"Strong" - nowy album

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Re: "Strong" - nowy album

Post autor: sara_cieszko »

Kurczę już nie mogę się doczekać, aż "STRONG" wyjdzie w Polsce...Ale to zdjęcie Thomasa i "Stay with Me" jest zabójcze :D Teraz tylko czekać :?
Heh ciekawe jaki będzie teledysk do tej piosenki - Thomas jako James Bond to będzie przeżycie :shock:
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

sara_cieszko pisze:Kurczę już nie mogę się doczekać, aż "STRONG" wyjdzie w Polsce...
Czytaj uważnie,na poprzedniej stronie piszemy że Strong nie wyjdzie w Polsce
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Jeżeli o mnie chodzi, to osobiście też jestem za tym aby w lutym przyszłego roku ukazał się nowy album z premierowym materiałem.
Po tylu miesiącach to już chyba za późno na premierę STRONGA w Europie... większość z fanów (tak w Polsce, Niemczech jak i reszcie Europy) zakupiło już pewnie wersję rosyjską, ukraińską czy też z netu ściągnęli darmową... (ja osobiście zdecydowałem się na oryg. wyd. ukraińskie). Premierowy album będzie więc chyba większą atrakcją i co za tym idzie lepiej się sprzeda osiągając wyższe pozycje na listach. Nowy STRONG miał by sens jeżeli większość kawałków byłaby premierowa lub jak wspomniał kolega Provocator72 , byłoby to wydanie 2 płytowe! Osobiście bym w sumie chciał żeby na nowym albumie kilka utworów ze STRONGA się pojawiło, z Why Do You Cry na czele, bo zasługują na zaprezentowanie szerszej publiczności. Pozostaje czekać na szczegóły i mieć nadzieję, że tym razem termin zostanie dotrzymany!...
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Już tak długo się czeka i czeka... powiem że dość długo juz nie słuchałam piosenek ze "Stronga".
Thomas troszku nie pilnuje terminów ale można mu to wybaczyć :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Tomolo pisze:Jeżeli o mnie chodzi, to osobiście też jestem za tym aby w lutym przyszłego roku ukazał się nowy album z premierowym materiałem.
Po tylu miesiącach to już chyba za późno na premierę STRONGA w Europie...
Racja, i powiem szczerze, że ja też jestem z tego bardzo zadowolony, że będzie to całkowicie nowy materiał + kilka najlepszych kawałków ze Stronga niż Strong + tylko 4 nowe piosenki. Być może te nowe utwory będą w jeszcze nowocześniejszym stylu co pozwoli mu na osiągnięcie większego sukcesu w Europie, niż by osiągnął Strong, bo trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że trendy się zmieniają a Strong pochodzi z początku 2010 roku.
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

jedyna pisze:
sara_cieszko pisze:Kurczę już nie mogę się doczekać, aż "STRONG" wyjdzie w Polsce...
Czytaj uważnie,na poprzedniej stronie piszemy że Strong nie wyjdzie w Polsce
Przepraszam, masz rację nie przeczytałam poprzedniej strony. Ale na szczęście Thomas w wywiadzie powiedział, iż ukaże się nowy album z kilkoma piosenkami ze STRONGA + zupełnie nowe piosenki ;)

Ale na tym krótkim fragmencie filmiku, na którym widać nakręcanie teledysku do Stay With Me jak Thomas jedzie w tej windzie jest SUPER !!!
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

ruiczyn pisze:Racja, i powiem szczerze, że ja też jestem z tego bardzo zadowolony, że będzie to całkowicie nowy materiał + kilka najlepszych kawałków ze Stronga niż Strong + tylko 4 nowe piosenki. Być może te nowe utwory będą w jeszcze nowocześniejszym stylu co pozwoli mu na osiągnięcie większego sukcesu w Europie, niż by osiągnął Strong
No ja też jestem bardzo zadowolony, że spełni się to o czym pisałem w poprzednim poście i nowy album będzie premierowy ale jednak zawierał będzie też kilka najlepszych utworów ze STRONGa ! :) ( przy ostatnim wpisie jeszcze nie oglądałem wywiadu i były to tylko moje pobożne życzenia, teraz to już fakt :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ciekawe czy na tym albumie będzie Good Karma i Everybody wants to Rule The World.Mam tylko refren z tej drugiej.Chciałabym to usłyszeć w całości bo zapowiada się całkiem fajnie :)
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

No nie powiem,Everybody wants to Rule The World przydałby sie w całości.
Ostatnio zmieniony sob wrz 18, 2010 15:59 przez MiReK, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

atlantyda ;o) pisze:Ciekawe czy na tym albumie będzie Good Karma i Everybody wants to Rule The World
Co prawda Thomas kiedyś powiedział, że weźmie je pod uwagę przy realizacji nowego albumu, ale raczej bym na to nie liczył, chociaż kto wie :roll:
Awatar użytkownika
Miki2001

Post autor: Miki2001 »

Tak album STRONG jest fajny i sa fajne piosenki.Bardzo lubię słuchać ten album z tatą.
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

no i ja czekam na tę premierę:))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Fajnie, że jest już bliżej określony termin. Cieszę się, że będzie to album z premierowymi piosenkami, a utwory z płyty Strong będą pewnie bonusami. W sumie już na początku troszkę mnie dziwiło, że ten sam album miał być wydany w dwóch tak odległych od siebie terminach. Bardzo mi się podoba, że będziemy mogli usłyszeć kolejne premierowe kawałki.
Obrazek
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Bardzo chciałabym usłyszeć te nowe kawałki. W końcu Strong okazał się strzałem w dziesiątkę. Myślę więc, że i tym razem bedzie tak samo. Strong pierwsza klasa!
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Zgazam się, Strong to strzał w 10 :)
ciekawe jakie bea nowe brzmienia ;d
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

IndependentGirl pisze:Fajnie, że jest już bliżej określony termin
Byłbym ostrożny z tym terminem, sami widzieliście jaki Thomas był niepewny gdy mówił o nim w wywiadzie. Nowa płyta w Europie wychodzi od ponad dwóch lat i wyjść nie może, więc nie oczekuję że będzie właśnie w lutym. Choć oczywiście chciałbym, żeby w końcu doszło do jej premiery.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ