Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012
- sebciu1974
- Kontakt:
Re: Anders | Fahrenkrog - trasa koncertowa marzec 2012
Normalna sprawa ze wszystko jest dla kasy, ja to rozumiem i wcale sie nie denerwuje. Jedyne co mnie czasami irytuje to taka slepa wiara we wszystko co nasz idol/idole powiedza lub oglosza.
A tak przy okazji, jakby te trase zaplanowali w Polsce i Rosji to wiecej by sie biletow sprzedalo, po co sie pchac z motyka na ksiezyc, rynek niemiecki jest chyba juz nie do osagniecia przez A/F.
A i jeszcze jedna taka mysl co mi wlasnie do glowy przyszla. Wyglada na to ze Thomas (jesli to bajer z ta choroba) z gory zalozyl ze wszyscy sie domysla o co chodzi, bo gdyby to byla prawda moze oglosil by ze juz sie lepiej czuje, tak po prostu zebysmy sie nie martwili. I dlaczego czekali do ostatnich dni, na co liczyli ze sie bilety rozejda dzien przed koncertem, to czysta naiwnosc z ich strony, powinni to oglosic troche wczesniej tak aby ludzie mieli czas na zmiane swoich planow. A moze na prawde zachorowal.... Sam nie wiem co mam o tym myslec.
A tak przy okazji, jakby te trase zaplanowali w Polsce i Rosji to wiecej by sie biletow sprzedalo, po co sie pchac z motyka na ksiezyc, rynek niemiecki jest chyba juz nie do osagniecia przez A/F.
A i jeszcze jedna taka mysl co mi wlasnie do glowy przyszla. Wyglada na to ze Thomas (jesli to bajer z ta choroba) z gory zalozyl ze wszyscy sie domysla o co chodzi, bo gdyby to byla prawda moze oglosil by ze juz sie lepiej czuje, tak po prostu zebysmy sie nie martwili. I dlaczego czekali do ostatnich dni, na co liczyli ze sie bilety rozejda dzien przed koncertem, to czysta naiwnosc z ich strony, powinni to oglosic troche wczesniej tak aby ludzie mieli czas na zmiane swoich planow. A moze na prawde zachorowal.... Sam nie wiem co mam o tym myslec.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Agata!!!Agata pisze:I piszą tak członkowie fanclubu Thomasa...jedyna pisze: Choć z drugiej strony nie wiem co lepsze,oszukać fanów czy powiedzieć prawdę
Nie jesteśmy FANATYKAMI. Ja osobiście nie patrzę na Tomka jak w święty obrazek. Pracuję w tej branży i jest mi takie zachowanie artystów znane. Lepiej odwołać koncert i stracić 10000 niż 100000. Szkoda że dzień przed koncertem. Napewno nie wszyscy dowiedzieli się o tym i pocałowali klamkę w Berlinie.
Inna sprawa to taka że w dzisiejszych czasach poza MEGA GWIAZDAMI bilety kupuje się w ostatniej chwili. W spodku dwa tygodnie przed koncertem były decydujące czy on będzie czy nie. Mało kto kupuje bilety z wyprzedzeniem.
Sebastian jest wściekły / troszeczkę / bo leciał ze Szwecji. Zaplanował urlop, wydał kasę, choć i tak jego pomysłowośc z Hamburgiem jest godna nazwy prawdziwego fana MT. Podobnie znajomi z Hiszpani co zaplanowali jesienny koncert A/F w Koblenz. Samolot i hotel zapłacony - i co? Polecieli na wycieczkę krajoznawczo-wekendową poirytowani.
Jest to też wściekłość innego typu: mianowicie prawdopodobnie nie zobaczymy pełnego koncertu A/F nigdzie i ten pierwszy może być ostatnim. Ten zaplanowany w czerwcu trwać będzie 60 minut. Na Fan Day trwał 1:30h.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Agata
Patryku,33ccd pisze:Nie jesteśmy FANATYKAMI. Ja osobiście nie patrzę na Tomka jak w święty obrazek.
Nic podobnego o Was nie napisałam. Tyle że myślałam, że jako fanclubowi Thomasa zależy Wam na jego dobrym imieniu, a tutaj sugeruje się, że oszukał fanów.
Skoro już tak sobie tu wyliczamy, to ja:
1. Straciłam około 200 zł na bilety kolejowe, których nie mogłam już zwrócić.
2. Dwa dni urlopu, którego nie mogłam już odwołać o godzinie 20 dnia poprzedzającego wyjazd.
3. Możliwość zobaczenia na żywo A|F, ponieważ m. in. ze względu na Berlin zrezygnowałam z wyjazdu do Koblencji.
4. A co najbardziej boli to zawód, gdy się na coś liczyło, a to się nie odbyło.
Mimo to nie posunęłabym się do tego, by oskarżać publicznie Thomasa o to, że oszukał fanów. Widać wyraźnie, że projekt A|F nie spełnił do końca oczekiwań komercyjnych, jakie w nim pokładano. Jednym słowem Thomasowi powinęła się noga z tymi koncertami. Ale czy to już powód by w niego wątpić? To mnie zastanawia. Czy kiedyś jeszcze Was zawiódł?
Widzę, że rzeczywiście oczekujecie dowodów na to, że Thomas był naprawdę chory. Niestety historii choroby nie jestem Wam w stanie przedstawić, ale jest wiele osób z otoczenia Thomasa, które są w miarę dostępne, które można o to zapytać, co się z nim działo. No chyba że one też są wciągnięte w to "oszustwo na szeroką skalę".
- michal.czeslaw
Czytając Wasze posty pełne zrozumiałego żalu,jest mi bardzo przykro,że być może nie będziecie mieli okazji być na tym wspaniałym koncercie.Jednocześnie cieszę się,że było mi dane byś na tym pierwszym,do tego w doborowym towarzystwie.Wiele tracą Ci co nie chcą oglądać Thoma i Uwe.Są fantastyczni
Dawno żaden koncert nie zrobił na mnie takiego wrażenia.Nawet mój mąż,który podobno nie jest fanem był pod wielkim wrażeniem tego koncertu.Pozdrawiam serdecznie tych co widzieli i tych co nie mieli okazji!
- 33ccd
- Kontakt:
Agato!
Pewnie że zależy mi na jego dobrym wizerunku i ja osobiscie nie mam pretensji o te koncerty. Byłem w Koblenz i cieszę sie z tego powodu, choć chciałem do berlina też jechać. Nie stwierdziłem nigdzie że Tomek oszukał fanów. Wręcz poprzednim postem chciałem innym zwrócić uwagę że organizacja koncertu to wielka finansowa inwestycja stając w jego obronie.
Sebastian jest rozgoryczony bo przyleciał ze Szwecji i podobnie jak Ty i inne osoby pobrł urlop.
Słowem FANATYK chciałem podkreślić że jak mi się coś nie podoba w działalności TA to o tym powiem a nie będę go czcił ponad wszystko. DVD z Fan Day jest dla mnie technicznie beznadziejne i o tym wielkrotnie pisałem.
Pewnie że zależy mi na jego dobrym wizerunku i ja osobiscie nie mam pretensji o te koncerty. Byłem w Koblenz i cieszę sie z tego powodu, choć chciałem do berlina też jechać. Nie stwierdziłem nigdzie że Tomek oszukał fanów. Wręcz poprzednim postem chciałem innym zwrócić uwagę że organizacja koncertu to wielka finansowa inwestycja stając w jego obronie.
Sebastian jest rozgoryczony bo przyleciał ze Szwecji i podobnie jak Ty i inne osoby pobrł urlop.
Słowem FANATYK chciałem podkreślić że jak mi się coś nie podoba w działalności TA to o tym powiem a nie będę go czcił ponad wszystko. DVD z Fan Day jest dla mnie technicznie beznadziejne i o tym wielkrotnie pisałem.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dokładnie.Agata pisze:nie posunęłabym się do tego, by oskarżać publicznie Thomasa o to, że oszukał fanów
Uważam,że Thomasa mamy i tak za nad to . Rozumiem wściekłość osób,które straciły sporo kasy czy czasu,by zobaczyć A/F ,ale bądźcie ludźmi ! Czy to choroba czy inny powód - tak bywa.Thomas robi ile może by się spotkać z fanami,byśmy byli zadowoleni.Jak sam Patryku wspomniałeś często Thomas na zorganizowanie Fan Day dokładał z własnej kieszeni. Bilety na jego koncerty nie są drogie ,występuje w naszym kraju na prawdę często. Kiedy tak było ?! Też chciałabym zobaczyć koncert A/F ,ale jest jak jest czasami trzeba sobie coś odpuścić. A kupowanie biletów i rezerwacja biletów lotniczych czy pokoju w Hotelu na kilka miesięcy przed planowanym koncertem jest samobójstwem ! Przecież równie dobrze Sebastian czy Mirek mogliście Wy zachorować i nie wyjechać. Więc takie pretensje są dla mnie na prawdę co najmniej niedojrzałe.
Sama mam problemy zdrowotne.Mam w planach zaliczyć wszystkie 4 koncerty Andrzejkowe.Posprawdzałam już dojazdy ich koszty oraz noclegi z rezerwacja jednak wstrzymam się co najmniej do tygodnia przed planowanymi koncertami. Trochę wyrozumiałości Panowie
- 33ccd
- Kontakt:
Kuruj się Agnieszka i zbieraj kasę, bo w tym roku padnie MEGA rekord w koncertowaniu Tomcia w Polsce!!!atlantyda ;o) pisze:Mam w planach zaliczyć wszystkie 4 koncerty Andrzejkowe
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- michal.czeslaw
Czy jeszcze o czymś nie wiemy Patryku?Wiadomo mi o pięciu koncertach Thoma.Coś jeszcze masz w zanadrzu?Mam nadzieję,że nie w wakacje,bo już mam plany i w ostatniej chwili trudno będzie zmienić.A tak swoją drogą to dla mnie koncertów Thoma nigdy nie za wiele.Ale bywam też na koncertach innych wykonawców np:Stana Borysa,teraz będzie u nas Maryla Rodowicz,a przed koncertem Thoma w Szczecinie będzie Bajm.Jednak to nie to co Thomas33ccd pisze:bo w tym roku padnie MEGA rekord w koncertowaniu Tomcia w Polsce!!!
- weidung
- Członek TAFC Polska
Gosiu! Jak znam Ciebie, to dasz radę zmienić każdy plan, aby ma koncercie się pojawić :* [zresztą nie Ty jedna hehe]michal.czeslaw pisze:Mam nadzieję,że nie w wakacje,bo już mam plany i w ostatniej chwili trudno będzie zmienić.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Mnie wiadomo o aż 6 koncertach Thomasa od początku roku w naszym kraju:michal.czeslaw pisze:...Wiadomo mi o pięciu koncertach Thoma.
1) 11.02.2012 - Katowice
2) 26.05.2012 - Szczecin
3) 29.22.2012 - Kraków
4) 30.11.2012 - Wrocław
5) 01.12.2012 - Poznań
6) 02.12.2012 - Warszawa
Pewnie miałaś na myśli te koncerty, które jeszcze przed nami - w takim wypadku rzeczywiście odbędą się w Polsce jeszcze 5 koncertów... lub więcej, jeśli o jakichś jeszcze nie wiemy
Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
- michal.czeslaw
Zgadza się,tak właśnie pomyślałam.Chyba,że nasz tajemniczy Patryk coś kombinuje?Czas pokarze.I tak wspaniale się zapowiada,ale Rosjan pewnie nie dogonimyedmund1974 pisze:Pewnie miałaś na myśli te koncerty, które jeszcze przed nami
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Tak,piszą tak członkowie fanclubu Thomasa,jego fani,nie fanatycy.Tacy fani jak ja,Sebastian i kilku innych,potrafimy trzeźwo spojrzeć na zaistniały problem i uważamy że nam fanom należy się chociażby krótka informacja o tym czy bilety na odwołane koncerty mamy zachować na następny termin,czy mamy zwrócić bo takowe już się nie odbędą ze względu na...zły stan zdrowia Thomasa.Agata pisze:I piszą tak członkowie fanclubu Thomasa...
Wystarczy jak dowiesz się co z odwołanymi koncertami,odbędą się czy raczej nie?Agata pisze:Niestety historii choroby nie jestem Wam w stanie przedstawić, ale jest wiele osób z otoczenia Thomasa, które są w miarę dostępne, które można o to zapytać, co się z nim działo. No chyba że one też są wciągnięte w to "oszustwo na szeroką skalę".
- Agata
Na razie nie ma oficjalnych informacji na ten temat, jak będą, to na pewno się o tym dowiecie. Też jestem tym zainteresowana i co jakiś czas pytam tu i ówdzie.
Może warto podczas kolejnego spotkania z Thomasem (w Szczecinie?) poprosić go, by tego typu informacje rzeczywiście były podawane w miarę szybko w podobnych sytuacjach, bo w przeciwnym razie rodzi to takie a nie inne domysły?
Tyle że wtedy odwołano/ przełożono koncerty na ponad 2 miesiące przed planowanym terminem. Było więc sporo czasu, by coś zorganizować. Tym razem odwołano je dosłownie na ostatnią chwilę.jedyna pisze:A zostały oficjalnie podane nowe terminy? Kiedy pierwszym razem odwołano część koncertów,to niemal odrazu podano nowe daty.
Całe szczęście, że nie jesteście fanatykami, bo to nie byłoby raczej dobre ani dla fanclubu, ani dla jakiegokolwiek artysty, jak i w ogóle. Mimo to uważam, że nie jest fajnie kiedy fani sugerują, że ich idol ich oszukał, bez względu czy dotyczyłoby to Thomasa, Michaela Jacksona czy Dody.jedyna pisze:Tak,piszą tak członkowie fanclubu Thomasa,jego fani,nie fanatycy.
Może warto podczas kolejnego spotkania z Thomasem (w Szczecinie?) poprosić go, by tego typu informacje rzeczywiście były podawane w miarę szybko w podobnych sytuacjach, bo w przeciwnym razie rodzi to takie a nie inne domysły?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Natknąłem się dzisiaj na coś takiego:
http://www.ticketmaster.de/event/anders ... kets/43695
- Pkmodern
O tym koncercie informujemy od dawna (wystarczy zaglądać) - http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... erminy.htmjedyna pisze:Natknąłem się dzisiaj na coś takiego:
oraz http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=17
MODERN TALKING FOREVER!!!
- sebciu1974
- Kontakt:
Ciekawe o co chodzi. Jeden koncert i to w takiej dziurze. Na pewno odwołają.