Modern Talking w mediach
- Jasmine
Re: Modern Talking w mediach
O, to teraz na 4funtv jest obciach week?
-
alunia13
Uwielbiam obciachowy week
Nazwa beznadziejna ale dużo fajnych piosenek wtedy leci 
"You can win, If You want..."
-
mrowa1808
koncert Thomas Anders live in concert 2009r.
Poszukuje tego koncertu na dvd lub czy moze ktoś z was ma czekam na wasza pomoc?!
- Jasmine
Właśnie, i wcale nie obciachowych
Nawet się zdziwiłam jak zobaczyłam w openingu Obciach week Dietera 
- Emil45677
Dzisiaj koło godziny 12:00 prezenterka pogody TVN 24 była we Wrześni i wspominała o wielu imprezach kulturalnych zorganizowanych przez miasto. Wspomniała też o koncercie...ale w taki oto sposób: " a wiecie kto będzie we Wrześni w poniedziałek?...Modern Talking!". Co najgorsze osoby ze studia były poruszone tak jakby nie wiedziały że Modern Talking już dawno nie ma a przyjedzie THOMAS ANDERS. Swoją drogą....czy to takie trudne powiedzieć Thomas Anders?...no już ostatecznie "Thomas Anders z Modern Talking"
.
- Jasmine
E? Nie słyszałam niczego takiego, oglądałam dzisiaj TVN24 do 12.00 coś. No ale wierzę na słowo
A na Sopot festiwal gdzie gwiazdy z lat 80 przyjeżdżały przedstawiono Thomasa jako "Thomas Anders & Modern Talking", to też bym się nie wkurzyła za takie coś. Wkurzające jest że ciągle się ich przedstawia jako MT, choć są już osobno. Czyżby jeszcze do niektórych nie dotarło że to koniec?
A na Sopot festiwal gdzie gwiazdy z lat 80 przyjeżdżały przedstawiono Thomasa jako "Thomas Anders & Modern Talking", to też bym się nie wkurzyła za takie coś. Wkurzające jest że ciągle się ich przedstawia jako MT, choć są już osobno. Czyżby jeszcze do niektórych nie dotarło że to koniec?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Pewnie Pani chciała zbudować napięcie wśród fanów,którzy jeszcze o tym nie słyszeli.Ale miło,że cokolwiek wspomniała.
- Jasmine
Jak to mówi moja mama "to się popisała...!" 
A noś, miło że ktokolwiek o nim pamięta po za fanami
A noś, miło że ktokolwiek o nim pamięta po za fanami
- Agata
-
scarface
anita werner jest wielką fanka modern talking ale przedewszystkim Andersa...szkoda ze to nie ona zapowiadała
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
- Jasmine
O, dobrze wiedzieć ^^
Ciekawe kto jeszcze jest ich fanem
A właśnie, w sobotę leciał kabaret na Polsacie, była Grupa Mocarta i dali skecz o MT
Ciekawe kto jeszcze jest ich fanem
A właśnie, w sobotę leciał kabaret na Polsacie, była Grupa Mocarta i dali skecz o MT
- you're my heart
Pokazali przed chwilą te stare ujęcie z Cheri Cheri Lady w Jakiej To Melodii.

- rut
- MTalkingusia28
No właśnie. I o ile dobrze pamiętam to było to nagranie z 8. marca 2009. Fajnie, że chociaż w tym programie można Thomasa zobaczyc, a wczoraj puścili jego występ już 9. raz od 1.lutego 2009. i z tego co zauważyłam Thomasa występy puszczają tam najczęściej. Wiem, bo oglądam każdy odcinek melodii od stycznia 2009 i zapisuję daty występów wszystkich zagranicznych piosenkarzy. Moje zapisywanie zaczęło się od występu Thomasa 1.lutego 2009, potem 8.marca itd. aż do wczoraj. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Jasmine
Czyli występ Thomasa uważają za najbardziej udany 
- MTalkingusia28
Najwidoczniej tak, skoro tyle razy puszczają jego występy. Przed chwilą przejrzałam cały mój spis dat, które zanotowałam i zauważyłam, że występów Arasha też puszczali dużo. Naliczyłam aż 10. Za nim jest Lutricia Mc Neal - 8 razy wyemitowali jej występ w tym programie od lutego 2009. Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *