Gasolina91 pisze:Pisałam z Moną Lisą o FCP - też była i pisała że tegoroczny zjazd jakoś jej sie nie podobał...
Pisałą ze Claudia z elitą była na górze a fani byli na dole czy coś takiego....
A mi się wszystko podobało
Wcale bym nie chciała siedzieć na tych balkonach u góry, bo wtedy dostep do sceny byłby bardzo utrudniony.
Gasolina91 pisze:Pisałam z Moną Lisą o FCP - też była i pisała że tegoroczny zjazd jakoś jej sie nie podobał...
Pisałą ze Claudia z elitą była na górze a fani byli na dole czy coś takiego....
W niektórych wypowiedziach wyczuwam jakieś żale i pretensje nie wiadomo o co. Jadąc na FCP chyba nikt się nie spodziewał, ze będzie miał Thomasa na wyłączność, tylko dla siebie. tam było ponad 1100 osób. Najważniejsze to nie oczekiwać niemożliwego, a wówczas nie będzie rozczarowań. To Party było wyjątkowe również ze względu na rozmiar. To nie była impreza kameralna jak w poprzednich latach i tego można było się spodziewać. Możliwe, że następne FCP będzie takie jak w latach ubiegłych.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!
Elltoja pisze:
W niektórych wypowiedziach wyczuwam jakieś żale i pretensje nie wiadomo o co.
Ale ja tylko pisze to czego sie dowiedziałam....
Właśnie... Dlaczego Mona Lisa sama się nie wypowie???
Ja żałuję tylko jednego: że tak krótko koncert zleciał mi tak szybko... Miałam wrażenie, ze Thomas wykonał zaledwie kilka piosenek, a w rzeczywistości było ich naprawdę sporo. Nie wiem ile dokładnie bo nie liczyłam
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!
Na 100 % nie jestem pewien ale wygląda mi to na adidasy z krokodyla, te zdjęcia są u Mona Lisy na naszej klasie.
Oceńcie sami.
Za niedługo nam admin wydzieli temat: adidasy Thomasa Andersa, a on ma takie fajne brązowe adidasy z krokodylej skóry.
Ostatnio zmieniony pn lut 23, 2009 19:50 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.