Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Post autor: JoannaIzabella »

Właściwie można zmienić nazwę imprezy, bo Ogólnopolski Zlot Fanów TA to może faktycznie zbyt szeroko :) Może

Thomas Anders Fan-Club Polska
ZLOT I

Jak myślicie?
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Jak dla mnie bobma. Brzmi zdecydowanie fajniej i bardziej zachęca :)
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

JoannaIzabella pisze:Właściwie można zmienić nazwę imprezy, bo Ogólnopolski Zlot Fanów TA to może faktycznie zbyt szeroko :) Może

Thomas Anders Fan-Club Polska
ZLOT I

Jak myślicie?
Dla mnie jedna i druga nazwa jest ok ważne zeby się spotkać i zeby nas było jak najwięcej pozdrawiam :D
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Święte słowa :)
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

dokladnie kazda nazwa dobra byle by sie odbylo:) i mozna bylo sie razem pobawic:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

A co ma się nie odbyć? Nawet bez nazwy damy radę :D
Joanna tak zagrzewa do boju, że nawet strach będzie nie przyjechać :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

DorkaWawa pisze:A co ma się nie odbyć? Nawet bez nazwy damy radę :D
W tej kwesti zupełnie się z Tobą zgadzam strach bedzie nie przyjechać :lol:
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Dokładnie :D
Mnie druga nazwa lepiej jakoś brzmi.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

siara1971 pisze:
DorkaWawa pisze:A co ma się nie odbyć? Nawet bez nazwy damy radę :D
W tej kwesti zupełnie się z Tobą zgadzam strach bedzie nie przyjechać :lol:
No! I prawidłowo! ;) A poza tym - dajmy się ponieść chwili.... Wiecie, wszystko jest tak ulotne... To, co przeżyjemy, zobaczymy - tego nam nikt nie odbierze. A jesteśmy tak fajną ekipą... :)
Awatar użytkownika
Dominicka

Post autor: Dominicka »

Wicie, że wątpię aby Thomas gdziekolwiek na świecie miał drugi taki fajny fan club :P
Jesteśmy najlepsi :D :D :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Dominicka pisze:Wicie, że wątpię aby Thomas gdziekolwiek na świecie miał drugi taki fajny fan club :P
Jesteśmy najlepsi :D :D :D
Dominiko powiem Ci cos nowego. Thomas ma dziewczyny ktore od lat 90 tych na wiekszosc jego koncertow odbywajacych sie w niemczech jerzdza. Zna je po imoinach.Rozmowia z nimi jak ze znajomymi.
Pamietam wystemp w Magdeburkgu. Jak Thomas przyjechal ustawila sie mala grupa dziewczyn przy jego samochodzie. Wychodzac z samochodu zadal Danieli zamieszkalej w Koblencji nastepujece pytane" Daniela stalas tak jak ja w korku?" Danieli odpowiedz brzmiala "Nie" Ona tew okolo 600 km spokojnie przejechala.Po koncercie w Bochun stali fani przy Thomasa samochodzie. Thomas prawie przylecialz Los Angeles. znow zadal pytani fankom zamieszkalamy w Koblenz. "Chcialbm jutropojsc do Kina, Dziewczyny powiedzcie mi co w kinach w Koblenz leci?.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Ale Dominica pisała o FanClubie, o naszej działalności dla Thomasa a nie o znajomościach z osobami mieszkającymi w tym samym mieście, co Thomas. Im z założenia łatwiej no i wątpię, żeby poza swoją obecnością na koncertach robiły coś jeszcze.A nasz FanClub to nie poszczególne osoby,to grupa wspaniałych ludzi, którzy działają razem, aby stworzyć wspaniałą atmosferę na koncertach, aby nie tylko BRAĆ od Thomasa ale również DAWAĆ, aby czuł się u nas wyjątkowo :) I wydaje mi się, że On to widzi, docenia i lubi :)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Brawo Joanna :D Prawdziwy fan to nie taki, co "poluje" na swojego idola i wdzięczy się do niego, ale taki, który potrafi zorganizować coś fajnego, stworzyć wspaniałą atmosferę na koncertach. I taki właśnie jest nasz Fanclub - masa cudownych ludzi :D ( a nie kupa piszczących fanek, jak na koncercie "Bimbera" )
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Sorry, ale dla mnie lepszymi fanami są Ci, którzy w spokoju dają żyć swojemu idolowi, a nie co rusz, jak co po niektórzy uganiają się za nim po jego rodzinnym mieście. Rozumiem, jeśli ktoś wpadnie do Koblenz pozwiedzać, będzie przelotem w trasie, zanocuje i spotka Thomasa i będzie chciał sobie zdjęcie zrobić, zdobyć autograf, bo to dla niego niepowtarzalna okazja. Ale nigdy, przenigdy nie zrozumiem ludzi, którzy jeżdżą specjalnie do Koblenz (czy jakiegokolwiek innego miasta, jakiejkolwiek gwiazdy) nawet setki kilometrów, po ileś razy w miesiącu, koczujących pod jego domem, nagabujących, nie dających w spokoju chociażby zakupów zrobić.

Zdecydowanie bardziej cenię sobie fanów, którzy po koncercie dają spokojnie oddech złapać, wsiąść do samochodu, a nie rzucają się jak hieny na świeże mięso. Po koncercie człowiek jest zmęczony, a tu jeszcze stado hien proszących o miliony zdjęć (najlepiej na raz) i miliony autografów. Wiem, że to dobra okazja na upolowanie autografu, ale nie dajmy się zwariować! Dla mnie pięknym przykładem bycia wyrozumiałym fanem są nasze dziewczyny i jeden rodzynek na koncercie w Hoyerswerdzie, po koncercie mając okazję do zdjęć, autografów zrezygnowały z tego, podeszły tylko spokojnie podziękować za koncert. I ten akcent z polskich koncertów, białe róże na YMHYMS.

Zaczynamy powoli też jeździć po Europie, odkładać każdą złotówkę na upragniony wyjazd, by zobaczyć swojego idola, nie jęczymy wiecznie, że nie mamy kasy, bo ciułamy, łapiemy się różnych innych prac, ja na ten wyjazd zrezygnowałam z wielu przyjemności, od miesiąca nie zakupiłam nawet najmniejszego batonika (odkładać zaczęłam na wyjazd na Fan Day, a jestem uzależniona od słodyczy), jem skromne obiady i daję radę, bo CHCĘ.
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Powiem Wam ze fanateria idzie tak daleko ze niektore fanki przeprowadzily sie do Koblenz. Co uwazam za glupote. Rozumiem pojechac tam i jak sie ma szuczescie Thomasa na ulicy spotkac.Thomas hetnie z fanami rozmowy prowadzi. Sa ale tez tacy zamieszkali w Koblenz przed ktorymi ucieka. Ja wiem dla czego to robi. Przerzylam ich w akcji. Po koncertach zanudzali Thomasa. Co do dziewczyn o ktorych pisalam, Dopuki chodzily do szkoly jezdzily czesto na koncerty. Dzis sa w wieku40 lat i jada tylko jak ich czasowo i finansowo na to stac. W Hoyeswerda nie byly. Dziwilam sie jak mi jedna z nich powiedziala z druga na fANCLUB PARTY NIE PRZYJECHALA.ZAWSZE W DWOJKE NA FANDAYU BYLY. Przd ostatnio ani jednej nie bylo. Te czasy kiedy na karzdym koncercie byly sie juz dawno skonczyly. Wiem ze Thomas je z daleka poznaje. Jedna z nich wygrala glowna nagrode ew loteri na fandayu.

Moja kolezanka urodzona w Koblenz spotkala Thomas kiedys przy zakupach. Obydwoje byli przypadkowo w tym samym sklepie kupowac zywnosc. Powiedziala ze nawet nie podeszla do niego , bo niechciala mu perzeszkadzac. Pomyslala sobie ze sie jeszcze wiecej mozliwosci zdobycia autografu i zdjecia nadazy.

W wywiadzie Thomas powiedzial ze mu fani stojacy przed domem nie przeszkadzaja. Jak ma czas to chetnie po drodze do auta autografy da. ale jak fani mysla ze przyjechali niewiadomo z kad i im sie z tego powodu autogramy naleza , to zle mysla. A najbardziej nie lubi tych ktorzy sie wieczorem za drzewamichowaja i taqjemnie zdjecia robia i watawiaja je do internetu. Jedna fanka jest taka psychopatka ze niewiem. Uwarza ze on jest ojcem jej dziecka.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

A co złego jest w tym, że ktoś się przeprowadził do miasta gdzie jego idol mieszka? Nie widzę w tym nic niewłaściwego, o ile taka osoba/osoby nie zatruwają normalnego życia owej gwieździe, dają jej normalnie żyć i nie nagabują cały czas i wszędzie z kiblem publicznym włącznie. Sama zamierzam wyjechać do pracy za granicę i co, mam odrzucić ofertę pracy w stajni w Koblenz (z tego co wiem są przynajmniej trzy) gdyby taka się pojawiła, za dobrą kasę, bo w Koblenz mieszka mój idol?

Nie oszukujmy się, fanatycy byli, są i będą zawsze i będą zatruwać życie innym.
Obrazek
ODPOWIEDZ