Thomas na Sylwestra w Zakopanem

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karolek78

Thomas na Sylwestra w Zakopanem

Post autor: Karolek78 »

Mnie się osobiście nie podobało. Playback pół biedy, nie każdy się skapnie, ale Anders momentami był z tym playbackiem niesynchronizowany, wyglądało to mało profesjonalnie. Dla przykładu Limahl śpiewał na żywo. Smutno się ogląda, jak jeden z członków duetu w ten sposób psuję markę Modern Talking.
Karolek78
cryptom

Re: Thomas na Sylwestra w Zakopanem

Post autor: cryptom »

kolego, lata 80 są za nami. Nic i nikt tego nie mieni. Ale TA przesadza już z aranżacją utworów MT. Zresztą DB nic lepszego nie zrobił.
Brutalna prawda jest taka że ten rodzaj muzyki już dziś nie pasuje do obecnych czasów, a my się starzejemy. Trudno.
Pozdrawiam
NIE DLA PiS-uaru
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Karolek78 , Limahl zaśpiewał na żywo i co...? fatalnie to brzmiało... Jak by Thomas tak zaśpiewał też byś się czepiał. Polacy to taki naród, że nie potrafi się cieszyć we wszystkim szukacie dziury . Duża grupa artystów występowała z playbacku. W Katowicach pomylono nawet playback podczas występu E.Farny wrzucono playback innego artysty.
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Atlantydo, gdyby Anders dał poprawny występ z playbacku to nawet słowa bym w tym wątku nie napisał ;) Nie pochwalam występów "z taśmy", ale takie są realia i głupotą moją byłoby obrażanie się za to. Piję jedynie do tego, iż Anders popełnił kilka błędów w trakcie występu i plejbek się wydał.
atlantyda ;o) pisze:Limahl zaśpiewał na żywo i co...? fatalnie to brzmiało...
Z tego co parokrotnie udało mi się słyszeć, Thomas nie ma problemów ze śpiewaniem na żywo. Poleciał z playbacku? Ok, ale niech trzyma mikrofon blisko buzi kiedy leci jego partia. Tylko tyle.
atlantyda ;o) pisze:W Katowicach pomylono nawet playback podczas występu E.Farny wrzucono playback innego artysty.
A kim jest Ewa Farna w porównaniu do takiej marki jaką jest Modern Talking?
Karolek78
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Karilek78 jak chcesz usłyszeć Thomasa na żywo wybierz się na koncert. Najbliższy 10 lutego 2018 w Krakowie.
Brodaty

Post autor: Brodaty »

Witam Wszystkich,
zacząłem czytać posty ale w pewnym momencie stwierdziłem, że chyba się wszyscy pogubili.
Wiem zaraz wyjdę na ..... Nie jest moim celem kogoś oceniać albo negować - myśl jest słuszna lata 80-te.
Są inni artyści, którzy swoja karierę prowadzili w tamtych czasach - i dobrze, ale czy oni są jeszcze na świeczniku?
Jestem zwykłym członkiem Fan Clubu( Sorry za stylistykę i ortografię - mam swoje lata).
Chciałbym aby raz w Polsce w okresie letnim był występ TA i spotkanie nas wszystkich w miarę możliwości - cos nas łączy jako Fanów.

Pozdrawiam
Brodaty
Brodaty

Post autor: Brodaty »

A tak na marginesie Life czy występ w TV to dwa różne światy.
kto był w spocie 2017 w stworzonej przez naturę akustykę to wie o czym piszę.

Pozdrawiam
Brodaty
luzak564

Post autor: luzak564 »

mnie osobiście to co śpiewał Thomas a mam namyśli aranżacje tych piosenek to jakieś nieporozumienie,gdyby nie slowa to nie miał bym pojęcia co tosą za piosenki,jakieś to wszystko takie mdłe było wogóle nie porwał publiczności jako gwiazda
ODPOWIEDZ