Thomas Anders-FanClub Polska

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: Fanka MT »

Aha, myślałam, że skoro napisała w wątku "Thomas Anders - FanClub Polska", to chodziło jej o nasz klub :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

karuus pisze:Czytając wasze posty doszłam do wniosku, że urodziłam się chyba kilkanaście lat za późno ;) hehe
Też tak myślę odnośnie mojej daty urodzin :wink: Ilekroć widzę Thomasa w TV, na YouTube czy w gazecie (a to zdarzyło się jak do tej pory tylko 2 razy), oprócz podekscytowania pojawia się też żal, że nie przyszłam na świat wcześniej :) Z drugiej jednak strony - gdybym urodziła się 10 lat wcześniej, to i tak zbyt wiele by mi to nie dało, bo byłabym wtedy noworodkiem :D Zanim zdążyłabym urosnąć na tyle, by móc zbierać plakaty, kolekcjonować płyty, a przede wszystkim rozumieć fenomen Thomasa i całego zespołu, Modern Talking zdążyłby się rozpaść :D Ubolewam nad tym faktem, ale w pewnym sensie też się cieszę, bo dziś dostęp do tych wszystkich materiałów, które czynią fana szczęśliwym, jest łatwiejszy. Nie zapominajmy, że w latach, gdy MT święcił największe triumfy, w Polsce była komuna, która dość znacznie uniemożliwiała obywatelom dostęp do swobód i przyjemności. Ja wiem o tych czasach tylko z opowieści: mama mi mówiła, że dla ludzi przyzwyczajonych raczej do transmisji typowo "rządowych" lub nielicznych programów rozrywkowych, zobaczenie w TV dwóch fajnie śpiewających Niemców, z których jeden na dodatek malował się jak dziewczyna, było czymś nowym i zgoła zaskakującym :wink: Dlatego dziś młodszemu pokoleniu fanów nie pozostaje nic innego, jak tylko "przekopywanie" Internetu w poszukiwaniu pamiątek po Modern Talking, przeszukiwanie starych skrzyń na strychu lub, (chyba najprzyjemniejsza rzecz) w miarę możliwości, jeżdżenie na koncerty Thomasa :)
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
Fanka MT

I-love-M-T pisze:Dlatego dziś młodszemu pokoleniu fanów nie pozostaje nic innego, jak tylko "przekopywanie" Internetu w poszukiwaniu pamiątek po Modern Talking, przeszukiwanie starych skrzyń na strychu lub, (chyba najprzyjemniejsza rzecz) w miarę możliwości, jeżdżenie na koncerty Thomasa :)
Dokładnie I-love-M-T! Przeszukiwanie internetu w celu odnalezienia jakiś nowości, bądź ciekawych zdjęć oraz filmików należy do moich ulubionych zajęć - oczywiście nie biorąc pod uwagę jeżdżenia na występy na żywo! :) To, co wówczas się dzieje w moim serduchu jest nie do opisania! :) Każdemu życzę tak wspaniałych emocji ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
I-love-M-T

Fanka MT pisze:To, co wówczas się dzieje w moim serduchu jest nie do opisania! :)
Wiem, wiem :wink: Ale na FCP 2011 to dopiero się będzie działo :!: :D

Awatar użytkownika
Fanka MT

Heh, kiedy jest Thomas to zawsze się coś dzieje! Nieważne, czy to koncert w Polsce, czy spotkanie z nim w Niemczech! :) Za każdym razem dzieje się coś, co czyni owe wydarzenie niezwykłym i niezapomnianym! :) Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem w Zielonej Górze! :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
I-love-M-T

Fanka MT pisze:Heh, kiedy jest Thomas to zawsze się coś dzieje! Nieważne, czy to koncert w Polsce, czy spotkanie z nim w Niemczech! :) Za każdym razem dzieje się coś, co czyni owe wydarzenie niezwykłym i niezapomnianym! :) Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem w Zielonej Górze! :)
Znów masz rację :D Faktycznie, koncerty Thomasa są zawsze wielkimi wydarzeniami, ale mam wrażenie, że na FCP panuje bardziej "domowa" atmosfera - masz szansę na zrobienie sobie fotki z Andersem, krótką rozmowę z nim. Na koncercie nie zawsze jest taka możliwość ;) Niemniej jednak sama obecność naszej gwiazdy wystarczy, by okazję, z której wystąpiła i miejsce, w którym odbyło się show, wspominać do końca życia... Co do Zielonej Góry - no cóż, powiedzmy, że jeszcze nie złożyłam do końca broni... :D

Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Zgadzam się! Nie jest ważne, czy koncert jest w Polsce czy to FCP w Niemczech - obojętnie gdzie pojawia się Thomas - emocje sięgają zenitu! :) Już się nie mogę doczekać 30go! Żałuję tych wszystkich koncertów, na których nie byłam...ALE jestem szczęśliwa, bo wiem, że jeszcze mnóstwo ich przede mną! I spotkań z Wami wszystkimi, bo to też cudowna część tych koncertowych wyjazdów!!! :)
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Strona jest naprawdę OK, super, że jest takie miejsce, gdzie Fani mogą poczytać o swoim Idolu, pisać na Jego temat, po prostu organizować się, jako GRUPA, społeczność Fanów.
Brawo za ideę, pomysł, wykonanie.
Awatar użytkownika
kmlyna

Post autor: kmlyna »

ciekawe,czy ktoś pytał Thomasa co o tym sądzi,ciekawe,czy wogóle wiedział,że ma tu taki FanClub...
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Jeśli nawet nie wiedział, to przekonał się o tym w Kielcach :lol:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

I zobaczy nas ponownie w akcji w Zielonej Górze! :D
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Informuję że nasze konto na YouToube zostało przez portal YouToube zlikwidowane!

Jeśli będzie możliwość umieszczenia materiałów filmowych w innym miejscu zostaniecie o tym poinformowani!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pkmodern pisze:Informuję że nasze konto na YouToube zostało przez portal YouToube zlikwidowane!

Jeśli będzie możliwość umieszczenia materiałów filmowych w innym miejscu zostaniecie o tym poinformowani!
To już w ogóle niech to YouTube zamkną a nie ciągle zamykają czyjeś konta albo usuwają filmiki.
Tyle się napracowaliście,abyśmy My Fani mogli pooglądać,powspominać różne ważne dla Nas chwile,czy to z koncertów czy wywiady czy występy TV i wszystko diabli wzięli :evil:
Mam nadzieję,że znajdzie się portal na którym nie będzie takich problemów.
Powodzenia.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Poszukujemy kogoś co stworzy łatwy program do dodawania filmów na Nasz serwer.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Atlantydo tez mnie to zmartwiło.Nie zdążyłam sobie oglądnąć najnowszych nagrań i zapisać ich na dysk.Tyle pracy Fan Clubu na marne!Mozna tez znaleźć inny serwer...
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

kmlyna pisze:ciekawe,czy ktoś pytał Thomasa co o tym sądzi,ciekawe,czy wogóle wiedział,że ma tu taki FanClub...
Dowiedział się osobiście o tym na tegorocznym FCP i okazał ze swojej strony pełne poparcie dla naszego fanklubu.
Stąd nazwa autoryzowany Fanklub Thomasa Andersa.
ODPOWIEDZ