Początek MT
-
cryptom
Początek MT
Witam,
myślę że ten reportaż daje wiele do myślenia. Szczególnie minuta 11:35 !!!
I co wy na to?
Link:
myślę że ten reportaż daje wiele do myślenia. Szczególnie minuta 11:35 !!!
I co wy na to?
Link:
NIE DLA PiS-uaru
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Początek MT
Tak. Dobry dok.pod warunkiem,że zna się j.niemiecki. Większości mogę się tylko domyślać po obrazkach 
Ci konkretnie masz na myśli "...minuta 11:35" ?
Ci konkretnie masz na myśli "...minuta 11:35" ?
- Pioetrek
- Kontakt:
Może cryptomowi chodzi o to, że Dieter chciał być raczej producentem niż występować (przynajmniej nie w duecie z Thomasem).
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Coś podobnego było napisane w biografii Thomasa, że z Thomasem miał występować model, ale nie zdążyli go znaleźć, bo ich kariera zbyt szybko się rozwinęła i dlatego Dieter stanął u jego boku.Pioetrek pisze:Może cryptomowi chodzi o to, że Dieter chciał być raczej producentem niż występować (przynajmniej nie w duecie z Thomasem).
Pozdrawiam
Piotrek
- Karolek78
Obaj panowie twierdzą to samo tyle, że na odwrót
Thomas mówi, że Dieter nie chciał występować na scenie, a Dieter mówi, że Thomas nie chciał być kojarzony z innym repertuarem niż ten niemiecki i nie był zainteresowany MT. Chyba każdemu głupio byłby przyznać, że coś udało się zrobić przypadkiem i nikt na dobrą sprawę nie wiązał z tym większych nadziei. Bohlen sprzedał prawa do YMHYMS wytwórni i podpisał utwór jako Steve Benson, a o Andersie okładka nie wspomina w ogóle. Wniosek - sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą 
Karolek78
- Pioetrek
- Kontakt:
Wg mnie w reportażu jest o tym, że Thomas miał swój repertuar niemieckojęzyczny (i dlatego ten nowy projekt miał być pod innym szyldem niż Thomas Anders, żeby odbiorca wiedział czego się spodziewać) a Dieter też nigdy nie stawiał sprawy w ten sposób, że szukał dla siebie partnera.Karolek78 pisze:Obaj panowie twierdzą to samo tyle, że na odwrótThomas mówi, że Dieter nie chciał występować na scenie, a Dieter mówi, że Thomas nie chciał być kojarzony z innym repertuarem niż ten niemiecki i nie był zainteresowany MT. Chyba każdemu głupio byłby przyznać, że coś udało się zrobić przypadkiem i nikt na dobrą sprawę nie wiązał z tym większych nadziei. Bohlen sprzedał prawa do YMHYMS wytwórni i podpisał utwór jako Steve Benson, a o Andersie okładka nie wspomina w ogóle. Wniosek - sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą
Wspominają po prostu trochę inne aspekty tej historii.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No i tak właśnie zastanawiam się czy nie wrzucić na str.anders-bohlen tłumaczenia autobiografii Thomasa.
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Myślę Atlantydo, że tym, co nie czytali, dałoby to odpowiedz na kilka pytańatlantyda ;o) pisze:No i tak właśnie zastanawiam się czy nie wrzucić na str.anders-bohlen tłumaczenia autobiografii Thomasa.
- Karolek78
W mojej wypowiedzi nie tyle odnosiłem się do reportażu, co do ich autobiografii gdzie wersje wydarzeń wyraźnie się "rozjeżdżają". Anders twierdzi, że MT miał współtworzyć wraz z modelem, a Bohlen nie był zainteresowany występowaniem na scenie. Wszystko to odbywało się przy generalnie entuzjastycznym podejściu Thomasa do nowego projektu. Natomiast Bohlen twierdzi, że od początku forsował koncepcję występowania w duecie z Andresem, lecz to właśnie Anders był temu niechętny. Normalnie wołami ich trzeba było ciągnąćPioetrek pisze:Wg mnie w reportażu jest o tym, że Thomas miał swój repertuar niemieckojęzyczny (i dlatego ten nowy projekt miał być pod innym szyldem niż Thomas Anders, żeby odbiorca wiedział czego się spodziewać) a Dieter też nigdy nie stawiał sprawy w ten sposób, że szukał dla siebie partnera.Karolek78 pisze:Obaj panowie twierdzą to samo tyle, że na odwrótThomas mówi, że Dieter nie chciał występować na scenie, a Dieter mówi, że Thomas nie chciał być kojarzony z innym repertuarem niż ten niemiecki i nie był zainteresowany MT. Chyba każdemu głupio byłby przyznać, że coś udało się zrobić przypadkiem i nikt na dobrą sprawę nie wiązał z tym większych nadziei. Bohlen sprzedał prawa do YMHYMS wytwórni i podpisał utwór jako Steve Benson, a o Andersie okładka nie wspomina w ogóle. Wniosek - sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą
Wspominają po prostu trochę inne aspekty tej historii.
Pozdrawiam
Piotrek
Karolek78