Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Evaalex »

sentir pisze:Witajcie-jestem tu nowa, ale MT słucham od lat 80.Chodziłam do podstawówki , kiedy zobaczyłam kawałek teledysku,,cheri cheri lady,, i trzepnęło mnie...Thomas i te Jego włosy...:)piosenek słuchałam z kaset na zajechanym kasprzaku ,kasety załatwiał mi mój starszy brat i zawsze kiedy dawał nową było jak w święta.Dziś jestem po 30 ,mam dzieci ,i w szarości dnia codziennego włączam płyty ....Jestem ze Śląska i będę we Wrocławiu :))
Pozdrawiam serdecznie........
Witam Cie na forum.Wysylam Ci pozdrowienia do do w okolice Tarnowskich Gur
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Witam! Jestem tu nowa, więc wypadało by się przedstawić... Mam na imię Magdalena. Mam 21 lat.
Muzyką Modern Talking jak i solową karierą Tomasa Andersa interesuję się od około 6 lat. Wszystko zaczęło się od tego, że przypadkowo wpadł mi w ręce album 10 Modern Talking "America". Z ciekawości włączyłam... Pierwsza piosenka "Win the race" tak mi się spodobała, że odsłuchałam ją kilka razy śledząc tekst piosenki z okładki i nucąc. Poem wysłuchałam całej płyty do końca i przyznam że zrobiła na mnie wrażenie. W sumie tak to się wszystko zaczęło. :wink: W zasadzie już wcześniej słuchałam piosenek Modern Talking dzięki mojej mamie, która również jest fanką tego zespołu. Pamiętam zawsze reagowałam "fuj mamo wyłącz to". Jednak z wiekiem, gdy mój gust muzyczny się ukształtował MT i TA słucham na okrągło. Ta muzyka odpowiada mi najbardziej!

Ogólnie uważam że muzyka lat 80 jest najlepsza! Sandra, CCCatch, Bad Boys Blue, Fancy, Talking System - to zespoły które też bardzo lubię słuchać. Nie ukrywam jednak że jestem otwarta na różne gatunki muzyczne takie jak rock, reggae, punk rock, jazz, blues czy nawet dzisiejsza muzyka pop i dance. Szczerze mówiąc, nie zależnie od tego co twierdzą moi znajomi najchętniej słucham Modern Talking i Thomasa Andersa. Piosenki z początku kariery, te niemieckie, jak i z pierwszych albumów czy późniejszych, czy nawet te które Thomas nagrał po rozpadzie MT.

O istnieniu tego forum dowiedziałam się ze strony Fan Clubu, którą przeglądam regularnie od ponad roku. :D Przyznam że jestem pozytywnie zaskoczona, gdyż myślałam że spotkam tu raczej osoby w przedziale wiekowym mojej mamy czyli "25+", ale z tego co widzę są tu ludzie z mojego rocznika, a nawet młodsi. To bardzo pozytywne! :)

Kiedy dowiedziałam się, że Thomas Anders wystąpi w Spodku w Katowicach bardzo się ucieszyłam! Moim marzeniem było pojechać na jego koncert (ale uważałam to za niemożliwe)... cóż, marzenia się jednak spełniają. Grzechem z mojej strony było by nie pojawić się na tym koncercie, ponieważ mieszkam nie daleko Katowic (zaledwie 30 minut jazdy autobusem). Koncert był super! To było niesamowite zobaczyć swojego idola z takiego bliska (bilety były na płytę - stałam przy samych barierkach). Bardzo żałowałam że nie kupiłam biletów na sektor Fan, tym bardziej że Fan Club umożliwił wszystkim chętnym zrobienie sobie pamiątkowego zdjęcia z Tomasem... Do dzś nie mogę sobie tego darować! :? Mam nadzieję że będę jeszcze miała taka możliwość (poprosić o autograf, może nawet zamienić parę słów). Podczas koncertu w Spodku dostałam ulotkę informującą o andrzejkowych koncertach Tomasa i wspólnie z "agata_00000" wybieramy się na koncert do Krakowa. :) Wracając jeszcze do koncertu w Spodku, muszę przyznać że byłam pod wrażeniem osoby Thomasa. Poczucie humoru i ten głos, który na żywo brzmi świetnie... a przede wszystkim jego uśmiech i to spojrzenie. :P Warto też wspomnieć o akcjach Fan Clubu jakie były przygotowane podczas trwania koncertu. Super sprawa z tymi różami rzucanymi na scenę, a także te balony! Naprawdę dobra robota.
Pozdrawiam wszystkich Fanów i tych, którzy przeczytali mój wpis,
Magdalena.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

agata_00000

Post autor: agata_00000 »

No taaak ''25+'' bardzo śmieszne :):):)
` Witchqueen of Eldorado...
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

No proszę i znów będzie mi powitać nową rówieśniczkę. :wink: .
Miło mi Cię poznać Magda :) :) :) :) .
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

dieErdbeere91 pisze:Witam! Jestem tu nowa, więc wypadało by się przedstawić... Mam na imię Magdalena. Mam 21 lat.
...
O istnieniu tego forum dowiedziałam się ze strony Fan Clubu, którą przeglądam regularnie od ponad roku. :D Przyznam że jestem pozytywnie zaskoczona, gdyż myślałam że spotkam tu raczej osoby w przedziale wiekowym mojej mamy czyli "25+", ale z tego co widzę są tu ludzie z mojego rocznika, a nawet młodsi. To bardzo pozytywne! :)
...
Pozdrawiam wszystkich Fanów i tych, którzy przeczytali mój wpis,
Magdalena.
Witaj Madziu :) . Ostatnio sporo Was tu "nowych" :D i bardzo dobrze. Można pogadać z Fanami w różnym wieku bo choć nie którzy są w wieku Twojej mamy :wink: ,a nawet i starsi, to na widok Thomasa chyba wszyscy reagujemy tak samo ;).
Zdradzę Ci więcej nawet bez względu na płeć i to jest fajne :D .

Witam również fanka_kasia , AGNES911 , agata_00000 oraz sentir.
Awatar użytkownika
sucharyba

Przedstawcie się :)

Post autor: sucharyba »

Hej wszystkim:) Choć już zamieściłam co nieco na forum to zupełnie umknął mi ten watek:) Mam na imię Natalia mam 26 lat i jestem ze Zgierza choć mieszkam w Świętoszowie koło Żagania. MT słucham od momentu jak znalazłam starą winylową płytę Rodziców;) To była płyta "Ready For Romance". Po powrocie MT na scenę zaopatrzyłam się szybko w kasetę i non stop odsłuch. A moi Rodzice jaką frajdę mieli!! Zawsze co rok czekałam na nowy krążek.. Ehh to były czasy.. wysiadywałam po południu przy radiu żeby sprawdzić jak sobie radzą na liście Hop Bęc a jaką euforię przeżywałam gdy oglądałam od 8ej rano do 20ej Vivę Niemiecką i widziałam Thomasa !! Czekałam tylko na ten jeden teledysk, a już nie wspomnę o wywiadach w studiu ;) Szalona byłam i uwielbiałam teledysk do "You Are Not Alone", wzrok Thomasa i melodie w piosence. A dziś... dziś nadrabiam zaległości i na pewno pojawię się we Wrocławiu a później planuje wyjazd na Fan Day :D Pozdrawiam i cieszę się, że jesteście!!! Buziaki !!! ;D
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Witam wszystkich nowych forumowiczów :)
MY DREAMS COME TRUE :D
ciaho

Post autor: ciaho »

Witam wszystkich fanów MT, cieszę się jest nas tak wielu…Nazywam się Paweł i słucham tej muzyki od czasów podstawówki, kiedy to w ramach zabawy w audycje radiowe puszczaliśmy legendarne You're my heard, you're my soul…Teraz zarażam kolejne pokolenie klimatem …
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Cześć Paweł to zupełnie jak ja też słucham MT od czasów podstawówki.
Póki co miło mi cię poznać :) :) :) :) .
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Witam, mam na imię Aldona.Pochodzę z Rudy Śląskiej .Jestem fanką MODERN TALKING od początku powstania zespołu .Moim największym idolem jest THOMAS ANDERS , którego głos mnie zachwyca.Jestem bardzo szczęśliwa ,że będę mogła poznać innych fanów.Do tej pory byłam sama z moją muzyką,która w moim domu jest zawsze.Nie mogę się już doczekać koncertu na który zabieram moją córkę.Wierzę ,że będzie to niezapomniany wieczór
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

witamy serdecznie :-)
kinga120

Post autor: kinga120 »

mam na imię Natalia.Mam 17 lat .jestem wielbicielką Modern Talking i Blue System.Jestem z Wrocławia.Z województwa Dolnośląskiego.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

aldona pisze:Witam, mam na imię Aldona.Pochodzę z Rudy Śląskiej .Jestem fanką MODERN TALKING od początku powstania zespołu .Moim największym idolem jest THOMAS ANDERS , którego głos mnie zachwyca.Jestem bardzo szczęśliwa ,że będę mogła poznać innych fanów.Do tej pory byłam sama z moją muzyką,która w moim domu jest zawsze.Nie mogę się już doczekać koncertu na który zabieram moją córkę.Wierzę ,że będzie to niezapomniany wieczór
Czesc Aldona
Witam cibie na forum. Jeszcze jedna osoba z moich stron.
ja tez od poczatku slucham muzyki Modern Talkingu.Cisze sie juz na wysrtepy Thomasa w Krakowie i Wroclawiu.
Moze sie kiedys zobaczymy.Tu na forum poznalam wiele osob pochodzacych z gornrgo slaska.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam wszystkie nowe osoby na forum w tym ostatnie dwie nowe forumowiczki, czyli: "aldona" oraz "kinga120"

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej zabawy na naszym forum.

Edmund
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Re: Przedstawcie się :) Witam

Post autor: siara1971 »

Witam mam już czterdzieche mieszkam pod Poznaniem razem z żoną jesteśmy fanem MODERN TALKING jak i THOMASA ANDERSA cieszę sie że dołączyłem do tego forum myślę że znajdę tu duże fanatyków tej muzyki pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Witaj :-)
Point Of No Return
ODPOWIEDZ