20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.

Post autor: aleksandra227 »

Ufff ulżyło mi,bo też miałam stresa nawet spać nie mogłam przez to,ale czekałam aż się wyjaśni super to jutro rezewuje nocleg czy ktoś już rezerwował sobie i kiedy będzie można kupić bilet na stronie fanclubu?Chociaż wiem,że jest dużo czasu,ale nie mogę się już doczekać ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

DorkaWawa pisze:A może ktoś będzie jechał z Warszawy? Też szukam towarzysza podróży :D
Monia, skusisz się? :D

Prawdopodobnie ja będę jechał z Warszawy na ten koncert ale to jeszcze nic pewnego :) Natomiast z ciekawości przyjrzałem się tej dyskusji o fanach i fanatykach to powiem tak, że ja nie jestem fanatykiem al nawet jeśli ktoś co z tego? Skoro takiej osobie sprawia to radość to nie powinno to go czynić osobą gorszej kategorii..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

shoker191 pisze:
DorkaWawa pisze:A może ktoś będzie jechał z Warszawy? Też szukam towarzysza podróży :D

Prawdopodobnie ja będę jechał z Warszawy na ten koncert ale to jeszcze nic pewnego :) Natomiast z ciekawości przyjrzałem się tej dyskusji o fanach i fanatykach to powiem tak, że ja nie jestem fanatykiem al nawet jeśli ktoś co z tego? Skoro takiej osobie sprawia to radość to nie powinno to go czynić osobą gorszej kategorii..
shoker191, brzmi zachęcająco, będę czekała na rozwój wydarzeń :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

shoker191 pisze:
DorkaWawa pisze:...Natomiast z ciekawości przyjrzałem się tej dyskusji o fanach i fanatykach to powiem tak, że ja nie jestem fanatykiem al nawet jeśli ktoś co z tego? Skoro takiej osobie sprawia to radość to nie powinno to go czynić osobą gorszej kategorii..

Na Twój post odnośnie fanatyków mogę Ci odpowiedzieć w taki sposób.
Fanatycy wszelkiej maści - przede wszystkim religijni, ale nie tylko tacy - nie tylko NIE są "osobami gorszej kategorii" - jak napisałeś. To właśnie fanatycy są tymi lepszymi. Są lepszymi, bo zostali naznaczenia na ślepo zapatrzonych w swego guru wyznawcami przez Boga/Allaha/los/przeznaczenie itp. To wszyscy "inni" są gorsi, bo nie wyznają jedynie słusznej religii, nie słuchają jedynie "dobrej" muzyki, nie podzielają poglądów jedynie słusznej partii itd.

Oczywiście to co napisałem to ironia, ale pozwala uzmysłowić, że każdego rodzaju fanatyzm jest z gruntu rzeczy zły i w sprzyjających warunkach może prowadzić nawet do przemocy, czego najlepszym przykładem są wszelkie zamachy terrorystyczne na tle religijnym, czy tzw. "honorowe zabójstwa"...

Zdaję sobie sprawę, że przykłady tutaj przeze mnie przytoczone są wyolbrzymione a fanatyzm "muzyczny", czyli bezkrytyczne zapatrzenie w swego idola nie powoduje (zazwyczaj) aż tak ekstremalnych skutków, ale mimo to uważam, że każdy fanatyzm jest godny napiętnowania...

Pozdrawiam.

Edmund
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Hej, ale to nie ja pisałam o fanatykach :shock:
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

DorkaWawa pisze:Hej, ale to nie ja pisałam o fanatykach :shock:
Przepraszam mój błąd. Źle zastosowałem opcję "cytuj". To był oczywiście cytat użytkownika shoker191.

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

:D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witam.
Po niedzieli powinna ruszyć sprzedaż biletów na sektor FAN na naszej stronie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

już się nie mogę doczekać tego koncertu w Koszalinie;)w sobotę wyjeżdżam,ale tego koncertu nie opuszczę;)zatem widzimy się 20 lipca w Koszalinie;);)Pozdrawiam
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Koncert w Koszalinie to strasznie daleko z południa , ale ja nie odpuszczam . Czy ktoś jeszcze jedzie ze Śląska?
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

DorkaWawa pisze:
shoker191 pisze:

shoker191, brzmi zachęcająco, będę czekała na rozwój wydarzeń :D

Dorka jeśli chodzi o mój udział to chętnie bym pojechał w jakiejś większej grupie. Pytanie tylko czy jeszcze będzie ktoś z Warszawy wyjeżdżał. Zgodnie z przysłowiem w kupie zawsze raźniej :D
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Shoker191, sprawdzałam połączenia do Koszalina z Wawy i trochę kaszaniasto. Pociąg taki w pasujących godzinach jest, ale z przesiadką i jedzie ponad 10 godzin! Można jechać autobusem z Zachodniego, ale z kolei w nocy (w Koszalinie jest 8:20 ). Co robić tyle godzin do koncertu? Ewentualnie podjechać do Mielna i moczyć dupsko w morzu :D
Ale faktycznie, większą grupą byłoby raźniej :D
Monia82, Ann, skusicie się?
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Zaczekajcie... :) Jest szansa na busa :) Naprawdę nie drogo, dla 8 osób. Jakby uzbierała się ekipa, to byłoby fajnie. Facet jest z Tomaszowa, może podjechać do Łodzi czy gdzie tam byśmy się zebrali. Ode mnie na bank pojechałyby 2 osoby, bo połąćzenia z Kutna do Koszalina to też mała zgroza :) Trzeba luknąć na mapę - skąd byliby chętni i w jakim dogodnym miejscu można by się spotkać - i wtedy zapytałabym o koszt. Być może ten człowiek pojedzie do Pragi... Za kurs Kutno-Praga-Kutno chce 1600zł, co w podziale na 8 osób daje po 200zł. Czyli jak na taką trasę chyba nie tragicznie ;) Za Koszalin na pewno o wiele mniej :) Ale to osoby chętne musiałyby się już ujawnić i podać, skąd są i do jakiego miasta ewentualnie łatwo im dojechać.
Czolo

Post autor: Czolo »

Kod: Zaznacz cały

https://www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?tseVw=regularP&startCity=Warszawa&fromV=c|54041&toV=c|25204&tabToken=d0789fdb0e6451c83f0c85402f25cb1e&endCity=Koszalin
e-Podróżnik.
Autobusy i pociągi w dniu 20 lipiec ( Warszawa - Koszalin)

:)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Zawsze warto też zajrzeć na www.blablacar.pl, sporo tam ofert wyjazdu.
Ja zawsze chętna na pomoczenie tyłka w morzu!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

DorkaWawa pisze:Shoker191, sprawdzałam połączenia do Koszalina z Wawy i trochę kaszaniasto. Pociąg taki w pasujących godzinach jest, ale z przesiadką i jedzie ponad 10 godzin! Można jechać autobusem z Zachodniego, ale z kolei w nocy (w Koszalinie jest 8:20 ). Co robić tyle godzin do koncertu? Ewentualnie podjechać do Mielna i moczyć dupsko w morzu :D
Ale faktycznie, większą grupą byłoby raźniej :D
Monia82, Ann, skusicie się?
Ja jeżeli będę mogła uczestniczyć w koncercie Thomasa w Koszalinie,to tylko wtedy,jakbyśmy pojechali całą rodziną na jakieś agrowczasy do Kołobrzegu,albo do Mrzeżyna (mamy to w planach,żeby tylko zdrowie nam dopisało :wink: ).
MY DREAMS COME TRUE :D
ODPOWIEDZ