11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
- Mr.King of Love
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
Ja właśnie jestem w toku kupowania biletu , tylko czekam na wypłate i odrazu ide przelac kase:))
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
- Adrian77
- Kontakt:
Gdzie można kupić bilet na sektor fan? Nigdzie nie znalazłem formularza. Czy tylko członkowie fanclub'u mogą go kupić?edmund1974 pisze:Ja juz swoj bilet na sektor fan kupilem a i pieniadze za niego zostaly przelane.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Stosowne info bedzie dostepne m.inn na tym forum a takze na http://www.thomas-anders.pl juz za kilka dni.Adrian77 pisze:Gdzie można kupić bilet na sektor fan? Nigdzie nie znalazłem formularza. Czy tylko członkowie fanclub'u mogą go kupić?edmund1974 pisze:Ja juz swoj bilet na sektor fan kupilem a i pieniadze za niego zostaly przelane.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
-
MJackson
Mam do was pytanie kochani 
Czy sektor fan będzie przeznaczony tylko dla oficjalnych członków fan-clubu czy dla tych mniej oficjalnych fanów też coś się znajdzie?
Czy sektor fan będzie przeznaczony tylko dla oficjalnych członków fan-clubu czy dla tych mniej oficjalnych fanów też coś się znajdzie?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Sektor Fan będzie przeznaczony nie tylko dla"oficjalnych członków fan-clubu"jak to nazwałeś ale również dla wszystkich forumowiczów którzy zakupią bilety za pośrednictwem naszej strony,zarówno dla siebie jak i swoich znajomych(za których to biorą odpowiedzialność w tymże to sektorze)
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Co za problem,przecież jest jeszcze dużo czasu,można się zapisać i być oficjalnym członkiem fan-clubu.
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Dieter w Spodku występował 2 razy w '92 jako Blue System i w '98 jako Modern Talking.
Thomas też był 2 razy w '87 lub '88 (nie pamiętam dokładnie) i w '98 razem z Dieterem
Blue System w '92 zaliczyłem,Modern Talking w '98 też to i tym razem Spodek zalicze z Thomasem
Thomas też był 2 razy w '87 lub '88 (nie pamiętam dokładnie) i w '98 razem z Dieterem
Blue System w '92 zaliczyłem,Modern Talking w '98 też to i tym razem Spodek zalicze z Thomasem
- Malediwy
Hej Bolero!
W Zabrzu poznaliśmy się właśnie wspominając koncert BS z '92 roku. Byłem też w '98 ale niestety w 2012 w SPODKU się już nie spotkamy czego już bardzo żałuję!...
Pozdrawiam!
W Zabrzu poznaliśmy się właśnie wspominając koncert BS z '92 roku. Byłem też w '98 ale niestety w 2012 w SPODKU się już nie spotkamy czego już bardzo żałuję!...
Pozdrawiam!
Spokojem można kamień ugotować...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
SPRZEDAŻ ROZPOCZĘTA!! Mamy tylko 200 biletów!!!
Serwis Modern Talking.pl i Thomas Anders Fan Club Polska przygotowały formularz dla osób zainteresowanych kupnem biletów do sektora FAN Golden Circle na walentynkowy koncert Thomasa Andersa 11.02.2012 w Katowickim Spodku.
OTO LINK DO ZAMÓWIENIA
http://www.thomas-anders.pl/spodek.php
Zainteresowani mogą kupić dowolną ilość biletów dla swoich rodzin i znajomych biorąc za nich pełną odpowiedzialność w tym sektorze. Ilość biletów jest ograniczona /200szt/. Radzimy nie zwlekać z ewentualnym zakupem by nie zabrakło biletów jak w Kielcach.
Koszt biletu 85zł + 4 zł polecony.
Osoba która zakupi 4 bilety otrzyma plakat promujący imprezę, a kto zakupi 8 biletów otrzyma ten plakat z autografem Thomasa.
W cenie biletu każdy dostanie zestaw FAN i informację kiedy co używamy. Jak zwykle przygotujemy kwiaty dla fanów, bukiet i prezent dla Thomasa.
Bilety będą wysyłane partiami po 100szt, dlatego należy uzbroić się w cierpliwość.
PRZYPOMINAMY O ZAKAZIE HANDLOWANIA BILETAMI NA ALLEGRO I EBAY-U i innych portalach tego typu.
Po niedzieli Arek umieści oficialne info na stronach www i roześle newslattera.
Serwis Modern Talking.pl i Thomas Anders Fan Club Polska przygotowały formularz dla osób zainteresowanych kupnem biletów do sektora FAN Golden Circle na walentynkowy koncert Thomasa Andersa 11.02.2012 w Katowickim Spodku.
OTO LINK DO ZAMÓWIENIA
http://www.thomas-anders.pl/spodek.php
Zainteresowani mogą kupić dowolną ilość biletów dla swoich rodzin i znajomych biorąc za nich pełną odpowiedzialność w tym sektorze. Ilość biletów jest ograniczona /200szt/. Radzimy nie zwlekać z ewentualnym zakupem by nie zabrakło biletów jak w Kielcach.
Koszt biletu 85zł + 4 zł polecony.
Osoba która zakupi 4 bilety otrzyma plakat promujący imprezę, a kto zakupi 8 biletów otrzyma ten plakat z autografem Thomasa.
W cenie biletu każdy dostanie zestaw FAN i informację kiedy co używamy. Jak zwykle przygotujemy kwiaty dla fanów, bukiet i prezent dla Thomasa.
Bilety będą wysyłane partiami po 100szt, dlatego należy uzbroić się w cierpliwość.
PRZYPOMINAMY O ZAKAZIE HANDLOWANIA BILETAMI NA ALLEGRO I EBAY-U i innych portalach tego typu.
Po niedzieli Arek umieści oficialne info na stronach www i roześle newslattera.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
agua777
- Członek TAFC Polska
Bilet zamówiony:) mam nadzieję, że spotkam osoby z Zabrza:):):) pozdrowienia dla wszystkich fanów:):):)
- Mr.King of Love
Hej ja mam pytanie aporpo biletów ale nie chodzi mi o sektora "fan" tylko dla zwykłych widzów. Orientujecie sie może czy bedzie można kupic jeszcze bilety jakoś miesiac przed koncertem? gdyż jest taka sytuacja że moja znajoma chciałaby pojechac a niewie czy bedzie mogła i chce kupic bilet miesiac przed koncertem, tylko boi sie czy bedą jeszcze wtedy bilety. Czy jest szansa że dostanie te bilety miesiąc przed tym koncertem?
Don't do that again
If you're breaking apart
Don't do that again
If you're breaking apart
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Skoro sprzedaż rozpoczęła się już teraz to szczerze wątpię,chyba,ze ktoś będzie chciał odsprzedać.Albo przed samym koncertem od koników,bo pewnie ich nie zabraknie,ale to ryzykowne kupować przed samym koncertem,nie wiadomo czy bilet jest fałszywy czy nie.
- Mr.King of Love
Czyli rozumiem że są małe szanse że na początku stycznia bedą jeszcze jakieś bilety?
Don't do that again
If you're breaking apart
Don't do that again
If you're breaking apart
-
agnieszka1977
Wiecie ,naprawdę żyję z dnia na dzień i sobie tak czekam na ten koncert.Tłumaczę sobie że to do lutego to już blisko moje urodziny ,sylwester i koncert SUPERRRRRRRRRRRRRR.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Orginalny bilet tylko w Ticketpro w Empiku.
Możliwe że będa miesiąc przed koncertem. Tego nie wie nikt narazie.
Możliwe że będa miesiąc przed koncertem. Tego nie wie nikt narazie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- CheriLady
Bilet zakupiony!! Do zobaczenia w sektorze fan i byle do lutego 
Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa