Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: siara1971 »

Witam krajana
Awatar użytkownika
mobor

Post autor: mobor »

Ja również ;)
mirabelka73

Post autor: mirabelka73 »

Witam jestem Mirabelka 73 uwielbiam Thomasa jego utwory ma gość klasę udowodnił to w Koblenz dając wspaniały świąteczny koncert :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

mirabelka73 pisze:Witam jestem Mirabelka 73 uwielbiam Thomasa jego utwory ma gość klasę udowodnił to w Koblenz dając wspaniały świąteczny koncert
Witaj mirabelko73 na naszym forum.Mam nadzieję,że znajdziesz tutaj wielu przyjaciół,którzy tak jak Ty są fanami Thomasa Andersa. :D :D :D
Emily

Post autor: Emily »

witam wszystkich, mam na imie Emilia i jestem z Poznania. Forum sledze od jakiegos czasu ale z powodu braku czasu nie mialam okazji w nim uczestniczyc :/ teraz to sie troszke zmienilo i postanowilam dolaczyc do grona fanow MT i obu panow z osobna :)
Ostatnio mialam okazje pierwszy raz w zyciu byc na koncercie Thomasa i jestem nim bardzo zachwycona :)
Muzyka i tworczoscia zespolu zarazilam sie od moich starszych siostr (moja mama nawet w ciazy ze mna byla na ich koncercie) a dla mnie motto imprezy na ktora ide jest jedno: nie ma piosenki MT, nie ma zabawy :)
I love music - Modern Talking
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Witam Emily następną osobe z Poznania super cieszę się i witam na naszym forum :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Witam nowych forumowiczów: rafknaf,Monia82,LadyRogacz,hanoczka36,mabor,mirabelka73,Emily
.
JarekMT

Post autor: JarekMT »

Witajcie na forum :)
Mam na imię Jarek, pochodzę z Łodzi. Sledziłem forum od pewnego czasu i postanowiłem sie wreszcie zarejesrrowac. Twórczosc MT w calosci znam od dość niedawna, natomiast z BS i innymi projektami Ditera dopiero mam zamiar sie zabrać.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Witamy na forum i życzymy przyjemności w odkrywaniu życia i twórczości TA i DB I MT :)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Witam wszystkich,
Mam na imię Dorota, jestem z Warszawy. Muzyka MT urzekła mnie baaardzo dawno temu, w 1987 byłam na koncercie na Torwarze i odpłynęłam (zobaczyć Thomasa to było niesamowite przeżycie, zwłaszcza że w tamtych czasach nie było internetu ani DVD, pozostawały jedynie plakaty z gazet). Po wielu latach historia zatoczyła koło i znowu znalazłam się na Torwarze-kto też tam był 2 grudnia, ręka w górę-było cudownie! Pewne jest tylko jedno:nie ma imprezy bez muzy MT! Oj, trochę się rozpisałam.
Pozdrawiam serdecznie,
Dorota
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Witaj Dorota :) Ja również byłam na koncercie Thomasa 2 grudnia na Torwarze (spełniły się moje kolejne marzenia :D ).
Witam też pozostałych,nowych forumowiczów :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
hanoczka36
Członek TAFC Polska

Post autor: hanoczka36 »

Witam wszystkich nowych na forum cieszę sie ze jest nas coraz więcej pozdrawiam :)
You're my heart, you're my soul Thomas
Awatar użytkownika
torciktola
Członek TAFC Polska

Post autor: torciktola »

Witam.Jestem wielbicielką MT od lat ,i niedługo bede pierwszy raz w moim życiu na koncercie Thomasa, juz niemoge się doczekac.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Witam kolejną fankę ze Śląska :)
Point Of No Return
Sylwia Maria

Post autor: Sylwia Maria »

Witam:) Mam na imię Sylwia, a moje drugie imię to Maria (stąd wziął się mój nick). Mieszkam w Bydgoszczy. Jestem fanką Modern Talking, a w szczególności Thomasa, od wielu lat. Już nie mogę się doczekać bydgoskiego koncertu:) To będzie mój pierwszy koncert Thomasa. Tego dnia spełni się moje wieloletnie marzenie:)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Sylwia Maria pisze:Tego dnia spełni się moje wieloletnie marzenie
To pierwsze marzenie,po koncercie pojawią się następne :!: :lol: Witaj na forum fanko Thomasa :!: Spotkasz tutaj na forum i na koncercie wielu sympatycznych i wspaniałych ludzi. :D Pozdrawiam :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ