06.02.2016 - Kraków Arena - Walentynki - Thomas, Sandra

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: 06.02.2016 - Kraków Arena - Walentynki - Thomas, Sandra

Post autor: 33ccd »

Gosc pisze:Malediwy
Uwazaj co piszesz bo zaraz na prosbe Patryka zablokuja Cie za pisanie prawdy i krytykowanie

Do Moderatora juz padla prosba o wyslanie do mnie ostrzezenia
TUTAJ TYLKO PRZYJMUJE SIE WAZELINE ZADNEJ KRYTYKI :evil:

Czepiałes sie GOSCIU o usuwanie postów to poprosiłem o wytłumaczenie i przypomniałem regulamin, którego raczej nie przeczytałeś. Ja tu nie mam ochoty nikogo blokować, zrobi to Moderator jesli będzie taka potrzeba.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

33ccd pisze:Piotrek zejdź ze mnie proszę, bo się czepiasz o wszystko jak zawsze od kąd Cię znam! Trzeba było przejąć Fan Club jak Ci proponowałem kilka lat temu
Patryku! Po pierwsze nie wszedłem na Ciebie tylko wyraziłem swoje zdanie w kwestii braku sektora FAN w jednym poście a w kolejnym pozwoliłem sobie zadać pytanie w kontekście tego co Ty napisałeś. Zdanie więc "czepiasz się o wszystko jak zawsze odkąd Cię znam" jest po porstu nadużyciem z Twojej strony bo już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio coś tutaj skrytykowałem czy też czegoś się czepiałem. Nigdy też nie proponowałeś mi przejęcia TAFC a jedynie przed koncertem w Warszawie gdy do Ciebie podszedłem przywitałeś mnie słowami "To ty jesteś ten, który chciał odziedziczyć po mnie schedę...". Ten wątek już przerabialiśmy a ja i tak do dziś nie mam pojęcia z kim mnie wtedy pomyliłeś!
33ccd pisze:Jedna barierka to koszt ok 60zł za wynajęcie. Płaci się za wszystko. Kreska miała 25m czyli barierki kosztowały by ponad 1000zł dodatkowo. Dołożysz się?
Kiedyś się dokładałem ale juz przestałem. Ja się więc już nie dokładam ale dołożyli się Ci wszyscy którzy zdecydowali się zakupić droższe bilety. Nie udało się z nich uzbierać 1000 zł bo chętnych było za mało to należałoby się się jakoś zreflektować i oddać jakąś część pieniędzy która była przeznaczona na te barierki a nie została na nie wydana... Potem się dziwicie, że ludzie są w TAFC tylko dla zdjecia z Thomasem... A co mają więcje z tego?
33ccd pisze:Prócz barierek są tez inne rzeczy do zrobienia! Ale bez sęsu to tłumaczyc, bo znów coś Ci się nie spodoba!
Zadałem więc pytanie w kontekście tego co napisałeś: "Co do Sektora to prawdopodobnie nie będziemy się o niego starać w przyszłości. Nie w takiej formie. Nie warto dla niektórch zapierniczać od 6 rano!" - można by z tego wnioskować, że nic nie robiłeś tylko od tej 6:00 rano barierki próbowałeś ustawiać...
33ccd pisze:Nie mam ochoty czytać Twoich wiecznych żali (..)
To nie czytaj! :-) I również pozdrawiam!
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Dulcysia
Członek TAFC Polska

Post autor: Dulcysia »

Krytyka ma tylko wtedy sens, gdy jest konstruktywna. W przeciwnym wypadku prowadzi do zupełnie innych celów. Sama pracuję przy organizacji imprez i wiem jak szybko można zniechęcić człowieka do dodatkowej inicjatywy czy wysiłku, jak się się tylko z taką krytyką spotyka. Doceńmy wysiłki Patryka, bo jakbym sama miała cokolwiek zrobić, nie miałabym pojęcia w co najpierw ręce włożyć.
Co do ceny biletu trzeba pamiętać, że jest to oferta handlowa, kupować nie musimy, istnieją inne opcje. Jednak z mojego punkt widzenia, najlepszą atmosferę spotykam tylko na stojąco blisko sceny, bo my ją tworzymy. Czasami wystarczą tylko dobre chęci. Pozdrawiam

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
Awatar użytkownika
Malediwy

Re:

Post autor: Malediwy »

Dulcysia pisze:Co do ceny biletu trzeba pamiętać, że jest to oferta handlowa, kupować nie musimy, istnieją inne opcje.
Zgoda w 100%! Nie nalezy jednak zapominać, że ta opcja miała być lepsza od tej z Gropunou np. z powodu deklarowanego dodatkowego sektora co tez na tym forum było wyjaśniane czym rózni sie jeden od drugiego... To mniej więcej tak jak z obietnicą 500 zł na każde dziecko... Pewnie, że była opcja zagłosowania na inną opcję polityczną. Ale tylko jedna obiecywała, że będzie to kasa na KAŻDE DZIECKO i niejeden rodzic dlatego na nią zagłosował...:-)
Choć kiedyś to robiłem to już teraz nie kupowałem ani droższych biletów ani nie głosowałem na PiS ale irytuje mnie cynizm i arogancja zarówno w wydaniu jednych jak i drugich...:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Gosc pisze:MALEDIVY zgadzam sie z toba w pelni,ale jak widac OPRUCZ TEGO ZE ORGANIZATORZY NIE POTRAFIA PRZEPROSIC COS O TYM WIEM TO JESZCZE WPROWADZAJA CENZURE W POSTACI USUWANIA NIE WYGODNYCH POSTOW
Prawda w oczy kole ? :oops:
Od dawna nie usuwałem żadnego postu z forum, a jestem jedyną osobą, która ma do tego uprawnienia - organizatorowi koncertów nic do tego.
Użytkownika Gosc proszę o wyłączenie caps locka, a wszystkich o głęboki oddech i trochę więcej wzajemnego szacunku w dyskusji. Dorośli przecież jesteście, niezależnie już od tego ile kto ma wzrostu.
Jak piszesz tak cię widzą.
agman1990
Członek TAFC Polska

Wrażenia po koncercie:)

Post autor: agman1990 »

Hej;)
Jak tam kochani wrażenia po sobotnim koncercie 6lutego Thomasa w Krakowie w Tauron Arenie?
Uważam że koncert był fantastyczny.

Usłyszałam ze kolejny koncert ma byc dopiero w 2017 w Szczecinie
Czy to prawda ze wczesniej Thom nie bedzie u nas koncertowal ?

No i jeszcze jedno...
Ktos z fan clubu w oczekiwaniu na koncert mowil ze Thom juz chyba wiecej nie bedzie koncertowal ...
Mam nadzieje ze to nie jest prawda :(
Odpiszcie prosze
Pozdrawiam
Aga
Awatar użytkownika
Anita Anders
Członek TAFC Polska

Re: Wrażenia po koncercie:)

Post autor: Anita Anders »

Hej :)
Moje wrażenia z koncertu były bardzo pozytywne :D Thomas dał świetne show i był wulkanem energii, mimo że, jak mi się przynajmniej wydawało, miał lekkie kłopoty z głosem.
Też słyszałam, że dopiero za rok planowany jest jego kolejny koncert w Polsce, jednak mam nadzieję, że jakiś koncert w wakacje albo w okolicach Andrzejek jednak będzie ;)
O tym, że Thomas na już nie koncertować nic nie słyszałam i mam szczerą nadzieję, że to nieprawda
Pozdrawiam serdecznie :)
Gosc

Post autor: Gosc »

ArCrack pisze:
Gosc pisze:MALEDIVY zgadzam sie z toba w pelni,ale jak widac OPRUCZ TEGO ZE ORGANIZATORZY NIE POTRAFIA PRZEPROSIC COS O TYM WIEM TO JESZCZE WPROWADZAJA CENZURE W POSTACI USUWANIA NIE WYGODNYCH POSTOW
Prawda w oczy kole ? :oops:
Od dawna nie usuwałem żadnego postu z forum, a jestem jedyną osobą, która ma do tego uprawnienia - organizatorowi koncertów nic do tego.
Użytkownika Gosc proszę o wyłączenie caps locka, a wszystkich o głęboki oddech i trochę więcej wzajemnego szacunku w dyskusji. Dorośli przecież jesteście, niezależnie już od tego ile kto ma wzrostu.

Jak nie usuwasz kiedy to post Malediwy O PRZEPROSINACH ZOSTAL USUNIETY! Sam sie skasowal? :evil:
Sprzedajecie drozsze bilety oferujac SPECJALNY SEKTOR z barierkami,2 lub 3 dni przed koncertem przysylacie maile ze nie bedzie specjalnego sektora fan ,w ramach tego fani beda mogli wejsc wczesniej czyli o 16.15.Potem pada info na stronie ze wejscie bedzie o 16.30 . Wpuszczanie jest o 17 i trzeba przepychac sie przez tlum ludzi ktorzy maja pretensje ze czlowiek sie przepycha i musi im tlumaczyc ze jest z Fan-clubu.Wiec pytam tak ma wygladac wasza organizacja wejscia fanow w cenie 180 zl za bilet i jeszcze braku barierek odzielajacych nas ktorzy kupili drozsze bilety od tych z tanszymi?
Jesli wybieram sie do teatru i kupuje bilety w 1 rzedzie to place za nie wiecej ,a ktos kto kupuje tansze nie siedzi obok mnie tylko duzo dalej.

(Nie udało się z nich uzbierać 1000 zł bo chętnych było za mało to należałoby się się jakoś zreflektować i oddać jakąś część pieniędzy która była przeznaczona na te barierki a nie została)
Zgadzam sie z tym w 1000000%

I jeszcze w jednej sprawie zwracam sie do fanki w duzych plastikowych rozowych okularach ze jesli chce sie stac pod sama scena ,to trzeba przyjsc co najmniej 1,5 h wczesniej i zajac sobie miejsce .A nie pchac sie na beszczela w przyslowiowym za piec dwunasta i krzykiem z fan clubu , z fan clubu.Wycofalas sie bo kumpela zostala w tyle ,drugi raz juz napewno nie bylabys wpuszczona :twisted:
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Pisze po raz kolejny, chociaz zastanawiam sie po co, skoro niektorzy tu nie rozumieja co sie pisze, czytaja co im sie podoba, udaja glupich, ze nie rozumieja.

Bylam na prawie 20 koncertach Thomasa, od 2013 roku! Sektor byl 2 (slownie! DWA) razy! PIERWSZY raz byla sytuacja, ze organizacja przed wejsciem nie byla zbyt udana, zrobilo sie potezne zamieszanie! ROZUMIESZ PO POLSKU, czy mam to na chinski przelozyc jeszcze? Rece opadaja do ziemi.

Ja jedynie mam nadzieje, ze skoro nie bedzie dla nas sektora, to bilety beda podobnej cenie , jak dla reszty z GC, bo tabuny ludzi beda walic pod hale, pod scene i kolejne aferki sie zaczna robic. A tak, kazdy bedzie na rowni cenowo.

Dulcysia i Marco i inni dla mnie nowi, ktorych poznalam w sektorze, a byli z naszego FC! Mnie rowniez bylo milo was wreszcie poznac :) Nie gryze, a ze czasem "pokrzycze" tu na forum, to nic nie znaczy, bo na zywo jestem znosna (chyba? :lol: ) :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Gosc pisze:Jak nie usuwasz kiedy to post Malediwy O PRZEPROSINACH ZOSTAL USUNIETY! Sam sie skasowal? :evil:
Malediwy sam skasował swój post. Data usunięcia: 09 lut 2016 21:21.
Jak piszesz tak cię widzą.
Gosc

Post autor: Gosc »

Czy Monia 82 za swoj wpis o dnie i metrze mulu rowniez dostala OSTRZEZENIE czy jest to tylko 1-stronne upomnienie
Ostatnio zmieniony śr lut 10, 2016 20:09 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Jednostronne. Po szczegóły zapraszam na PW.
HOLIDAYS
Członek TAFC Polska

Post autor: HOLIDAYS »

Drogi P. Patryk! Dziękuje uprzejmie ze jestem członkiem TAFCPL. Chodzi o to ze bardzo dobrze umiem języka rosyjskiego, dla tego dokładnie wiem co było przyczyną mego niezadowolenia. żadnych badań nie prowadziłem na rzecz alkoholu we krwi, przecież było słychać i widać!! I jeszcze, Pan Patryk, gdzie przez prawie 25 lat mieszkał w Londynie i również byłem członkiem Fan Club Thomas Anders (Hohr-Grenzhausen) w Niemczech od 1997 r. nikt mi nie wypomina że nie posiadam Niemeckiego paszportu tylko Brytyjski!!!!!! Niestety na wyspach nie są możliwe założenie cos takiego na temat TAFC. Teraz przez 4 lata mieszkam oraz pracuje w Polsce i z tego powody dolączyl do ogromnej liczby polskich fanów!! Bardzo rozczarowujące i smutny jestem z tego wypominku......
Przygotowuje material na ten temat, który zostanie wyemitowany na antenie PRL Londyn!!!!!
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Czytam i czytam .... i na prawdę zamiast wejść na forum i w ten wątek i poczytać kto jak się bawił na koncercie bo niestety nie mogłam być co czytam?ostrą wymianę zdań i niezadowolenie co nie których jeżeli ktoś coś ma do kogoś to na priv!Patryk i reszta zarządu robią co mogą i zawsze co w ich mocy ja im chylę czoła za to co robią ,to wszystko tak prosto wygląda z boku! Jak ktoś chętny niech się zamieni np z Patrykiem? Zobaczymy jak wtedy będzie się wypowiadał. .ludzie jak się komuś nie podoba zawsze może odejść przecież nikt tu nikogo na łańcuchu nie trzyma..
You Are Not Alone..!!
HOLIDAYS
Członek TAFC Polska

Post autor: HOLIDAYS »

Oczywiście ze Patryk robi wszystko aby wszystko było ok!!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Prezent dla Thomasa od jednej z fanek

Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

atlantyda ;o) pisze:Prezent dla Thomasa od jednej z fanek