Koncert w Lublinie - 06.10.2012
- agnieszka12345
- Kontakt:
Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012
Świetnej zabawy Wam życzę na koncertach ,a wiem że będzie wspaniały koncert ,jak zawsze

- JoannaIzabella
- michal.czeslaw
Nic dodać nic ująć-siedzę jak na gwożdziu!JoannaIzabella pisze:Jeszcze tylko 14 dni i będzie 06 października!!!!
- Blue Forever
- Kontakt:
Pytanie do żeńskiej pibliczności na forum...
Moja żona pyta was dziewczyny: "co zakladacie na koncert?"
Moja żona pyta was dziewczyny: "co zakladacie na koncert?"
- michal.czeslaw
Strój wieczorowy nie obowiązuje.Każdy ubiera się jak chce.Najlepiej wygodne ciuchy,żeby nie krępowały ruchów,bo w miejscu trudno ustaćBlue Forever pisze:Moja żona pyta was dziewczyny: "co zakladacie na koncert?
- JoannaIzabella
Dokładnie: wygodnie musi być
No i trzeba pamiętać o białych szaliczkach! Aha, i te świeczuszki na baterie - kto ma, niech zabierze!
- domi88
- Członek TAFC Polska
Ja także uważam, że przede wszystkim należy postawić na wygodę przy doborze stroju. A już na pewno komfortowe buty 
- JoannaIzabella
14 dni, Kochani, 14 dni!!!!!!!!!!!! 
- dieErdbeere91
Szkoda że fundusze mnie ograniczają i niestety mogę sobie pozwolić tylko na jeden koncert Thomasa w Krakowie..
gdyby nie to, to bawiła bym sie z Wami na wszystkich koncertach jakie są zaplanowane!
Wszystkim wybierającym się na koncert w Lublinie życzę udanej zabawy, czekam na Wasze wrażania po koncercie, którymi mam nadzieję podzielicie się z pozostałymi forumowiczami.. którzy nie pojechali na koncert do Lublina!
Wszystkim wybierającym się na koncert w Lublinie życzę udanej zabawy, czekam na Wasze wrażania po koncercie, którymi mam nadzieję podzielicie się z pozostałymi forumowiczami.. którzy nie pojechali na koncert do Lublina!
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
- Członek TAFC Polska
Juzż zamartwiałam się, że nie pojadę, ale jednak los pozwolił mi na wyjazd. Liczę na Was i super zabawę. Do zobaczenia.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- michal.czeslaw
Świetniefredka pisze:Juzż zamartwiałam się, że nie pojadę, ale jednak los pozwolił mi na wyjazd. Liczę na Was i super zabawę. Do zobaczenia.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
A słuchajcie, może ktoś powie jak najlepiej dotrzeć z PKP do naszej "noclegowni"? Bo to chyba daleko jest...
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- xewela89x
Najlepiej wydrukuj sobie mapke google, a zapewniam Cię że napewno bezstresowo dotrzesz do celuNaddel pisze:A słuchajcie, może ktoś powie jak najlepiej dotrzeć z PKP do naszej "noclegowni"? Bo to chyba daleko jest...
- Naddel
- Członek TAFC Polska
xewela89x pisze:Najlepiej wydrukuj sobie mapke google, a zapewniam Cię że napewno bezstresowo dotrzesz do celuNaddel pisze:A słuchajcie, może ktoś powie jak najlepiej dotrzeć z PKP do naszej "noclegowni"? Bo to chyba daleko jest...
Tej, no wpadłam na to już jakby wcześniej. Mam se z tą mapką w garści beztrosko spacerkiem przemierzać kilka km? To dziękuję, postoję.
Miałam na myśli -CZYM?
Jakiś tramwaj/autobus miejski?
Jakieś numery ewentualnie wyżej wymienionych?
A może tylko taxi?
Za rady w stylu "włącz gps w komórce" też z całego serca z góry dziękuję.
- domi88
- Członek TAFC Polska
Ja bym Wam radziła na PKP czyli na Placu Dworcowym wsiąść w mpk nr 13 . Tu macie link 13 z rozkładem jazdy z PKP:Naddel pisze:A słuchajcie, może ktoś powie jak najlepiej dotrzeć z PKP do naszej "noclegowni"? Bo to chyba daleko jest...
http://mpk.lublin.pl/?przy=3426&lin=013
Potem wysiadacie sobie na przystanku "Ogród Saski" a stamtąd już dużo mpk jeździ w stronę "noclegowni". Np potem wsiądźcie w mpk nr 10 i wysiądźcie chyba na "Park Akademicki 03" . Albo zapytajcie ludzi co jeszcze jedzie w stronę Głębokiej.
Acha , przy szukaniu Akademika KRONOS (Sowińskiego 17) - waszej "noclegowni" pomocną informacja jest to, że on mieści się przy takich schodach przy ulicy Bolesława Chrobrego - pamiętajcie zwłaszcza o tym i to jest Akademik UMCS najbliżej od Hali Globus.
Jutro Wam jeszcze sprawdzę, gdzie najlepiej wysiąść , aby jak najkrócej było do Akademika. W tamte strony zwykle chodzę piechotką i nie pamiętam wszystkich przystanków przy ul. Głębokiej , ale Wam to sprawdzę i jakby co ten post usunę a w nowym podam dokładniej.
Dacie radę
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Lubię takie konkrety
Great thanks, Domi