"Strong" - nowy album

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AdisonMT

Re: "Strong" - nowy album

Post autor: AdisonMT »

Jestem pewien na 99% że słuchał tej płyty,chociażby po to żeby sprawdzić co Thomas stworzył bez niego.
A nam i tak się do tego nigdy nie przyzna.
Ja też jestem takiego samego zdania i powiem tak że na 100% uważnie śledzi solową karierę Thomasa a nie tak jak w przypadku Jedyna na 99% :lol:
AdisonMT

My angel is strong
jkris

Post autor: jkris »

pewnie, ze sluchal. wkrotce sie o tym przekonaja Ci ktorzy nie wierza, bo pewnie stworzy kilka plagiatow opartych o nowe kawalki Thomasa :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

A niby dlaczego miałby śledzić karierę Thomasa, osoby które czytały wywiad z Dieterem w Moskwie, powinny to wiedzieć. Tak samo Bohlen nie interesuje się twórczością SIB, on tylko interesuje sie aktualnymi przebojami, które czasem zplagiatuje. :lol: Jestem na 100 % że nie słuchał tego albumu.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter Ty się tam udzielasz na BW,zapytaj może Dietera i będziemy wiedzieli :)
Awatar użytkownika
Peter

chciałbym... ale to nie możliwe z dwóch powodów:
1) Bohlen się ostatni raz logował 10 maja 2009
2) nie czyta moich prywatnych wiadomości.
Chciałbym, żeby choć jedna jego piosenka była taka jak z tego albumu, niestety jak mówiłem, Dieter patrzy na tych, którzy odnoszą sukcesy w Niemczech....
andrzej1988

Post autor: andrzej1988 »

Dieter Bohlen napewno ma kontakt z internetem i napewno słyszał piosenkę promującą nowy album STRONG- why do you cry jak i teledysk do tej piosenki. Jestem tego raczej pewny. Nie wiem czy słuchał nowej płyty ale piosenkę promującą nowy album Thomasa napewno słyszał.
Awatar użytkownika
mabuse89

Post autor: mabuse89 »

Peter pisze:Chciałbym, żeby choć jedna jego piosenka była taka jak z tego albumu, niestety jak mówiłem, Dieter patrzy na tych, którzy odnoszą sukcesy w Niemczech....
z całym szacunkiem, ale gdzie płyta Thomasa (Strong) odniosła znaczący sukces? to tylko gratka dla starych, dobrych fanów..
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Gdybanie, gdybanie. Jeśli któryś słucha płyt drugiego, to i tak się do tego nie przyzna. Co do plagiatów, to póki co pewne jest, że Siergiej Rewtow przy komponowaniu piosenek dla Thomasa zasłuchał się w "I Can Lose My Heart Tonight".
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Emil45677 pisze:Niestety Thomas Anders z albumem "Strong" wypadł z listy "Rosja Top 25" : http://2m-online.ru/news/detail.php?ID=5634
W kolejnym tygodniu "Strong" wrócił na tę listę:
http://2m-online.ru/news/detail.php?ID=5639
Awatar użytkownika
Peter

mabuse89 pisze:
Peter pisze:Chciałbym, żeby choć jedna jego piosenka była taka jak z tego albumu, niestety jak mówiłem, Dieter patrzy na tych, którzy odnoszą sukcesy w Niemczech....
z całym szacunkiem, ale gdzie płyta Thomasa (Strong) odniosła znaczący sukces? to tylko gratka dla starych, dobrych fanów..
Nigdzie nie napisałem, że odniosla sukces, proszę uważniej czytać moje wypowiedzi, napisaem, że Bohlen patrzy na czołówke Vivy i tyle. A swoją drogą to przecież odniosła wielki sukces w Rosji. Złota płyta to mało???
Awatar użytkownika
AdisonMT

Trzeba też wziąć pod uwagę to że album jeszcze nie został oficjalnie wydany w europie wiec nie miał kiedy odnieść sukcesu w Niemczech :D
AdisonMT

My angel is strong
Awatar użytkownika
ZEUS

Post autor: ZEUS »

Uważam ,że płyta STRONG nie jest cudem świata :mrgreen: ,ale parę piosenek jest ok . :wink: Sukcesu na miarę MT nie odniesie w Europie.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Dzisiaj w Moskwie Thomas wystąpił na "Oriflame Show"!
Oto kilka migawek z tego Show:

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Thomas wykonał tam 5 utworów:
- "Why Do You Cry"
- "Stay With Me"
- "I Miss You"
- "Cheri Cheri Lady"
- "YMHYMS"
Pointrox

Post autor: Pointrox »

To była jakaś duża gala czy tylko bardziej impreza zamknięta dla ludzi z Oriflame i zaproszonych gości?
Trzeba przyznać, że Rosjanie potrafią zgotować powitanie godne gwiazdy :wink:

P.S:
ZEUS pisze:Uważam ,że płyta STRONG nie jest cudem świata :mrgreen: ,ale parę piosenek jest ok . :wink: Sukcesu na miarę MT nie odniesie w Europie.
Bez dobrej promocji i mocnego singla pewnie nie - osobiście uważam jednak, że tym razem warto zrobić coś aby Thomas odniósł sukces.
Co prawda nieporównywalny z Modern Talking, ale na tyle, żeby pokazać Dieterowi, że nie powiedział ostatniego słowa :D
Ostatnio zmieniony ndz cze 06, 2010 23:22 przez Pointrox, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AdisonMT

W końcu jakaś profesjonalna promocja oby więcej takich z rozmachem. :D A tak poza tym to Stay With Me jest boskie
AdisonMT

My angel is strong
ODPOWIEDZ