You're My Heart You're My Soul (New Version 2017)
-
emzet1
You're My Heart You're My Soul (New Version 2017)
Witam
Od kilku dni na youtube można posłuchać i obejrzeć nową wersję You're My Heart You're My Soul (New Version 2017)
Opublikowany 20 maj 2017
Music video by Modern Talking performing You're My Heart You're My Soul (New Version 2017). (C) 2017 Sony Music Entertainment Germany GmbH
https://www.youtube.com/watch?v=IzIpUrJTehw
Od kilku dni na youtube można posłuchać i obejrzeć nową wersję You're My Heart You're My Soul (New Version 2017)
Opublikowany 20 maj 2017
Music video by Modern Talking performing You're My Heart You're My Soul (New Version 2017). (C) 2017 Sony Music Entertainment Germany GmbH
https://www.youtube.com/watch?v=IzIpUrJTehw
-
DiscoLED
Re: You're My Heart You're My Soul (New Version 2017)
Odgrzewany kotlet. Nie wiem po co. Powiem wam coś. W sobotę przechodziłem przez krakowskie Tesco. Ktoś w jednym z barów puścił głośno oryginalną (w sensie z lat 80-tych) wersję Chery Chery lady. Barmanom się udzieliło, zaczęli tańczyć do tej muzy, udzieliło się również barmankom z pizzerii obok. Na końcu i przechodzący ludzie rytmicznie podrygiwali a niektórzy tańczyli. I nie byli to tylko ludzie po 40-tce, ale całkiem młode osoby. Dobra muzyka obroni się zawsze i nie trzeba jej psuć pseudoremiksami.
- Skyliner89MT
Odgrzewany kotlet, bo trzeba zarobić kolejne $$$ małym kosztem, a liczyłem na jakieś premierowe piosenki.
Prawda jest taka, że w latach 80tych Dieter Bohlen był w sile mocy twórczej. Stworzył piosenki ponadczasowe.
Takie, które dzisiaj brzmią świeżo. Nawet remiks stworzony przez samego Bohlena nie jest w stanie przeskoczyć oryginału YMHYMS z 1984, a wersja extended to miód na uszy. Mam też słabość do wersji YMHYMS 98.
Niestety Bohlen się wypalił...
Prawda jest taka, że w latach 80tych Dieter Bohlen był w sile mocy twórczej. Stworzył piosenki ponadczasowe.
Takie, które dzisiaj brzmią świeżo. Nawet remiks stworzony przez samego Bohlena nie jest w stanie przeskoczyć oryginału YMHYMS z 1984, a wersja extended to miód na uszy. Mam też słabość do wersji YMHYMS 98.
Niestety Bohlen się wypalił...
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Gasolina91
Ogólnie raczej niechętnie jestem nastawiona do wszystkich remixów, innych wersji prócz oryginalnych i przeróbek ale ta wersja YMHYMS na prawdę przypadła mi do gustu.
Brzmi fajnie, ciekawe wstawki. Jestem w tym przypadku na TAK !
Brzmi fajnie, ciekawe wstawki. Jestem w tym przypadku na TAK !
Point Of No Return
- Peter
Ja też jestem na tak. Lubię remixy ale nie tak chałupnicze jak wersja Mastesona. Piosenka w 2017 wersji jest ok.
- MrMidicial
Jak dla mnie to jest to najlepszy remix z płyty BACK FOR GOLD - pewnie dlatego został wybrany na singiel. Nie jest taki smętny, tylko bardzo taneczny. Co do teledysku to fajnie, że wrócili do '84 roku - dodali fragmenty teledysku z nowym motywem. Bo w wersji z '98 jest całkowicie nowy nagrany - tutaj mamy wspomnienie początku historii Modern Talking. Jestem na tak z singlem - lecz reszta remixów z płyty mi się nie podobają.
- Skyliner89MT
Po dłuższym przesłuchaniu YMHYMS 2017 piosenka bardzo mi się spodobała i uważam podobnie jak MrMidicial, że to jest najlepszy remix z płyt BACK FOR GOLD.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
riccardo1989
Moim zdaniem numer 1 to Atlantis Is Calling (New Version 2017)
tylko ja bym go "poprawił" zamiast chórku z refrenu dałbym dwa razy śpiewany przez Thomasa :0