Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Post autor: weidung »

MJay pisze:To Ty trzymałeś serduszko i śpiewałeś przez cały koncert? ;)
Tak, to byłem ja hehe
MJay
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MJay »

Stałem tuż za Tobą,robiłem cały czas fotki (które zresztą zaraz zamieszczę)
Ty też widziałeś tego z Touche? Czy mi się wydawało,
czy powiedziałeś w pewnym momencie do kolegi "Czy to nie gościu z Touche?"
Ja też powiedziałem że skądś go kojarzę,a Twój kolega powiedział do mnie "On jest z takiego zespołu"...
W każdym bądź razie wielkie pozdrowienia,dla osób w śród których się bawiłem ;) (oczywiście pomijając buca z Canonem wrrr :evil: !)
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Na jednym z filmików na samym końcu widać naszych zacnych szefów z forum ArCrack , Pioetrek ,33ccd
serdeczne dzięki dla nich ze mogłam być tam z nimi :D stoję obok ale mnie kamerka nie ujęła
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kilka filmików z Bełchatowa:
1. Próba "You Can Win If You Want":

2. You Are Not Alone:

3. Soldier:

4. Sexy Sexy Lover

5. You Can Win If You Want (fragment)

6. Prezentacja zespołu:
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Fajne te filmiki ;)
stać tak blisko sceny mmmm...marzenie :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Mi niestety nie udało się jechać na koncert Thomasa do Bełchatowa :( :( :(.
Z tego co widzę i czytam to musiało być naprawdę wspaniale na koncercie.
Bardzo żałuję,że nie mogłam być na koncercie,ale wierzę że Thomas jeszcze u nas zawita w Polsce i to w ciekawszej miejscowości jak i w ciekawszym miejscu.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

angel pisze:Mi niestety nie udało się jechać na koncert Thomasa do Bełchatowa :( :( :(.
Z tego co widzę i czytam to musiało być naprawdę wspaniale na koncercie.
Bardzo żałuję,że nie mogłam być na koncercie,ale wierzę że Thomas jeszcze u nas zawita w Polsce i to w ciekawszej miejscowości jak i w ciekawszym miejscu.
Nie wiem co wy macie do Bełchatowa , nie ważne gdzie przyjeżdża ważne że był i że mieliśmy okazje go widzieć i słyszeć dla mnie może nawet przyjechać do Pacanowa lub do najmniejszej wsi gdzie mieszka najwyżej 80 osób .
Mnie się podobało , nie przeszkadzały mi karuzele , ani stragany ani nawet autobus z PCK pojechałam tam żeby zobaczyć Thomasa i dzięki sponsorom z Elektrowni Bełchatów mogliśmy zobaczyć Thomasa w tym roku .Co można chcieć więcej
Awatar użytkownika
Gasolina91

skorpionek1975 pisze:Co można chcieć więcej...
Dietera z gitarą obok Thomasa na scenie :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

skorpionek1975 pisze:
Nie wiem co wy macie do Bełchatowa , nie ważne gdzie przyjeżdża ważne że był i że mieliśmy okazje go widzieć i słyszeć dla mnie może nawet przyjechać do Pacanowa lub do najmniejszej wsi gdzie mieszka najwyżej 80 osób .
Mnie się podobało , nie przeszkadzały mi karuzele , ani stragany ani nawet autobus z PCK pojechałam tam żeby zobaczyć Thomasa i dzięki sponsorom z Elektrowni Bełchatów mogliśmy zobaczyć Thomasa w tym roku .Co można chcieć więcej
A to,że taka wielka gwiazda muzyczna lat 80' ,połówka najsłynniejszego duetu Modern Talking, jaką jest Thomas Anders zasługuje,na bardziej godne jemu miejsce,a bilety na jego koncert powinny być płatne.
Ostatnio zmieniony wt sie 18, 2009 17:01 przez angel, łącznie zmieniany 2 razy.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Gasolina91

angel pisze:A to, że taka wielka gwiazda lat 80' jaką jest Thomas Anders zasługuje,na bardziej godne jemu miejsce,a bilety na jego koncert powinny być płatne.
Moja mama powiedziala mi to samo..."Thomas - taka gwiazda światowego formatu a wejscie na jego koncert za darmo..."

Mi to w sumie nie przeszkadza, został zaproszony, zgodził się, przyjechał i dał swietny koncert :!:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Nie grał charytatywnie tylko za odpowiednią gaże równie dobrze można sobie Thomasa zaprosić na własne podwórko myślę ze tez by nie odmówił , pod warunkiem że dysponuje się odpowiednimi środkami finansowymi.
Thomas jest gwiazdą , a granie w takich miejscach w niczym mu nie ujmuje.
Po prostu traktuje wszystkich jednakowo , a skoro wam tak przeszkadza to ciekawa jestem co wolicie , czekać pięć lat na wielki koncert np.w Warszawie czy Krakowie czy mieć możliwość oglądania go raz lub nawet kilka razy w roku w mniejszych miejscowościach. Sama jestem z Krakowa ale z tego co wiem nie ma większych szans na taki koncert.
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

Cześć ja byłem zobaczyłem i jestem zadowolony , aby więcej takich koncertów.
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Cześć! Ja też byłam i jestem mega zadowolona! Koncert był rewelacyjny.
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

niestety nie pojechałem do Bełchatowa bo muszę się uczyć do egzaminu:p smutno mi bo jak go zawalę to będę podwójnie stratny (dwója+ nieobecność na koncercie Thomasa :( )

ale wiecie co Wam powiem... wydaje się co niektórym że koncert Thomasa za darmo w niewielkim mieście i na niewielkiej imprezie to dysonans...
a mi się wydaje że ci którzy tam byli zyskali o wiele więcej niż ci, którzy poszli np na koncert madonny.
bilety na koncert madonny były horrendalnie drogie. na koncert Andersa wstęp był free.
na koncercie madonny (jak słyszałem) widocznośc była dobra jedynie w pierwszych "rzedach". większość obecnych (oczywiście tych którzy wydali na bilety) nie widxiała prawie nic. równie dobrze można było sobie postać gdzieś w pobliżu i popatrzeć na cyrk madonny za darmo.
w Bełchatowie można było (jak wynika z Waszych relacji) podejść bliżej, złąpać z Thomasem kontakt wzrokowy.poza tym Thomas miał lepszy kontakt z publiką niż oziębła madonna (moje wnioski opieram na relacjach, przyp.red)

podsumowując... Ciesze się waszym szcześciem (tych którzy byli w Bełchatowie) i strasznie Wam zazdroszczę :wink:
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Że można było złapać kontakt wzrokowy to niestety nie jest powód do dumy, bo z tych relacji wynika, że na pół godziny przed koncertem znaleźć można było dobre miejsce :roll:, co dowodzi mniejszego zainteresowania tym występem niż należało by się spodziewać.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Na Madonnę 80 tysięcy ludzi kupiło bilety, jak ktoś napisał "horrendalnie" drogie. Wątpię też, żeby Madonna zaśpiewała u kogoś na podwórku lub do kiełbasy na festynie.
Tak się zastanawiam, dlaczego Thomas nie zaśpiewał żadnej nowej piosenki. Chyba już jakiś czas promuje swój nadchodzący(?) album.
Ale cieszę się, że fajnie się bawiliście :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
ODPOWIEDZ