Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Netaja

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Netaja »

Evaalex pisze:Julio wittaj na forum
Ja niestety w Lublinie nie bylam.
Więc spotkamy się na następnym koncercie :)
Awatar użytkownika
aneskawb

Post autor: aneskawb »

Witajcie, nazywam się Agnieszka i mieszkam niedaleko Lublina. Uwielbiam osobę Thomasa za wszystko, a po ostatnim koncercie w Lublinie nie mogę otrząsnąć się z pozytywnych emocji, które we mnie poruszył Jego anielski głos:) Tak się cieszę, że podobnych ludzi do mnie jest tutaj tak wielu, a pewnie i więcej. Pozdrawiam Was serdecznie i mam cichą nadzieję, że kiedyś będę miała okazję spotkać się z wami na koncertach Thomasa:)!
"Give me your palm, I can't live without you..."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Witam nowo przybyłych :D

sucharyba-Natalia
ciaho-Paweł
aldona-Aldona
kinga120-Natalia
siara1971-(?)
luki1320-Łukasz
margerita-Gosia
danielk-Daniel
molca-Karolina
modern9-(?)
Netaja-Julita
aneskawb-Agnieszka
(moja imienniczka:) )

Widzę,że fani w różnym przedziale wiekowym.Na pewno miłe jest to,że ciągle przybywa osób,które nie dawno odkryły brzmienie "Modern Talking",czyli dwudziestolatkowie :D . Fajnie też,że i starsi nie wstydzą się przyznać ,że "kochają" Thomasa i Dietera i to co obaj tworzyli razem i osobno. Mam nadzieję,że nie będziecie tylko statystyka zapisanych forumowiczów,ale będziecie dzielić się z nami swoimi przeżyciami z koncertów czy też z ulubionych czy mniej ulubionych nagrań Naszych Idoli. Z tego co Was fascynuje.Po prostu bądźcie aktywni :wink: .

Dla tych,którzy może nie wiedzą w każdy piątek audycja dla Bohleno i Anderso maniaków od g.21-23 http://www.top80.pl/
Zapraszam ! Audycje prowadzi Nasz kolega z forum Robert_Lato.
Molca

Post autor: Molca »

bardzo dziękuję za ciepłe powitanie!
trafiłam tu niedawno i na razie poczytuję sobie to forum :)
rzecz jasna wybieram się na koncert z andrzejkowej trasy koncertowej i wtedy na pewno podzielę się swoimi emocjami;)
p.s. ale tu fajjnnnieeeee ;)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ja też witam wszystkich nowych uzytkowników forum i zarazem zachęcam do odwiedzania tego forum i udzielania się na nim.

Chciałbym by było wiadome że osoby które zarejestrowały się tylko po to by kupić bilety na koncerty bardzo łatwo jest odnaleść i ponownie takiej okazji nie dostaną.

A teraz coś miłego. Mamy ponad 1000 osób na forum. Tysięcznym użytkownikiem na dzień dzisiejszy jest madzias17 Gratulujemy !!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
kicia

Post autor: kicia »

Witajcie :)
Mam na imię Aneta i jestem z Lublina. Modern Talking słucham już od dawna, wielbicielką Thomasa też jestem od wielu lat. Koncert w Lublinie pozostawił w mym sercu wiele niezapomnianych wrażeń i emocji. Spotkamy się na takim koncercie jeszcze nie raz :D
Pozdrawiam Was moi drodzy i do zobaczenia :D

I will love you forever, Thomas.
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Witaj Aneto! Bardzo nam miło, że dołączyłaś do naszego grona :D
Obrazek
monikaszykula

Post autor: monikaszykula »

Witam.Jestem Monika z Gdyni.Mam 24lata.Niestety jeszcze nigdy nie było mi dane uczestniczyć w koncercie MT ani T.A...już od dłuższego czasu mam ochotę,żeby się wybrać na koncert Thomasa,ale jakoś nie wychodzi :( (praca,szkoła itp..) lecz 16.03.2013 zamierzam się wybrać do Gdańskiej Ergo Areny :D i z chęcią posłucham piosenek na żywo :D po raz pierwszy...Nie mogę się doczekać :wink: Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów 8)
Awatar użytkownika
kicia

Post autor: kicia »

Witaj Monika
Nie martw się, na pewno uda ci się wybrać na któryś koncert a zapewniam że naprawdę warto :roll:
Niezapomniane wrażenia gwarantowane :wink:
Pozdrawiam

I will love you forever, Thomas.
monikaszykula

Post autor: monikaszykula »

kicia pisze:Witaj Monika
Nie martw się, na pewno uda ci się wybrać na któryś koncert a zapewniam że naprawdę warto :roll:
Niezapomniane wrażenia gwarantowane :wink:
Pozdrawiam
Zamierzam wybrać się na koncert 16.03.2013 do Ergo Areny,ale to jeszcze tyle czasu....
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Witam wszystkich "nowych" :)
MY DREAMS COME TRUE :D
epp

Post autor: epp »

Witam, wybieram się na koncert w Poznaniu - słucham Tego głosu już -dzieścia lat - ale to co innego niż brzmienie "na żywo" - czekam niecierpliwie - pozdrawiam
JulietMT

Post autor: JulietMT »

Mieszkam w Bydgoszczy, ale jestem teraz w Danii, wrócę do Polski na 2 miesiące i chciałabym być na koncercie Thomasa, który będzie 17 lutego, to byłby wyśniony prezent na moje urodziny, które mam 13 lutego mam nadzieję, że uda mi się kupić bilet. Czy jest ktoś z Bydgoszczy lub z okolic? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
Justine

Post autor: Justine »

Cześć! Justine się kłania. Nie będę ściemniała ale od niedawna poznałam Thomasa, tzn jako ze ja fanka lat 80 to tam się słuchało MT.. itd. Jednak od momentu jak byłam na imprezie FM Group i on tam był poznałam większość jego utworków. I byłam zachwycona nim..:) Poza tym kocham muzyke Janet Jackson, Michela , Roxette, Il Divo, francuska muzyka Shy'm i M .Pokora, Celine Dion itd.. A także totalnie zakochana w muzyce Davida Garretta , jego klasycznej i crossover. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Mam pytanie co trzeba zrobić by zostać Członek TAFC Polska
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

siara1971 pisze:Mam pytanie co trzeba zrobić by zostać Członek TAFC Polska
Skontaktuj się na PW z 33ccd to założyciel TAFCPL.
ODPOWIEDZ