Heh ciekawe jaki będzie teledysk do tej piosenki - Thomas jako James Bond to będzie przeżycie
"Strong" - nowy album
- sara_cieszko
- Członek TAFC Polska
Re: "Strong" - nowy album
Kurczę już nie mogę się doczekać, aż "STRONG" wyjdzie w Polsce...Ale to zdjęcie Thomasa i "Stay with Me" jest zabójcze
Teraz tylko czekać
Heh ciekawe jaki będzie teledysk do tej piosenki - Thomas jako James Bond to będzie przeżycie
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Czytaj uważnie,na poprzedniej stronie piszemy że Strong nie wyjdzie w Polscesara_cieszko pisze:Kurczę już nie mogę się doczekać, aż "STRONG" wyjdzie w Polsce...
- Tomolo
Jeżeli o mnie chodzi, to osobiście też jestem za tym aby w lutym przyszłego roku ukazał się nowy album z premierowym materiałem.
Po tylu miesiącach to już chyba za późno na premierę STRONGA w Europie... większość z fanów (tak w Polsce, Niemczech jak i reszcie Europy) zakupiło już pewnie wersję rosyjską, ukraińską czy też z netu ściągnęli darmową... (ja osobiście zdecydowałem się na oryg. wyd. ukraińskie). Premierowy album będzie więc chyba większą atrakcją i co za tym idzie lepiej się sprzeda osiągając wyższe pozycje na listach. Nowy STRONG miał by sens jeżeli większość kawałków byłaby premierowa lub jak wspomniał kolega Provocator72 , byłoby to wydanie 2 płytowe! Osobiście bym w sumie chciał żeby na nowym albumie kilka utworów ze STRONGA się pojawiło, z Why Do You Cry na czele, bo zasługują na zaprezentowanie szerszej publiczności. Pozostaje czekać na szczegóły i mieć nadzieję, że tym razem termin zostanie dotrzymany!...
Po tylu miesiącach to już chyba za późno na premierę STRONGA w Europie... większość z fanów (tak w Polsce, Niemczech jak i reszcie Europy) zakupiło już pewnie wersję rosyjską, ukraińską czy też z netu ściągnęli darmową... (ja osobiście zdecydowałem się na oryg. wyd. ukraińskie). Premierowy album będzie więc chyba większą atrakcją i co za tym idzie lepiej się sprzeda osiągając wyższe pozycje na listach. Nowy STRONG miał by sens jeżeli większość kawałków byłaby premierowa lub jak wspomniał kolega Provocator72 , byłoby to wydanie 2 płytowe! Osobiście bym w sumie chciał żeby na nowym albumie kilka utworów ze STRONGA się pojawiło, z Why Do You Cry na czele, bo zasługują na zaprezentowanie szerszej publiczności. Pozostaje czekać na szczegóły i mieć nadzieję, że tym razem termin zostanie dotrzymany!...
- Gasolina91
Już tak długo się czeka i czeka... powiem że dość długo juz nie słuchałam piosenek ze "Stronga".
Thomas troszku nie pilnuje terminów ale można mu to wybaczyć
Thomas troszku nie pilnuje terminów ale można mu to wybaczyć
Point Of No Return
- użytkownik #1463
Racja, i powiem szczerze, że ja też jestem z tego bardzo zadowolony, że będzie to całkowicie nowy materiał + kilka najlepszych kawałków ze Stronga niż Strong + tylko 4 nowe piosenki. Być może te nowe utwory będą w jeszcze nowocześniejszym stylu co pozwoli mu na osiągnięcie większego sukcesu w Europie, niż by osiągnął Strong, bo trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że trendy się zmieniają a Strong pochodzi z początku 2010 roku.Tomolo pisze:Jeżeli o mnie chodzi, to osobiście też jestem za tym aby w lutym przyszłego roku ukazał się nowy album z premierowym materiałem.
Po tylu miesiącach to już chyba za późno na premierę STRONGA w Europie...
- sara_cieszko
- Członek TAFC Polska
Przepraszam, masz rację nie przeczytałam poprzedniej strony. Ale na szczęście Thomas w wywiadzie powiedział, iż ukaże się nowy album z kilkoma piosenkami ze STRONGA + zupełnie nowe piosenkijedyna pisze:Czytaj uważnie,na poprzedniej stronie piszemy że Strong nie wyjdzie w Polscesara_cieszko pisze:Kurczę już nie mogę się doczekać, aż "STRONG" wyjdzie w Polsce...
Ale na tym krótkim fragmencie filmiku, na którym widać nakręcanie teledysku do Stay With Me jak Thomas jedzie w tej windzie jest SUPER !!!
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
- Tomolo
No ja też jestem bardzo zadowolony, że spełni się to o czym pisałem w poprzednim poście i nowy album będzie premierowy ale jednak zawierał będzie też kilka najlepszych utworów ze STRONGa !ruiczyn pisze:Racja, i powiem szczerze, że ja też jestem z tego bardzo zadowolony, że będzie to całkowicie nowy materiał + kilka najlepszych kawałków ze Stronga niż Strong + tylko 4 nowe piosenki. Być może te nowe utwory będą w jeszcze nowocześniejszym stylu co pozwoli mu na osiągnięcie większego sukcesu w Europie, niż by osiągnął Strong
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ciekawe czy na tym albumie będzie Good Karma i Everybody wants to Rule The World.Mam tylko refren z tej drugiej.Chciałabym to usłyszeć w całości bo zapowiada się całkiem fajnie 
- MiReK
- Członek TAFC Polska
No nie powiem,Everybody wants to Rule The World przydałby sie w całości.
Ostatnio zmieniony sob wrz 18, 2010 15:59 przez MiReK, łącznie zmieniany 1 raz.
- użytkownik #1463
Co prawda Thomas kiedyś powiedział, że weźmie je pod uwagę przy realizacji nowego albumu, ale raczej bym na to nie liczył, chociaż kto wieatlantyda ;o) pisze:Ciekawe czy na tym albumie będzie Good Karma i Everybody wants to Rule The World
- Miki2001
Tak album STRONG jest fajny i sa fajne piosenki.Bardzo lubię słuchać ten album z tatą.
- Paradise
- Kontakt:
- IndependentGirl
Fajnie, że jest już bliżej określony termin. Cieszę się, że będzie to album z premierowymi piosenkami, a utwory z płyty Strong będą pewnie bonusami. W sumie już na początku troszkę mnie dziwiło, że ten sam album miał być wydany w dwóch tak odległych od siebie terminach. Bardzo mi się podoba, że będziemy mogli usłyszeć kolejne premierowe kawałki.

- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Bardzo chciałabym usłyszeć te nowe kawałki. W końcu Strong okazał się strzałem w dziesiątkę. Myślę więc, że i tym razem bedzie tak samo. Strong pierwsza klasa!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
- karuus
Zgazam się, Strong to strzał w 10 
ciekawe jakie bea nowe brzmienia ;d
ciekawe jakie bea nowe brzmienia ;d
You can win if you want.!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Byłbym ostrożny z tym terminem, sami widzieliście jaki Thomas był niepewny gdy mówił o nim w wywiadzie. Nowa płyta w Europie wychodzi od ponad dwóch lat i wyjść nie może, więc nie oczekuję że będzie właśnie w lutym. Choć oczywiście chciałbym, żeby w końcu doszło do jej premiery.IndependentGirl pisze:Fajnie, że jest już bliżej określony termin
Jak piszesz tak cię widzą.