Czy Rolf faktycznie się nie nadawał na scenę?

Rozmowa na temat muzycznych poczynań Systems In Blue.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Czy Rolf faktycznie się nie nadawał na scenę?

Post autor: Peter »

Świetnie wyglądał jako lider, w tej białej marynarce, prawdziwy dżentelmen muzyki pop, najgorzej ten dziadek z klawiszami z tyłu, ciągle mam wątpliwości, czy to aby nie on śpiewał w chórkach u Giny T.... Michael się nie nadawał na scenę, Detlef może być jako gitarzysta Rolfa.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Czy Rolf faktycznie się nie nadawał na scenę?

Post autor: MODERN JEANNE »

Modern Talking było super medialne, zastanawiałam się kiedyś nad tym czy nie zostali specjialnie dobrani na scenę właśnie z przyczyn wizualnych.Niczym Milli Vanilli choć TA przynajmniej na pewno śpiewał.Oni jak tylko po raz pierwszy wpadli na scenę wyglądali jak lalki, w dodatku genialny teledysk i muzyka. Nie raz się zastanawiałam czy ten zespół to na pewno pomysł Dietera bo wszystko u nich od początku było takie idealne i dopracowane jakby stał za nimi jakiś sztab ludzi którzy wypuścili tą grupę po to by zarobić. Nie wiem czy wiecie ale zespół Tatu był wykreowany, dziewczyny wcale nie były lesbijkami, miały je odgrywać dla pikanterii. Jedna z nich ma teraz męża i chyba jedno dziecko a z drugą nie wiem za bardzo co się dzieje.
A Rolf? Może i wyglądał najlepiej ale jakąś wyjątkową urodą nie dysponował. Za mało by przyciągnąć do siebie rzesze fanek jak Thomas
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

Alei chórzystom sesyjnym naprawdę niczego nie brakowało, przynajmniej kiedyś. Detlef Wiedeke, Rolf Koehler, Birger Corleis, wyglądali w młodości równie modelowo jak Thomas czy Dieter, jedynie Michael łysiał od bardzo wczesnej młodości, dostałaś zdjęcie z 1992 roku czy Detlefowi czegoś brakowało wtedy? A skoro temat jest o Rolfie to on do końca był przystojnym mężczyzną, jedyny się dobrze zestarzał. To że oni wyglądają straszliwie dzisiaj to wynika raz z wieku a dwa że nie potrafią o siebie zadbać, Detlefowi pasowały wąsy jak był młody a obecnie jak są już białe mocno go postarzają, włosy też są ciut za długie. Z Michaelem jest gorzej z racji tego że nie da się za wiele zrobić z jego włosami, ale skoro je obciął bardzo krótko to wygląda na bardzo zadbanego. Michael nigdy jakoś nie miał medialnego wizerunku, ale na tym zdjęciu co masz ode mnie wyglądał bardzo fajnie z długimi ciemnymi włosami a łysinę zakrywał umiejętnie kapelusz, też nie był brzydki. On był dobry jak stał z boku z konsoletą a Rolf śpiewał,teraz zobaczymy jak wypadnie jako główna gwiazda, właśnie wychodzi teledysk z nim w roli głównej gwiazdy i podkład jest bardzo ale to bardzo nowoczesny, zupełnie nie Systemsowy, nie wiem tylko czy są chórki, ale Michael wygląda w nim bardzo zadbanie.
Awatar użytkownika
Peter

Może tych dwóch lepiej byłoby schować za kurtynę ale nie Rolfa on nie miał wyglądu jak to Asia napisała, że zbierał puszki, był bardzo przystojnym mężczyzną i miał przede wszystkim niesamowity głos, prawdziwy talent wokalny miał. Gdyby był lepiej prowadzony, promowany to może stałby się gwiazdą.
ODPOWIEDZ