Systemsi nie przyjęli propozycji Bohlena w 1984?
Są dwie opcje: stworzyli by coś sensownego i stali by się gwiazdami muzyki. Lub druga: byli by wspaniałymi woźnymi i szkolnymi szatniarzami.
Co by było gdyby...?
- Peter
- MODERN JEANNE
Re: Co by było gdyby...?
No dla mnie to drugie jednak, pomimo całkiem dobrych wokali a moze bardziej ich zgrania, bez brzmienia Dieterowskiego do niczego by raczej nie doszli. W sumie do dziś tak jest, bo poza fanami, mało ludzi nadal wie kim są. Sporo się o nich pisze tylko w kręgach Modernomaniaków ludzie spoza wogóle ich najczęściej nie kojarzą.
Ale zadziwa mnie to co zrobił Perrier dla Michaela, na jakieś listy wprowadził i to w tak starym wieku.
Jak myślicie to kwestia bardziej chwytliwego i nowoczesnego stylu, które najczęściej lapią młodzi ludzie którzy potem napędzają listy przebojów, czy raczej zasługa starych fanów Modernów których jednak trochę jest na świecie? I oni bardziej to rozpowszechniali na listy?
Ale zadziwa mnie to co zrobił Perrier dla Michaela, na jakieś listy wprowadził i to w tak starym wieku.
Jak myślicie to kwestia bardziej chwytliwego i nowoczesnego stylu, które najczęściej lapią młodzi ludzie którzy potem napędzają listy przebojów, czy raczej zasługa starych fanów Modernów których jednak trochę jest na świecie? I oni bardziej to rozpowszechniali na listy?
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Re: Co by było gdyby...?
Ponoć nowym singlem weszli na kilka list, ktoś mógłby to sensownie udowodnić bo mi się ie chce wierzyć... i tak już to jest, szatniarstwa się już nie chwycą, za duże gwiazdy się z nich zrobiły...