Jestem dużo młodsza, bo mam 23 lata, ale też cierpię na to samoMarcelina 63 TA*MT pisze:Nie umiem się uwolnić od muzyki Modern Talking a to chyba nieuleczalne. Raz posłuchasz i już chcesz zawsze jej słuchać.
Przedstawcie się :)
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Przedstawcie się :)
- pit40
Didi Bohlen - Die Mega Hits 2017
Witam wszystkich bardzo serdecznie 
-
kasia76
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich serdecznie .Modern Talking słucham od małego do chwili obecnej.Marze sobie o spotkaniu Thomasa i fotce. Byłam już nie raz na koncercie ale powiem tak mało,mało i mało. Jest to niezwykle utalentowana osoba .Pozdrawiam Kasia z Łodzi
- bibigmbh
witaj Kasiu z Łodzi 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- Jarasso
Witaj Kaśka 
- Czarownica75
Witam na Form Kasiu
-
Agatka14a
Cześć wszystkim!
Mam na imię Agatka mam 15 lat i jestem tu nowa.
Fanką MT i TA jestem od najmłodszych lat. 20 lipca wybieram się na koncert Thomasa do Sopotu.
Nie mogę się już doczekać
Mam na imię Agatka mam 15 lat i jestem tu nowa.
Fanką MT i TA jestem od najmłodszych lat. 20 lipca wybieram się na koncert Thomasa do Sopotu.
Nie mogę się już doczekać
-
kasia76
- Członek TAFC Polska
Hej fajnie,że jesteś.Koncerty Thomasa zawsze są udane i dają ogromną radość fanom.Pozdrawiam
-
Agatka14a
Tak, na dwóch koncertach Thomasa już byłam, teraz marzę o spotkaniu 
- jk228
Cześć.
Jestem Jędrzej (19 lat), ostatnio dołączyłem do forum. Modern Talking słucham dopiero od dwóch lat, ale dość szybko MT i Blue System stały się moimi dwoma ulubionymi zespołami, zebrałem też już trochę albumów i singli. Zaczęło się nietypowo, bo od spontanicznego słuchania Schlagerów w niemieckim radiu na wyjeździe, potem jakoś przez Thomasa dotarłem do MT i później BS.
Jeśli chodzi o albumy, z MT1 najbardziej lubię 2. i 3., z MT2 – 10. i 11., a Blue System – trudny wybór, coś między 3. a 9.
Inni wykonawcy, których słucham, to przede wszystkim Erasure i Bodies Without Organs, a z niemieckiego podwórka – C.C. Catch i Bad Boys Blue. Trochę słucham też Systems In Blue i Thomasa po niemiecku (chociaż teraz czekamy na Cosmic – może od teraz Thomas będzie nieco częściej wydawać także nowe albumy angielskojęzyczne nawiązujące do eurodisco/eurodance, jak np. niegdyś This Time…).
Pozdrawiam wszystkich.
Jestem Jędrzej (19 lat), ostatnio dołączyłem do forum. Modern Talking słucham dopiero od dwóch lat, ale dość szybko MT i Blue System stały się moimi dwoma ulubionymi zespołami, zebrałem też już trochę albumów i singli. Zaczęło się nietypowo, bo od spontanicznego słuchania Schlagerów w niemieckim radiu na wyjeździe, potem jakoś przez Thomasa dotarłem do MT i później BS.
Jeśli chodzi o albumy, z MT1 najbardziej lubię 2. i 3., z MT2 – 10. i 11., a Blue System – trudny wybór, coś między 3. a 9.
Inni wykonawcy, których słucham, to przede wszystkim Erasure i Bodies Without Organs, a z niemieckiego podwórka – C.C. Catch i Bad Boys Blue. Trochę słucham też Systems In Blue i Thomasa po niemiecku (chociaż teraz czekamy na Cosmic – może od teraz Thomas będzie nieco częściej wydawać także nowe albumy angielskojęzyczne nawiązujące do eurodisco/eurodance, jak np. niegdyś This Time…).
Pozdrawiam wszystkich.
- Dr Mabuse
Miło powitać nowe pokolenie fanów MT i muzyki disco 80's! Widzę bardzo duże zgłębienie tematu. Gratuluję i tak trzymać!

-
Rafi
Witam wszystkich,
W sumie niedawno spontanicznie puściłem sobie Magic Symphony no i wspomnienia sprzed ponad 20 lat ożyły. Szkoda, że takiej muzyki już się nie robi. Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów MT i BS i nie tylko!
W sumie niedawno spontanicznie puściłem sobie Magic Symphony no i wspomnienia sprzed ponad 20 lat ożyły. Szkoda, że takiej muzyki już się nie robi. Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów MT i BS i nie tylko!