14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Post autor: aleksandra227 »

Powodzenia na egzaminach Monia82 i baw się dobrze za mnie na koncerciku :)
A ja będę duchem i ciałem z Wami!
Z niecierpliwością będę czekać na video i foto relacje z koncertu z Nysy :wink:
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

....witajcie już w tym miesiącu Nysa,,,,mam nadzieje że tym razem poczuje magie Thomasa na scenie ,,bardzo mocne przeżycie i naładowanie akumulatorów w codziennym życiu(tak jak w tej piosence Dżemu ,,żyj tą chwilą jakby była najszczęśliwszą w Twoim życiu,,)tym się kierujcie i nawet niech to będzie takim naszym wspólnym hasłem,,,,,co na ten temat sądzicie,,piszcie więc może uda się zamieścić te słowa oficjalnie w fan-clubie. :)
P.S ponawiam chęć zabrania osób z rejonu Warszawy mam na tą chwile powiedzmy 3 miejsca,powrót zaraz po koncercie,składka w zależności od ilości osób. :D
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Najpierw chce powiedziec ze probowalam program ktory by poprawial moje bledy sciagnac, co sie nie calkowicie udalo. Program ktory sciagnelam nie poprawia wszystkich wyrazuw. Teraz jestem w poszukiwaniu, kogos kto mi bezplatnie pomoze. Sciognelam openoffice.

Na koncert nie moge sie juz doczekac. W piatek po polodniu wyjazd na slask. Dobrze ze mialam wczooraj urodziny. Prezety pienierzne umozliwiaja mi jazde na koncert. Na koncewrt w Czestochowie bende musiala gdzies po boku przyrobic. Jak sie ma z dobrago pracodawcy, ktory jest trudny do znalezzienia, mozna miec dochod do 12€ za godzine. Wydaje mi sie ze uda mi sie takiego pracodawcy znalesc. Jak bende miala 75% potrzebnej mi gotowki umiem reste dodac ze skarbonki.Ciesze sie juz na tydzien urlopu w polsce. Spotkanie sie z kolezankami szkolnymi, fankami pochodzacymi z moich stron i fanami ktorych spotkam na koncercie.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 01, 2013 16:42 przez Evaalex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Evaalex pisze:Najpierw chce powiedziec ze probowalam programktory by poprawial moje bledy sciagnac, co sie nie calkowicie udalo. Prokram ktory siagnelam nie poprawia wszystkich wyrazuw. Teraz jestem w poszukiwaniu, kogos kto mi bezplatnie pomoze. Sciognelam openoffice.
Eva nie chodzi tu o poprawianie błędów ortograficznych,ale o to,żebyś starała się pisać uważniej,nie tak chaotycznie bo wtedy wskakują ci inne litery i czasami trzeba odgadywać jaki to wyraz ;). Rozumiemy,że mieszkasz w Niemczech,ortografii polskiej nawet nie musisz znać,grunt,że się dogadamy,tylko pilnuj tych literówek :). Czasami mi też może się zdarzyć literówka jak każdemu ,ale nie w całym poście co 2 wyraz ;). Tylko o to chodzi.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

,,,,wiadomo jakie są intencje koleżanki ,,,,jaka jest zżyta a FAN-CLUBEM,,,i tak trzymać :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
aknel03

Post autor: aknel03 »

Może dobrym rozwiązaniem będzie napisanie tego, co chce Pani przekazać na forum najpierw w programie Microsoft Word, a potem skopiowanie i wklejenie sprawdzonego i poprawionego tekstu na forum?
Ja robię tak często, przynajmniej mam pewność, że nie zrobię żadnego głupiego błędu ortograficznego. ;) Tym bardziej, że wystarczy zaznaczyć napisany teks i kliknąć na opcje sprawdzenia, a program sam wyszuka błędy i zaproponuje ich poprawę. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Evaalex

Tak kochana. Ja siciagnelam openofice. Program jest zkrucona darmowa wersja office. Brakuje pare funkcji. Posiada ale pod program, ktory jest podobny do Worda.Niestety jakos nie dzial umnie. Wiem ze moja kolezanka go ma i uniej wspaniale bledy poprawia. Orginalny Word kosztuje conajmniej 50€ W pracy pisze wszystkie zeczy w programie word i mam je bezblednie napisane.Wiem ze on poprawia bledy. Ja jestem taka dobra ze wlasciwa wersje blednie napisanego wyrazu pisze na kartce i w domu pirze czerwonym dlogopisem ten wyraz conajmnie 10 razy zeby sobie go utrwalic. Kuzym matki mojej jest lektorem na jakims uniwersytecie znajdujacym sie w centralnej polsce. Powiedzil mi ze jak naraz caly system komputeruw na uniwersytecie mial jaka usterke i jego uczniowie pisalli prawie sprawdzian z polskiego odkryl ze jego uczniowie robia bledy takie jakie w latach 80 tych dzieci w szostej klasie nie robily.Tak to jest jak sie zamiast w zeszycie dlogopisem komputerem wszystko pisze,
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Eva, czy Ty czytasz nasze posty tylko fragmentami? Rozumiesz słowo LITERÓWKA? Bo to naprawdę jest nie wytrzymania! Nie trzeba programu (chociaż jest przydatny), żeby sprawdzić czy nie ma gdzieś LITERÓWKI, wystarczy przejrzeć tekst przed wysłaniem!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

To jest zamiana znakow zamiast sz zs mam racje
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Dokładnie, więc moja ogromna prośba brzmi, żebyś sprawdzała tekst najpierw, ręcznie, a potem kliknęła wyślij. Tylko tyle. Mnie też się literówki zdarzają, każdemu, ale u Ciebie to jest nagminne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Bende to robila.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Cieszę się i mam nadzieję, że utrzymasz się w tym postanowieniu! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Thomas A
Członek TAFC Polska

Post autor: Thomas A »

wszystkim fanom TA. życzę udanego koncertu :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Nie wybierasz się?
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Nocuje ktos w Nysie? Ja bende w Nysie nocowac w motelu
http://e-turysta.net/motelik-lux-nysa-116894.html
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Monia82 pisze:Cieszę się i mam nadzieję, że utrzymasz się w tym postanowieniu! :)
Evaalex pisze:Bende to robila.
Trochę off-topic się zrobił, czy mi się wydaje....? To wątek o koncercie w Nysie.......
ODPOWIEDZ