Sopot Festiwal 2008

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Re: Sopot Festiwal 2008

Post autor: Dr Mabuse »

Mnie się wydaje, że Daniel przesadza. Nie chcę specjalnie bronić TVN-u, ale po raz kolejny pokazali koncert Thomasa. Pierwszym razem miało to miejsce w 1998 roku. A nasza abonencka telewizja :?: Dobrze, że już nie organizuje tego typu międzynarodowych imprez :?

A jeżeli chodzi o Majewskiego, to też uważam, że należy mieć do niego dystans. Mogło być gorzej.
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:37 przez Dr Mabuse, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Boogaloo

Post autor: Boogaloo »

Witam

Super występ Thomasa !!!! Naprawdę świetny. Na uwagę zasługuje też Limahl a minius dla Sandry za full playback. Pozdro.
Pointrox

Post autor: Pointrox »

ArCrack powinien byc w siodmym niebie :D
Izabelo, istotnie chorki nie spelnily w Sopocie swojego zadania. A szkoda!

ArCrack - to bylo prawdopodobnie najlepsze wejscie Thomasa w jego karierze: istny Wembley :D
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

ArCrack pisze:Serwer mam nadzieję nie będzie nam już robił takich rzeczy, bo na lepszy póki co nie mamy szans :P
Pointrox pisze:po koncercie widzialem tutaj az 558 gosci, a nawet Internal Error 500 pokazuje, kto byl najlepszy :D
No Szok!! Szok!! Chyba nasz serwer nie przeżywał takiego oblężenia od bardzo dawna albo może nigdy :?: :wink: Najpierw myślałem, że coś całkiem pierdyknęło i nie poczytam już sobie waszych wypowiedzi. :shock: Ale na szczęście jesteśmy na forum. :D
Pointrox pisze:to bylo prawdopodobnie najlepsze wejscie Thomasa w jego karierze: istny Wembley
Też bym to tak podsumował. Może jak dla mnie "Brother Louie" brzmiało za miękko ale ogólnie REWELACJA!! :idea:
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:47 przez Adi, łącznie zmieniany 2 razy.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

To ze koncert Thomasa byl udany, to zasluga tylko Thomasa!
TVN dal ciala, bo dzwiek byl fatalny, w kazdym razie w TV, nie wiem jak na koncercie na zywo.
Poza tym TAKI koncert powinien trwac dluzej, a nie od 20:00 do 22:00 minus godzine reklam!
Sopot na TVP zawsze trwal od 20 do 1 w nocy i wtedy mogly byc bisy i duzo wiecej piosenek.
Ja czuje niedosyt, ze Thomas zaspiewal tylko 3 piosenki i 1 mogl zabisowac (chociaz wiadomo, ze to bisowanie to bylo wliczone w program i nie bylo "spontaniczne").
Awatar użytkownika
kicek

Post autor: kicek »

Arku, chyba kolejny rekord ilości osób na stronie został pobity (widziałem ~300 ale pewnie było więcej, błąd strony "500" wyrzucało) :D .

A w temacie, występ świetny :D !
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:44 przez kicek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Zanim serwer padł z wrażenia, forum zanotowało rekord 733 gości (około 6-7 razy więcej niż dotąd) ;)
Możemy się tylko cieszyć, że Thomas wciąż w formie i wciąż jest w stanie robić show, który porywa ludzi nie tylko pod sceną ale też przed telewizorami i komputerami :) Po cichu liczę, że teraz dostanie parę ofert koncertowych z Polski.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Pointrox pisze:Michal - ja na dwoch Altusach zasluchiwalem, liczy sie?
Jak najbardziej :D
Dr Mabuse pisze:Mnie przeciążenie serwera wcale nie dziwiło A raczej napawało dumą Jestem podbudowany
Witaj w klubie :wink:
Jestem wkurzony, że to wszystko musiało być przerywane reklamami :/

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT

PS 733 Osoby na stronie :D :D :D
PS2 Wydaje mi się, że dźwięk z komputera, był lepszy niż z TV, jak już wcześniej mówiłem, kto miał aparaturę podłączoną pod komputer - ten wygrał :wink:
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:50 przez MichałT, łącznie zmieniany 1 raz.
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Pointrox

Ja myslalem, ze nazajutrz zastane tu pobojowisko w stylu Liczba nieprzeczytanych postow przekroczyla 1000 - istny Armageddon xD
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Post autor: adamstan »

Adi pisze:No koncert był przedni. Wbiło mnie w fotel choć i tak nie mogliśmy na nim za długo usiedzieć :)
A poza tym przyszło nam dożyć czasów (zwłaszcza starszym fanom), że Thomas wystąpił wreszcie w ogólnopolskich mediach. Pewnie jak większość nagrałem sobie wszystko aby móc miło wspominać. :D
Też chciałem nagrać, ale coś pomyliłem klawisze w magnetofonie, i za późno się zorientowałem, więc mam nagrane tylko YMHYMS (ale wersja była przednia rzeczywiście). I w zasadzie Thomas zdeklasował całą resztę obecnych na dzisiejszym koncercie i nieco już wyblakłych "gwiazd" - zwłaszcza wszystkie trzy panie na S ;-) które ani nie brzmiały ani nie wyglądały :-P
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

adamstan pisze:
Adi pisze:No koncert był przedni. Wbiło mnie w fotel choć i tak nie mogliśmy na nim za długo usiedzieć :)
A poza tym przyszło nam dożyć czasów (zwłaszcza starszym fanom), że Thomas wystąpił wreszcie w ogólnopolskich mediach. Pewnie jak większość nagrałem sobie wszystko aby móc miło wspominać. :D
Też chciałem nagrać, ale coś pomyliłem klawisze w magnetofonie, i za późno się zorientowałem, więc mam nagrane tylko YMHYMS (ale wersja była przednia rzeczywiście). I w zasadzie Thomas zdeklasował całą resztę obecnych na dzisiejszym koncercie i nieco już wyblakłych "gwiazd" - zwłaszcza wszystkie trzy panie na S ;-) które ani nie brzmiały ani nie wyglądały :-P
No adamstan-przegiales z lekka...mnie tam sie bardzo podobala i Sandra i Sabrina no Thomas oczywiscie tez....nie zapominaj,ze wszyscy dzisiaj wystepujacy w Sopocie maja juz okolo 50-tki i daj ci Bozia,zebys i ty dozyl tego wieku w tak doskonalej formie jak oni :wink:
A tak nawiasem mowiac,Thomas moglby sie polakomic o lepsze chorki,bo troszke mi tego brakowalo,ale ogolnie lezka mi sie zakrecila w oku,jak tego wszystkiego sluchalam,bo przypomnialy mi sie moje mlode lata,no i brakowalo mi CCC.
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 0:00 przez Soldier, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

adamstan pisze: I w zasadzie Thomas zdeklasował całą resztę
Pewnie dlatego, organizatorzy zostawili go sobie na koniec - jako największą gwiazdę wieczoru 8)

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Sandra jak na wiek przed 50tka wygladala naprawde super!
Wyjdz na ulice i poszukaj jakis pan w tym wieku, ktore mogly by jej dorownac.
Ale jak ktos spodziewa sie 20stek na scenie, bo sie dody naogladal... ;)
Pointrox

Adamie, co jak co, ale Sabrina pod wzgledem wygladu zdeklasowala nawet tancerki, a swym biustem moglaby obdarowac reszte zenskiej stawki.

Ludzie wezcie na wstrzymanie - ledwo posta napisze i juz jest nieaktualny! :shock:
Awatar użytkownika
Soldier

Pointrox pisze:Adamie, co jak co, ale Sabrina pod wzgledem wygladu zdeklasowala nawet tancerki, a swym biustem moglaby obdarowac reszte zenskiej stawki.

Ludzie wezcie na wstrzymanie - ledwo posta napisze i juz jest nieaktualny! :shock:
No faaakt i popatrz jaka to kariere i ile lat mozna zrobic na jednej piosence,nawet Dieter chyba kiedys do niej uderzal :lol:
Awatar użytkownika
Soldier

:D OSOB NA STRONIE:81 :D
Widzieliscie kiedys cos takiego? Bravo Thomciu!!!
OSOB NA STRONIE:111 :shock:
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 0:08 przez Soldier, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ