Mandy

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
kate

Re: Mandy

Post autor: kate »

Dla mnie wersja Thomasa też jest o niebo lepsza.W jego wykonaniu to taka piosenka z duszą jak ja to mówię. A tak właściwie to myślałam ostatnio nad tą piosenką,ze super by było mieć ja na mp3 a teraz mogę ją mieć w wykonaniu Tomcia. :D
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Pięknie zaśpiewał :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Mr.King of Love

Post autor: Mr.King of Love »

Właśnie za to uwielbiam Thomasa, za takie wystepy. Obecny artysci mają tylko w głowie coś takiego " Wziąc kase - wyjsc - zaśpiewac - zejsc" Zauważyłem ze Thomas właśnie śpiewa nie tylko po to by miec z tego zysk ale m.in dla tego że na prawde zależy mu na swoich fanach. Sądze ze nawet jeśli byłby zapraszany do wiekszych miast (w polsce) , takich jak Warszawa, Kraków Gdańsk.. to by nie zapomniał o swoich fanach w mniejszych miejscowosciach..nie tak jak inni artysci..a na pewno nie jak Dieter który po czesci wstydzi sie tego że był w Blue System..
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Mr.King of Love pisze:Post przez Mr.King of Love » N lip 10, 2011 0:57
Właśnie za to uwielbiam Thomasa, za takie wystepy
To prawda.Mandy w wykonaniu Thomasa to majstersztyk.Miałam okazję rok temu usłyszeć ją na żywo na fcp w Koblenz.Na prośbę fanów Thomas na samym końcu ją zaśpiewał.Zaśpiewał ją przepięknie,aż ciary mi przeszły po plecach.To była jedyna piosenka co zrobiła na mnie takie wrażenie tego wieczoru.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Thomas opowiadal ze jego znajomy w latach 70 tych byl w USA i przywiozl plyty. Jenda z nich byla od Barry Manilow. Zaraz mu sie piosenka Mandy bardzo spodobala. Dzis ja spiewa i gra z pamieci.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

michal.czeslaw pisze:
Mr.King of Love pisze:Post przez Mr.King of Love » N lip 10, 2011 0:57
Właśnie za to uwielbiam Thomasa, za takie wystepy
To prawda.Mandy w wykonaniu Thomasa to majstersztyk.Miałam okazję rok temu usłyszeć ją na żywo na fcp w Koblenz.Na prośbę fanów Thomas na samym końcu ją zaśpiewał.Zaśpiewał ją przepięknie,aż ciary mi przeszły po plecach.To była jedyna piosenka co zrobiła na mnie takie wrażenie tego wieczoru.
Zazdroszczę takich wrażeń!! Usłyszeć "Mandy" w wykonaniu Thomasa i to jeszcze na żywo musi być niesamowitym przeżyciem!! Niestety możliwość, aby do tego doszło jest niewielka, chyba że właśnie na FCP.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Jednym z moich największych marzeń jest usłyszeć "Mandy" na żywo.Niestety nie wiem kiedy będę mogła się wybrać na Fanclub Party :cry: .Napewno nie w przyszłym roku,bo wybieramy się na koncert Thomasa do Katowic (z czego oczywiście bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać tego koncertu :wink: :D ).Mógłby Thomas podczas tego koncertu wykonać "Mandy" ale to niestety niemożliwe :cry:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Czarownica75

Post autor: Czarownica75 »

Bardzo lubie ta piosenke Text umiem prawie na pamiec.Naj bardziej mi sie ona podoba w wykonaniu Thomasa
kinia510

Post autor: kinia510 »

:D to nazywa sie to coś ten błysk w oczach ,głos poprostu"zaczarowany świat" :D
ODPOWIEDZ