Agnieszko, ja nie śledzę obecnie poczynań TA , Dietera sporadycznie obecnie. Wiele innej muzy mnie wciągało co nie znaczy że nadal nie jestem fanką MT. Zresztą nie zawsze robią obecnie to za co ich pokochałam. Bardzo często jednak wracam do tych starych nagrań na których się wychowałam. Po prostu słuchanie tego samego w kółko od dziecka jest czasem monotonne. Na tym forum też nie często jestem i nie mam czasu by wszystkie tematy prześledzić. Jako że jestem większą fanką DB do TA prawie zupełnie nie zaglądam.
Akurat mi się te infa o nim w google wyświetliły, lepiej jak dwie osoby podadzą tu to samo niż nie miało być tu żadnych informacji. Sama pisałaś że ich szukasz.
Z tym koncertem TA w Płocku to się domyśliłam że pewnie będzie, bo często bywa w naszym kraju, tylko trochę śmieszne że często piszą że pojawi się MT w kompletnym składzie.
Więc dzięki za konkretne infa i linka do stronki bo net jest naprawdę przeogromny jak przeogromne są czasem ploty w nim o tym co się dzieje obecnie u TA i DB. Wiele razy szukając wieści o DB ku mojej zgrozie i zawale czytałam że nie żyje