Słuchając tego nagrania można sobie porównać głosy Nino i Rolfa (chociaż tutaj w tle Rolf też prawdopodobnie jest). Have you ever been lonely czyli Mrs. Jones:
Pozdrawiam
Piotrek
Następca Rolfa Kohlera
- Pioetrek
- Kontakt:
Re: Następca Rolfa Kohlera
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
kayo
Peter moze i tak , ale najpierw niech skonczy z uzywkami ktore niszcza mu glos ,Olaf Senkbeil ma bardzo dobry glos ,dobrze sobie radzi w Studio i na scenie do niedawna spiewal w zespole Achtung Baby z coverami U2 i nie tylko , no i zanalazlem info ze po roku 2001 tez sie udzielal przy nagrywaniu chorkow w MT , i daje lekcje nauki spiewu , ma Talent krotko mowiac ,pozdrowka
- Peter
Słuchałem siwiuteńkiego śpiewającego Nino i jest całkiem OK... Co do Olafa to tak na płycie Systemsów niesamowicie wyciąga refreny, Michael Scholz to technicznie poprawny śpiewak ale nie wyciągnie przecież więcej to musi dorobić przecież Olaf i to słuchać jakoś się tak podzielili. Naśladowanie Rolfa: Michael, a refreny razem raz by było to w miarę podobne a dwa by to było dosyć mocno zaśpiewane... Żałuję że Birger nie żyje bo on z trójki obecnych Systemsów miał to Rolfowe coś co robią teraz we dwójkę.
-
Macgregor
https://youtu.be/mnw59wLzDzc
A to słyszeliście? Jak dla mnie mistrzostwo.
Może ten główny wokal mogłby być trochę lepszy ale chórki super - jak dla mnie pierwsze chórki, które brzmią jak zrobione przez Dietera.
Więcej takich kawałków i według mnie taki projekt mógłby być godnym nastepcą Blue System
A to słyszeliście? Jak dla mnie mistrzostwo.
Może ten główny wokal mogłby być trochę lepszy ale chórki super - jak dla mnie pierwsze chórki, które brzmią jak zrobione przez Dietera.
Więcej takich kawałków i według mnie taki projekt mógłby być godnym nastepcą Blue System
"Es gibt nie ein Ende von Modern Talking"
-
kayo
Tak , AlimkhanowA to spiewa , na YT nie ma tego ale na VK jest cover gdzie spiewa Angie cries , moim zdaniem super , a co do chorkow to rzeczywiscie umie dobrze spiewac ,
- Peter
Słaba dosyć piosenka a chórki się średnio udały o wiele lepsze są na "Melange Bleu'... ten podkład nie w moim guście raczej, karolek robi amatorskie a lepsze....