Czy jak Bohl. pójdzie w szlagiery, nadal będziesz go słuchał

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Re: Czy jak Bohl. pójdzie w szlagiery, nadal będziesz go słu

Post autor: shoker191 »

Daniel pisze: Dla mnie Bohlen skończył się wraz z opuszczeniem kurtyny z napisem "Modern Talking".
Takie stawianie sprawy na ostrzu noża nie jest odpowiednie. Chyba nie śledziłeś jego twórczości po rozpadzie "mt" lub przed , ponieważ są kawałki warte uwagi, co prawda jest ich dużo ale zawsze coś. Nie chce się teraz licytować które są fajne a które nie , posłuchaj sobie pare kawałków skomponowanych dla Medlocka lub dla zespołu The Nash i kawałek "Get it on" z 2005 roku. Można też wspomnieć o liczących się artystach z przeszłości z którymi Dieter miał okazuje współpracować , choćby takimi jak "Smokie" to nie była współpraca długa ale sam fakt świadczy o tym że jednak Luis Rodriguez nie jest jego producenckim suflerem.
Daniel pisze: Dobrze, że Thomas wydaje jeszcze coś porządnego, a nie szlagiery do słuchania przy browcu zagryzanym kiełbachą.
Jestem wielkim fanem Thomasa ale uwierz..są taki kawałki w repertuarze Thomasa. Idealizowanie jego muzyki jest złym posunięciem .
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Zanim pojawiła się Beatrice ciężko mi było się pogodzić z czymś takim jak szlagiery u DB
Potem się jeszcze do Mathiasa Reima bardzo przekonałam.
A teraz najciężej mi się pogodzić z myślą że nie wyda żadnego albumu dla gwiazdy DSDS ,mogłyby być nawet szlagiery.
Z Andreą Berg mam podobny problem jak z płytami dla Medlocka kiedyś,
po prostu ciężko mi przechodzą przez uszy.
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mi bardzo odpowiadają szlagiery Bohlena i jestem osobą która bardzo lubi język niemiecki w piosenkach. Ja preferuje angielski niemiecki czy francuski bo tylko z takich piosenek potrafię wywnioskować o czym jest dana piosenka. Po stokroć wolę szlagiery niż kolejne płyty dla Medlocka.
ODPOWIEDZ