Jeśli ktoś nie chce z chomika to na cóż nam logikaatlantyda ;o) pisze:A taka Ci moja logika,że MadameX nie chce z chomika*D.J.-Maciek!* pisze: Chyba taniej i szybciej pobrać z chomika... taka Ci moja logika
Dieter - der Film - Wasze oceny
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
Re: Dieter - der Film - Wasze oceny
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Chciałem zobaczyć jak Ci to wyszło,ale niestety nie działa ta strona,odnośnik do ściągania nie otwiera się.*D.J.-Maciek!* pisze:Odrobina "szaleństwa"... pozwoliłem sobie osadzić w pliku video napisy PL i oto efekt:
http://demo.ovh.eu/pl/4635ca36d8e408aac388e2aad83c0f1c/
Plik na tym serwerze będzie dostępny TYLKO 30 dni
- Laila
Wstawiłam napisy do filmu
spróbuję udostępnić na jakiejś stronie tylko że pod inną nazwą. Jak już uda mi się wrzucić film na jakąś stronę to powiadomię na forum gdzie i pod jaką nazwą 
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
Na moim kompie i na trzech innych urządzeniach z dostępem do sieci otwiera się bez problemujedyna pisze:
Chciałem zobaczyć jak Ci to wyszło,ale niestety nie działa ta strona,odnośnik do ściągania nie otwiera się.
- pit40
DIETER DER FILM
mam pytanie czy wie ktos moze cos o filmie Dieter-Der Film z 2006 r. ale przetlumaczonym (z polskimi napisami) moze jest gdzies w sieci??
za wszelkie info dziekuje.pozdrawiam
za wszelkie info dziekuje.pozdrawiam
- Jarasso
Re: DIETER DER FILM
http://chomikuj.pl/kimi220778/Dieter+de ... avi(video) tu masz z tłumaczeniem
Na dysku mam jeszcze z napisami ale to pewnie też gdzieś jest na torrentach lub chomikuj
Na dysku mam jeszcze z napisami ale to pewnie też gdzieś jest na torrentach lub chomikuj
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
Witaj
Mam do Ciebie prośbę czy mógłbyś caly film umiescić po polsku pokazuje mi jedyne 10 min
Mam do Ciebie prośbę czy mógłbyś caly film umiescić po polsku pokazuje mi jedyne 10 min
- Adrian77
- Kontakt:
Jest tam caly film, ale musisz sciagnac. 10 minut jest tylko pogladowe. Lepsza wersja jest jednak z napisami, bo z tym sztucznym lektorem ciezko sie slucha. Gdzies na dysku mam napisy. Musialbym poszukac.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
Adrian jak to sciagnąc nie mam chomika i pokazuje mi tylko płatne wyslanie esemesa nie ma innej możliwości
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Bardzo lubię i chętnie wracam do tego co jakiś czas 
- MODERN JEANNE
Ojoj jak ja się tym zachwycałam kiedyś, najbardziej filmem z tą kresówką zabawną. Pomimo że debilowata miałam z niej super radoche.
Muzyka do niej była bardzo dobra, ale nie mniej dobra robiona kresówka pod tą muzę od DB. Dieter na pewno nie maczał w tym palców, ale dobrych ludzi zatrudnił. Chyba ze ludzie zatrudnili jego i nic o tym nie wiiadomo.
I LOVE DB AND TA!
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Mnie to za kazdym razem bawi tak samo, a moja siostrzenica upodobała sobie tekst z "chesseburgeramem bez sera" Verony, "jup" Nadii i "czemu moja rybka wygląda jak d*** z uszami?" i mnie tym rozśmiesza 
- MODERN JEANNE
Dzieci tego nie powinny oglądać
Niektóre texty i sceny powinny być ocenzurowane. Ale dziecko z którym ja oglądałam też było zachwycone
Ale oprawa graficzna najwyższej klasy, mi się to ze Smerfami kojarzyło. Szkoda że wiecej części nie powstało. Dawno to już wyszło, od tej pory wydarzyły się w ich życiach następne historie. Ale już nie tak barwne i ciekawe jak podczas współpracy przy MT. 
I LOVE DB AND TA!
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się
Super też był wstęp tego chóru do CCL, szkoda, ze nie wyszła taka wersja..