https://www.24gliwice.pl/wiadomosci/zen ... en-kobiet/
Mnie niestety na koncercie nie będzie bo akurat okres urodzinowy spędzam jak co roku we Wiedniu. Ale chętnych pewnie nie braknie.
08 03 2019 Thomas i Zenon Martyniuk Arena Gliwice
- Peter
- Adrian77
- Kontakt:
Re: 08 03 2019 Thomas i Zenon Martyniuk Arena Gliwice
Mnie też nie. Na Zenka i disco polo nie zamierzam iść.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- Peter
Mi by Akcenci nie przeszkadzali tylko mi termin nie pasuje bo zaklepałem sobie hotel w Austrii na tą datę. Co do Areny to z miłą chęcią bym ją sobie zwiedził jest śliczna, wogóle jakoś w Gliwicach jest dużo do ciekawych miejsc, na pewno na Śląsku miasto najciekawsze. Najbliższa okazja to chyba jarmark bożonarodzeniowy jestem tam co roku wtedy.
Co do koncertu to na pewno jest to okazja dla fanów ze Śląska zobaczyć swojego idola i zrobić sobie z nim fotke.
Co do koncertu to na pewno jest to okazja dla fanów ze Śląska zobaczyć swojego idola i zrobić sobie z nim fotke.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Peter koncert 9 marca, a nie 8 to po pierwsze, a po drugie przyznaj się, że koncerty Andersa tak na prawdę Cię nie interesują. Zawsze to samo
.
- Peter
Myślałem, że ósmego, a co do koncertu nie że nie lubię ale akurat w tym terminie mnie nie będzie wtedy w Polsce a szkoda bo blisko.
- Czarownica75
Czesc Wam
Eva cieszy sie. Bilet zamuwiony. Przyjade do znajomych zamieszkalych w Zabrzu i pujde na Konzert Thomas Andersa w Gliwicach
Dla tych kruzy nie nie znaja mieszkam od 1988 roku pod granica niemiecko holenderska na Slask mal 1000 km jazdy busem .Cieszyla bym sie ja by fani kruzy na slasku mieszkaja i wybieraja sie na ten Konzert umnie sie zglosili mozna by sie bylo wczesniej zapoznac i pojsc razem na Konzert
Fajnie by bylo ja by po konsercie After Party moglo sie odbyc.
Eva cieszy sie. Bilet zamuwiony. Przyjade do znajomych zamieszkalych w Zabrzu i pujde na Konzert Thomas Andersa w Gliwicach
Dla tych kruzy nie nie znaja mieszkam od 1988 roku pod granica niemiecko holenderska na Slask mal 1000 km jazdy busem .Cieszyla bym sie ja by fani kruzy na slasku mieszkaja i wybieraja sie na ten Konzert umnie sie zglosili mozna by sie bylo wczesniej zapoznac i pojsc razem na Konzert
Fajnie by bylo ja by po konsercie After Party moglo sie odbyc.