MT i wasi bliscy

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: MT i wasi bliscy

Post autor: Fanka MT »

Husku pisze:Ja nie dostaję na prezent płyt, bo strasznie trudno trafić w coś, czego nie mam xD.
Ja wigilię co roku spędzam u babci, która ma adapter i do tego świetne nagłośnienie. Przez okrągły rok w adapterze jest winyl MT - The First Album tylko po to, żebym mogła go puszczać zawsze w wigilię :lol: . O dziwo nikt nie ucieka.

Ja nie dostaję na prezent płyt, bo strasznie trudno trafić w coś, czego nie mam xD.
Dobrze powiedziane, Husku! :) U mnie sytuacja wygląda podobnie jeżeli chodzi o dziadków, ciotki, wujków itp... Nie wiedzą, co już posiadam, a czego jeszcze nie mam w swojej kolekcji. Wówczas, najczęściej dają mi pieniądze, abym mogła sama zakupić jakiś krążek ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Nie wiem gdzie to opisać, ale o ile pamiętam sen o MT też pisałam w tym temacie.
Mianowicie dziś śnił mi się Thomas. Przyszłam do jakiegoś kościoła, gdzie prezbiterium było zasłonięte kurtyną, potem podniosła się do góry a na ołtarzu był Thomas z jakimś chórem i zaczeli śpiewać :mrgreen: potem pamiętam że wszyscy bili brawo.
I koniec snu :lol:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Fajny sen :D Chętnie bym na taką mszę przyszła :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Może można poprosić admina o wydzielenie tematu "Nasze Sny o Modern Talking"? Mi nigdy się nie śnił Thomas, prędzej o ile pamiętam jakiś występ Dietera, a moja mama zawsze powtarza jaki to Dieter jest wielki, że napisał tyle piosenek, książek i potrafi tworzyć w różnych stylach.
joanna123
Członek TAFC Polska

Post autor: joanna123 »

a ja mam kochanego synka ktory widzi że sprzata i nuce pod nosem MT to odrazu muwi ;to co mamuśka na ful puścimy z patefonu i odrazu w domu jest wesoło i sprzatanie szybciej zchodzi :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony wt sty 18, 2011 5:49 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o poprawienie czytelności postu - ortografia!
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Gasolina91 pisze:Nie wiem gdzie to opisać, ale o ile pamiętam sen o MT też pisałam w tym temacie.
Mianowicie dziś śnił mi się Thomas. Przyszłam do jakiegoś kościoła, gdzie prezbiterium było zasłonięte kurtyną, potem podniosła się do góry a na ołtarzu był Thomas z jakimś chórem i zaczeli śpiewać :mrgreen: potem pamiętam że wszyscy bili brawo.
I koniec snu :lol:
Mi się dzisiaj śnił Dieter Bohlen. Pewnie dlatego, że wczoraj przeczytałem o Twoim śnie. Śniło mi się jak przyjechał do mnie do domu. Chwilę porozmawialiśmy. Potem gdzieś wyszedł na kilka minut. Ja do niego dzwoniłem. Przyszedł z powrotem. Więcej nie pamiętam.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

A co snów to mnie dwa razy śnił się Dieter. Raz ,że spotkaliśmy się na klatce schodowej w moim bloku gdzie mnie uściskał i poszedł. Drugi był trochę dłuższy: byłam u babci, wyglądałam przez okno i wiedziałam ,że MT jest w Polsce a mnie nie bd na koncercie. Aż tu patrze a w oddali z limuzyny wysiada Dieter z Thomasem. No to ja cała zadowolona pomachałam im ciesząc się ,że przynajmniej to mogę zrobić. Jaka była moja radocha gdy zaczęli iść w moją stronę. Potem jednak Dieter skierował się do domu obok. Ale tam było zamknięte i Thomas powiedział,że wbijają do domu mojej babci. Pierwsze co zrobiłam gdy byliśmy w środku powiedziałam Dieterowi,że ma śliczne włosy( żenada jakbym mu tak powiedziała naprawdę) a potem pokazałam mu mój zeszyt założony specjalnie dla MT( zeszyt mam naprawdę :D ) Potem babcia przyniosła obiad i sen się skończył. Liczę,że jeszcze kiedyś dośnię zakończenie.
A ostatnio miałam krótki sen o Dieterze,że w jakiejś reklamie był :D
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Dziś jak byłam u babci z okazji jej dnia, w pokoju obok wujek malował babci ściany. Nagle mój brat mówi do mnie: Słyszysz co wujek nuci? Tak się przysłuchuję i to przecież melodia You Can Win If You Want, i pytam się wujka: Wujek skąd znasz tę piosenkę? (a wszyscy w rodzinie wiedzą że szalejemy z bratem za MT), wujek odpowiedział: Hah, ja znam wiele ich piosenek, miałem przecież kiedyś 20 lat.

:D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jasmine

dzisiaj na angielskim mieliśmy o will, shall i going to, pani na angielskim wypisała nam zdania z shall, wymawiając Shaell a ktoś z tyłu 'Sheri Sheri lady' (piszę, jak to brzmiało fonetycznie) :lol:
Kiedyś jechałam pociągiem z przyjaciółmi, rozmowę przerwał nam dzwoniący telefon pewnego pana który jaki miał dzwonek? Cheri cheri lady ^^
Awatar użytkownika
Fanka MT

Jasmine pisze:Kiedyś jechałam pociągiem z przyjaciółmi, rozmowę przerwał nam dzwoniący telefon pewnego pana który jaki miał dzwonek? Cheri cheri lady ^^
He he he :lol: No to ja miałam inną przygodę z pociągiem ;) Wracaliśmy z klasą z Jastarni (z obozu integracyjnego), no i jak to w polskich pociągach bywa - ciasnota totalna! :) Każdy miał każdego na kolanach :lol: :lol: W każdym bądź razie, obok mnie i mojej przyjaciółki siedziała para Niemców ;) Kiedy wyczułyśmy jakiej są narodowości to od razu zaczęłyśmy ich testowanko znajomości muzyki Modern Talking. Nagle zaczęło się "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie", "You're my heart, you're my soul" i wszystkie ich największe przeboje. Byście widzieli ich miny! :) Kobieta akurat czytała książkę, to na nagle ją odłożyła i razem z tym facetem patrzyli na nas jak na kosmitów :lol: Później zaczęli rozmawiać o naszych idolach i się do nas uśmiechać ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Jasmine

Taki mały a się zna na rzeczy :lol:
Awatar użytkownika
Fanka MT

No dokładnie, wiadomo kto "zaszczepia" w nim gusta muzyczne :lol: :lol: Dzisiaj mi nawet oznajmił, że "a wiesz, zie ja pojadę na końciert Tomasia Andejsia?" :lol: :lol: :lol:

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Jasmine

No, młody idzie w dobrym kierunku :lol: Zacznij przygotowania do zapisania go do fanclubu Thomasa :P
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Co do szkoły i MT, to moja koleżanka śpiewa Cheri Cheri Lady praktycznie na każdej matmie, a facet udaje, że tego nie słyszy :lol: .
Awatar użytkownika
Fanka MT

Jasmine pisze:No, młody idzie w dobrym kierunku :lol: Zacznij przygotowania do zapisania go do fanclubu Thomasa :P
Heh, wtedy niewątpliwie byłby najmłodszym członkiem naszego Fan Clubu :lol:

Dziękuję...

Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Fanka MT pisze:Byście widzieli ich miny!
fajna historia.
ja nucę na lekcjach piosenki MT a moja koleżanka z ławki patrzy się na mnie wzrokiem bądź cicho. Ale nie dlatego że nie lubi Mt tylko chce mieć święty spokój :lol:
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
ODPOWIEDZ