Witam,
Kiedy będzie można nabyć bilety dla klubowiczów na koncert do Częstochowy? chociaż nie wiem czy mam do takiego biletu prawo skoro jestem z wami do kilku dni? i czy można kupić więcej wejściówek na przykład dla kogoś z rodziny?
Pozdrawiam cieplutko
Witam, czy ktoś posiada info w jakich cenach będą bilety (nie chodzi mi o te klubowe za 150 zl poniewaz nie dam rady finansowo). Mam nadzieję że są jakieś tańsze wersje, bardzo chciałabym jechać na koncert do Częstochowy ale budżet mnie troszeczkę ogranicza Bardzo proszę o odpowiedz
You're my heart, you're my soul ... MODERN TALKING FUN CLUB KIELCE
sexythomas'slover pisze:Witam, czy ktoś posiada info w jakich cenach będą bilety (nie chodzi mi o te klubowe za 150 zl poniewaz nie dam rady finansowo). Mam nadzieję że są jakieś tańsze wersje, bardzo chciałabym jechać na koncert do Częstochowy ale budżet mnie troszeczkę ogranicza Bardzo proszę o odpowiedz
Ja znalazłam coś takiego, ale najlepiej, jakby ktoś mieszkający w Częstochowie sprawdził osobiście. Lokal jest długo otwarty, ma kilka salek, grają muzykę lata 70, 80-te... http://www.carpediem.pl/?pageId=3&did=3