Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Husku
Członek TAFC Polska

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Husku »

Marcelina 63 TA*MT pisze:Nie umiem się uwolnić od muzyki Modern Talking a to chyba nieuleczalne. Raz posłuchasz i już chcesz zawsze jej słuchać. 8)
Jestem dużo młodsza, bo mam 23 lata, ale też cierpię na to samo :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
pit40

Didi Bohlen - Die Mega Hits 2017

Post autor: pit40 »

Witam wszystkich bardzo serdecznie :D
kasia76
Członek TAFC Polska

Post autor: kasia76 »

Witam wszystkich serdecznie .Modern Talking słucham od małego do chwili obecnej.Marze sobie o spotkaniu Thomasa i fotce. Byłam już nie raz na koncercie ale powiem tak mało,mało i mało. Jest to niezwykle utalentowana osoba .Pozdrawiam Kasia z Łodzi
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

witaj Kasiu z Łodzi :-D
Awatar użytkownika
Jarasso

Post autor: Jarasso »

Witaj Kaśka :wink:
Awatar użytkownika
Czarownica75

Post autor: Czarownica75 »

Witam na Form Kasiu
Agatka14a

Post autor: Agatka14a »

Cześć wszystkim!
Mam na imię Agatka mam 15 lat i jestem tu nowa.
Fanką MT i TA jestem od najmłodszych lat. 20 lipca wybieram się na koncert Thomasa do Sopotu.
Nie mogę się już doczekać 😊
kasia76
Członek TAFC Polska

Post autor: kasia76 »

Hej fajnie,że jesteś.Koncerty Thomasa zawsze są udane i dają ogromną radość fanom.Pozdrawiam
Agatka14a

Post autor: Agatka14a »

Tak, na dwóch koncertach Thomasa już byłam, teraz marzę o spotkaniu 😄
Awatar użytkownika
jk228

Post autor: jk228 »

Cześć.
Jestem Jędrzej (19 lat), ostatnio dołączyłem do forum. Modern Talking słucham dopiero od dwóch lat, ale dość szybko MT i Blue System stały się moimi dwoma ulubionymi zespołami, zebrałem też już trochę albumów i singli. Zaczęło się nietypowo, bo od spontanicznego słuchania Schlagerów w niemieckim radiu na wyjeździe, potem jakoś przez Thomasa dotarłem do MT i później BS.
Jeśli chodzi o albumy, z MT1 najbardziej lubię 2. i 3., z MT2 – 10. i 11., a Blue System – trudny wybór, coś między 3. a 9.
Inni wykonawcy, których słucham, to przede wszystkim Erasure i Bodies Without Organs, a z niemieckiego podwórka – C.C. Catch i Bad Boys Blue. Trochę słucham też Systems In Blue i Thomasa po niemiecku (chociaż teraz czekamy na Cosmic – może od teraz Thomas będzie nieco częściej wydawać także nowe albumy angielskojęzyczne nawiązujące do eurodisco/eurodance, jak np. niegdyś This Time…).
Pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Miło powitać nowe pokolenie fanów MT i muzyki disco 80's! Widzę bardzo duże zgłębienie tematu. Gratuluję i tak trzymać!
Obrazek
Rafi

Post autor: Rafi »

Witam wszystkich,
W sumie niedawno spontanicznie puściłem sobie Magic Symphony no i wspomnienia sprzed ponad 20 lat ożyły. Szkoda, że takiej muzyki już się nie robi. Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów MT i BS i nie tylko!
ODPOWIEDZ