (07.02.1954) :wink:

Czwarta godzina audycji to już nagrania bohlenopodobne, które w moim przekonaniu spokojnie mogą zostać ujęte jako propozycje do kolejnego 2 notowania listy Top10 Bohlen & Anders Dance Chart.

Pozdrawiam cieplutko
DJ Radio Top80 - Robert Lato
Its haahd se Dieter tuh bie ;-)
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Post autor: tomi_ldz »

Witam,jestem Tomek i jestem fanem MT;-)
Lat 33 i uwielbiam muzę z lat 80-90 ;-) :D
Jestem z Łodzi i niedługo będę po raz 1-szy na koncercie T.Andersa :-)
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Witaj tomi_ldz, ktoś kiedyś tu na forum napisał, że jak raz pojedziesz na koncert Thomasa to, to bardzo wciąga i będziesz chciał jechać ponownie (coś mniej więcej w ten sposób, nie pamiętam już dokładnie jak to zdanie brzmiało). Więc na pewno będziesz na koncercie po raz pierwszy i nie ostatni! ;) Wiem co mówię, bo tyle co skończył się koncert w Katowicach (11.02.2012r), a my z agata_00000 planowałyśmy już kolejny koncert i padło na Kraków (29.11.2012r). Mało nam więc myślimy już o następnym koncercie (już w sumie 3, jeżeli uda nam się jeszcze kiedyś pojechać...) :)
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Post autor: ROBERT_LATO »

Nie będę ukrywał, że sam mieszkam w Łodzi dlatego tym bardziej cieszy mnie, że zaczęli pojawiać się ludzie z mojego miasta na http://www.moderntalking.pl

Pozdrawiam serdecznie :)

DJ Robert Latoszewski
Its haahd se Dieter tuh bie ;-)
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Post autor: tomi_ldz »

ROBERT_LATO pisze:Nie będę ukrywał, że sam mieszkam w Łodzi dlatego tym bardziej cieszy mnie, że zaczęli pojawiać się ludzie z mojego miasta na http://www.moderntalking.pl

Pozdrawiam serdecznie :)

DJ Robert Latoszewski
Ciekawe ile już jest fanów z Łodzi?
Fajnie ,że taki koncert ktory bedzie w Atlas Arenie zagości w mojej rodzinnej Łodzi ;-)
Agunia74

Post autor: Agunia74 »

Mam na imię Agnieszka i jestem z Gorzowa pozdrawiam was
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

Witam:) Mama na imię Ewelina.. dlugo zbieralam się aby dolączyć do tak wspanialej grupy fanów..Zespolu ,który piosenkami zalewa jak miodem moje serce i duszę.
Jestem z Zabrza ale obecnie studiuję w Częstochowie.. pozdrawiam wszystkich forumowiczów i licze na spotkanie:) nie jedno :mrgreen:
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
Evaalex

Witaj serdencznie na forum.Morze sie kiedys na kkoncercie na slasku spotkamy.
Awatar użytkownika
torciktola
Członek TAFC Polska

Post autor: torciktola »

Witajcie ewelajna i Agunia74
ODPOWIEDZ