Thomas w długich czy krótkich włosach??

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Re: Thomas w długich czy krótkich włosach??

Post autor: aldona »

kate pisze:Jak dla mnie Thomasowi jest do twarzy we wszelkich fryzurach. Jak patrzę na jego zdjęcia to w życiu nie zdarzyło mi się pomyśleć, że w jakiś włosach mu źle. Thomas to Thomas. Zawsze dobrze wygląda :D
To właśnie cały sekret Thomasa .Bez względu na to jaką w danej chwili ma fryzurę to zawsze jest to Thomas .Wystarczy popatrzeć na wyraz Jego twarzy gdy śpiewa i na szczere spojrzenie żeby wiedzieć że kocha śpiewać , a my kochamy Go słuchać
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

Post autor: AT-omka »

zdecydowanie w krótkich , chociaż słusznie zauważono - w każdej fryzurze wygląda ekstra :-)
:D :D :D
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Ja uważam, że aktualnie wygląda najlepiej, długie włosy jakie miał na początku kariery są seksowne, ale teraz jest jeszcze seksowniejszy ;)
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

No tak 30 lat temu wyglądał świetnie ,ale chyba nikt nie sądzi że tak będzie zawsze .Obecnie Thomas wygląda niesamowicie ,krótkie włosy dodają mu uroku i są świetne
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Jak Thomasa po obcienciu wlosow na calkiem krotko po raz pierrszy wiedzialam to mi sie chcialo plakac. Jak facet ma piekkne loki jest zadkim tak jak naturalna jasna blondyna albo naturalan rudowlosa. Takie dlugie wlosy jak mial w 85 by mu dzis nie pasowaly ale takie krotkie jak mial w latach 90 tych sa jeszcze gorsze.
Dlogosc ma bvyc taka zeby loki bylo widac.
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Evaalex pisze:Jak Thomasa po obcienciu wlosow na calkiem krotko po raz pierrszy wiedzialam to mi sie chcialo plakac. Jak facet ma piekkne loki jest zadkim tak jak naturalna jasna blondyna albo naturalan rudowlosa. Takie dlugie wlosy jak mial w 85 by mu dzis nie pasowaly ale takie krotkie jak mial w latach 90 tych sa jeszcze gorsze.
Dlogosc ma bvyc taka zeby loki bylo widac.
Zdecydowanie się z tym nie zgadzam :oops: .Według mnie Thomasowi zdecydowanie pasują krótkie fryzury ,które dodają Mu młodzieńczego blasku .Długie niestety sprawiają wrażenie jakby Thomas był niski.Przecież lata lecą ,ludzie dorastają i nie wyobrażam sobie (dzięki Bogu Thomas :!: -też nie),żeby On miał długie włosy i może jeszcze wiązał włosy chustką .Bo kiedyś tak było .Ja też kiedyś nosiłam warkocze ,ale to jeszcze nie powód aby było tak całe życie. Według mnie Thomas jest elegancki i wygląda świetnie. :P
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Thomas w długich włosach to był KOSZMAR. Cały ten jego wizerunek z lat 80-tych to była dla mnie pomyłka. Koszmarne stroje, fryzury. Lata 80-to jeden wielki koszmar dla mnie pod kątem wyglądu, bo muzykę lat 80-tych uwielbiam. Długie włosy obecnie=heavy metal zazwyczaj (co nie znaczy, że mam coś przeciwko samej tej muzyce), nie kojarzę obecnie żadnego wokalisty, zespołu (może Europe, nie wiem jakie obecnie preferują fryzury) z długimi włosami. Przepraszam, jednego kojarzę-Grzegorza Markowskiego z Perfectu, ale do niego ta fryzura pasuje. Thomas zmężniał, wydoroślał, zrobił się eleganckim facetem, obecna fryzura idealnie do niego pasuje. W zbyt krótkich wygląda komicznie.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Monia82 pisze:Thomas w długich włosach to był KOSZMAR. Cały ten jego wizerunek z lat 80-tych to była dla mnie pomyłka. Koszmarne stroje, fryzury. Lata 80-to jeden wielki koszmar dla mnie pod kątem wyglądu, bo muzykę lat 80-tych uwielbiam. Długie włosy obecnie=heavy metal zazwyczaj (co nie znaczy, że mam coś przeciwko samej tej muzyce), nie kojarzę obecnie żadnego wokalisty, zespołu (może Europe, nie wiem jakie obecnie preferują fryzury) z długimi włosami. Przepraszam, jednego kojarzę-Grzegorza Markowskiego z Perfectu, ale do niego ta fryzura pasuje. Thomas zmężniał, wydoroślał, zrobił się eleganckim facetem, obecna fryzura idealnie do niego pasuje. W zbyt krótkich wygląda komicznie.
Jak dzis wygladaja Europe moge Tobie powiedziec. Liedert grupy ma wlosy do ramion ale juz ich nie farbuje i nie ma trwalej fryzury.. Sa ony jesno brazowe. A reszta ma chyba ktotkie wlosy. Jedna osoba w grupie jestz lysa.
Jazeli chodzi o Thomasa wlosy to uwazam ze dzis by mu dlogie nie pasowaly. Taka fryzura jak mial przez ostatnie late jest dosyc dobra. Najwazniejsze ze widac troche ze ma gruby krecony wlos. Jak radykalnie scia wlosy to mial je dlogosci moze 2 cm. To mi sie ewogole nie podobalo. Nie wiem czy macie zdjecia z tego czasu. Ja powinnam jakies miec. To bylo gdzies miedzy 92-95 rokiem.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Tak, jak jest teraz - jest super :) Minus zarooooooost......
Awatar użytkownika
Evaalex

JoannaIzabella pisze:Tak, jak jest teraz - jest super :) Minus zarooooooost......
Podzielem twoje zdanie o zaroscie
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Evaalex pisze:
JoannaIzabella pisze:Tak, jak jest teraz - jest super :) Minus zarooooooost......
Podzielem twoje zdanie o zaroscie
Oj tak, stanowczo: zgolić, oskubać, wydepilować :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

No pod tym .to i ja się podpisuję -zero zarostu :!:
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

rozwniez jestem za :)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Mi taki leciutki zarost nie przeszkadza :D Chyba, że już się zaczyna zamieniać w busz to trzeba kosiarkę :lol:
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Thomas jest boski bez zarostu i mały zaroscik jest dopuszczalny,ale nie aż taki busz o to na pewno nie :!: Thomas proszę nie zarastaj nam proszę :wink:
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Post autor: HubMT »

aleksandra227 pisze:Thomas jest boski bez zarostu i mały zaroscik jest dopuszczalny,ale nie aż taki busz o to na pewno nie :!: Thomas proszę nie zarastaj nam proszę :wink:
Tak samo uważam, a co do włosów to i w tych, i w tych świetnie wygląda :).
*Diamonds never made a lady..." :roll:
ODPOWIEDZ