17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: 17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Post autor: Fanka MT »

33ccd pisze:LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!

Nie chcę by wyszło że zmuszam do zakupu koszulek, ale jeśli ktoś taką zakupił jakiś czas temu to wydaje mi się że raczej nie po to by w niej spać, a raz - dwa razy w roku pojawić się z niej na koncercie.
Kolejna sprawa to taka że dzięki nim nas poprostu widać, reklamujemy też Nasz Fan Club, zwracają na nas uwagę media. Wielu z Was udzielało wywiadów i wiecie że to o wiele lepiej wygląda w oczach reportera!!!
Fakt zawsze proszę o ty by w nich być, szkoda że z marnym skutkiem :(

Mamy T-sherty i koszulki damskie z DEKOLTEM, polary i kilka kurtek ortalionowych. Zawsze coś można wybrać jeśli ktoś MA OCHOTĘ.
W europie jest to modne by na koncerty chodzić w takich ciuchach, sam Thomas sprzedaje koszulki I LOVE TA tyle że po 80 zł a nasze po 40.

Wszystkim dziekuję za pomoc i to w Łodzi i w Bydgoszczy. Coraz cześciej słyszę że " w Polsce jest wyjątkowa atmosfera na koncertach TA. Nigdzie takiej nie ma "
I w porządku, myślę, że to już sobie wyjaśniliśmy ;) następnym razem będę mieć na sobie koszulkę ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

[quote="Naddel
Dobra, nevermind.
Oto obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfMbzM ... e=youtu.be

Przyjemności :-D[/quote]
Dzieki za fajny filmik Nadel
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Czy ktoś z Was mógłby podać pełną listę utworów,które Thomas wykonał podczas koncertu?
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

33ccd pisze:LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!
Nie chcę by wyszło że zmuszam do zakupu koszulek, ale jeśli ktoś taką zakupił jakiś czas temu to wydaje mi się że raczej nie po to by w niej spać, a raz - dwa razy w roku pojawić się z niej na koncercie.
Kolejna sprawa to taka że dzięki nim nas poprostu widać, reklamujemy też Nasz Fan Club, zwracają na nas uwagę media. Wielu z Was udzielało wywiadów i wiecie że to o wiele lepiej wygląda w oczach reportera!!!
Zgadzam się w 100% Patryku! Ja zawsze będąc na koncertach Thomasa mam na sobie fan clubową koszulkę. Dobrze by jednak było, żeby o ich noszeniu pamiętali również członkowie zarządu. Może pamiętasz, że zwróciłem na to uwagę w rozmowie z Tobą we Wrocławiu, następnego dnia po koncercie w Krakowie... Wtedy powiedziałeś, żebym napisał na forum. nie zrobiłem tego wtedy ale skoro tera został wywołany ten temat...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Chlopcy daje wam racje. Ja sobie kiedys koszulke z napisem modern talking kupilam i ja na 4 koncertach modern talkingu ubrana mialam..
A pozniej juz nie bylo mozliwosci na koncert pojsc. Podobnie bylo z koszuka z napisem A-ha tez ja zawsze na koncertych ubrana mialam.
Ja bym byla nawet zeby wszascy ktoezy sie znaja z forum i fanclubu albp czarna koszulka albo sweter na sobie pod czas koncertow.
Ja w Katowicach mialam czarna wiartowke z napisem modern talking Chile na sobie.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dzięki uprzejmości p. Marcina Zmysłowskiego mamy możliwość zaprezentowania Wam dużej fotogalerii z lutowego koncertu Thomasa Andersa w Bydgoszczy.
Galeria została podzielona na trzy części i liczy sobie ponad sto zdjęć. Zapraszamy do oglądania!

http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=31959
http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=32011
http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=32059
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kolejne piękne zdjęcia z Bydgoszczy:
http://www.vspectrum.blogspot.com/2013/ ... -hala.html
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Zdjęcia przepiękne,świetna jakość - zresztą jak sam Artysta ;) Bardzo ładne ujęcia.
Sylwia Maria

Post autor: Sylwia Maria »

Fantastyczne zdjęcia, wykonane naprawdę fachowo. Dzięki nim można przypomnieć sobie magiczne chwile z koncertu:)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Rzeczywiście, fotki niczego sobie! Szkoda tylko, że nie ma żadnych z końcówki koncertu :) wciąż nie mogę znaleźć zdjęć z mojego chwilowego pobytu na scenie u Thomasa...
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ