Dieter Bohlen–Die Mega-Show / Modern Talking-Back For Gold
- Peter
Re: Dieter Bohlen – Die Mega-Show / Modern Talking - Back Ag
Nie spodziewałem się tego po Tobie Sussudio myślałem, że Ty akurat do końca świata i jeden dzień dłużej będziesz opowiadał jaki to Bohlen jest wspaniały i wielki a fakty są takie że Bohlen się wypalił i jedzie już na łysych oponach a jako że są zupełnie łyse daleko nie zajedzie.
- Sussudio
Nie wypalił się, bo tak jak napisałem, Vanessa i Prince Damien brzmią według mnie dobrze.
Rozczarowałem się, bo myślałem ze Dieter całkowicie przearanżuje ten utwory, a on poszedł po najmniejszej linii oporu i dodał po prostu kilka ozdobników.
Remiksy z Back For Good, chociaż robione na jedno kopyto, to nawet dziś brzmią dobrze (dobrze sprawdzają się na imprezach).
Przynajmniej lepsze to niż to co zaserwował nam Geller na 30-lecie (ale ciężko było zrobić coś gorszego).
Rozczarowałem się, bo myślałem ze Dieter całkowicie przearanżuje ten utwory, a on poszedł po najmniejszej linii oporu i dodał po prostu kilka ozdobników.
Remiksy z Back For Good, chociaż robione na jedno kopyto, to nawet dziś brzmią dobrze (dobrze sprawdzają się na imprezach).
Przynajmniej lepsze to niż to co zaserwował nam Geller na 30-lecie (ale ciężko było zrobić coś gorszego).
Dieter Bohlen Królem Polski
- marco
- Członek TAFC Polska
Wysłuchałem nowych wrersji Dietera : Modern Talking POP TITAN MEGAMIX 2K17....Podoba mi się...coś w tym jest...fajnie się słucha

Ostatnio zmieniony pn maja 01, 2017 17:31 przez marco, łącznie zmieniany 1 raz.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Po wysłuchaniu tego megamixu tylko bardziej utwierdzam się w moim komentarzu który wstawiłem po wysłuchaniu YMHYMS 2017,więc przytoczę go jeszcze raz:
"Zamiast New Version 2017 powinno być napisane Remix by Steve Benson lub Ryan Simmons etc.
Ewidentnie słychać jak Dieter bawił się mixerem i starymi wstawkami z lat '80 ze swojej szuflady.
Nie jest to aż tak złe ale kompletnie nie pasuje do dzisiejszych kanonów muzyki."
Masakra jakaś! A te wpisy co poniektórych forumowiczów"płyta Dietera zaskoczy" "DB jest nie przewidywalny.Co do 13 MT poczekajmy , zobaczymy DB juz niedługo zdecyduje co bedzie na tej płytce , ale zapewniam , ze materiał jest ciekawy , ale co ostatecznie trafi
No i DB zaskoczył...mnie bardzo!No i zdecydował co będzie na tej płycie..."Dieter Der Film" to był prawdziwy majstersztyk w porównaniu z tym co dostaniemy 19.05.
Już History Thomasa bardziej do mnie przemawia.
"Zamiast New Version 2017 powinno być napisane Remix by Steve Benson lub Ryan Simmons etc.
Ewidentnie słychać jak Dieter bawił się mixerem i starymi wstawkami z lat '80 ze swojej szuflady.
Nie jest to aż tak złe ale kompletnie nie pasuje do dzisiejszych kanonów muzyki."
Masakra jakaś! A te wpisy co poniektórych forumowiczów"płyta Dietera zaskoczy" "DB jest nie przewidywalny.Co do 13 MT poczekajmy , zobaczymy DB juz niedługo zdecyduje co bedzie na tej płytce , ale zapewniam , ze materiał jest ciekawy , ale co ostatecznie trafi
No i DB zaskoczył...mnie bardzo!No i zdecydował co będzie na tej płycie..."Dieter Der Film" to był prawdziwy majstersztyk w porównaniu z tym co dostaniemy 19.05.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jest jakiś plus tego wydania...forum Modern Talking odżyło
Z megamixu podobają mi się wstawki i nowa melodia Brother Louie oraz You Can Win... Narazie jestem rozczarowana wersją You're My Heart...,mam wrażenie jak by ten mix robił początkujący dj.
Z megamixu podobają mi się wstawki i nowa melodia Brother Louie oraz You Can Win... Narazie jestem rozczarowana wersją You're My Heart...,mam wrażenie jak by ten mix robił początkujący dj.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
A Ty prorok jakiś czy co...? Jak będę miał w ręku kompletne wydawnictwo to wtedy będę oceniał. I tu również trzeba mieć na uwadze że to co się komuś nie podoba dla kogoś innego może być bardzo ciekawe.MiReK pisze:No i DB zaskoczył...mnie bardzo!No i zdecydował co będzie na tej płycie..."Dieter Der Film" to był prawdziwy majstersztyk w porównaniu z tym co dostaniemy 19.05.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Adrian77
- Kontakt:
Po prostu wersja do odsłuchu jest słabej jakości, mocno skompresowana.Sussudio pisze:BL brzmi jakby Dieter pracował na empetrójce 56kbps
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- Peter
Vanessa dostała o dziwo bardzo dobry album ale Prince Damien? Esencjalna muzyka Bohlena jak nic. Typowy styl Bohlena.Sussudio pisze:Nie wypalił się, bo tak jak napisałem, Vanessa i Prince Damien brzmią według mnie dobrze.
Znowu obserwuję z niepokojem kolejne bicie piany przez niektórych userów.
Jednak wersja Bohlena bije to coś na głowę.
- Sussudio
Tracklista Back For Gold wygląda tak:
1. Brother Louie
2. You're My Heart You're My Soul
3. Cheri Cheri Lady
4. You Can Win If You Want
5. Atlantis Is Calling
6. Geronimo's Cadillac
7. Modern Talking Pop Titan Megamix 2k17
8. Modern Talking Pop Titan Megamix 2k17
9. Modern Talking Pop Titan Megamix 2k17
1. Brother Louie
2. You're My Heart You're My Soul
3. Cheri Cheri Lady
4. You Can Win If You Want
5. Atlantis Is Calling
6. Geronimo's Cadillac
7. Modern Talking Pop Titan Megamix 2k17
8. Modern Talking Pop Titan Megamix 2k17
9. Modern Talking Pop Titan Megamix 2k17
Dieter Bohlen Królem Polski
- flipper_69
Re: Dieter Bohlen–Die Mega-Show / Modern Talking-Back For Go
Te megamixy to jakaś straszna kaszana... Jeśli o mnie chodzi to mi się nie podoba.
- bibigmbh

taka refleksja mnie dzisiaj na forum naszla: ...czasem ni z tego, ni z owego ręce opadają do samej podlogi
Ostatnio zmieniony pt maja 12, 2017 13:00 przez bibigmbh, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- Pkmodern
viewtopic.php?f=13&t=150bibigmbh pisze:
zamieszczone tylko w celu zapoznania sie z nagraniem
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dotyczy się to też video ze strony You Tube?Pkmodern pisze:viewtopic.php?f=13&t=150bibigmbh pisze:
zamieszczone tylko w celu zapoznania sie z nagraniem
- Pkmodern
Regulamin nie wymienia tej strony, chociaż na Youtube są różne materiały. Ewentualnie Arek powinien to uściślić.atlantyda ;o) pisze: Dotyczy się to też video ze strony You Tube?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Pytam dlatego bo materiałów video na naszym forum jest pełno.
- Pkmodern