usmialem sie czytajac ten nowy wywiad
najlepsza jest odpowiedz na pytanie o Blue System- ze Thomas cos tam cos tam. kolejne pytanie- i odpowiedz: Thomas cos tam cos tam
Widac jak bardzo Bohlen nie moze sie pogodzic z tym, ze cos tam kiedys popsul...
Zdecydowanie A nie mając już zespołu będącego gwarantem sukcesu, boi się angażować w nowe rzeczy. Oby kiedyś znalazł ten cały sens, o którym za każdym razem gada...
Natomiast co do pozytywów, to mam nadzieję że wypali projekt z Markiem Medlockiem. Caruso to może nie jest, ale ma swoją stylistykę, dość odmienną od tej prezentowanej przez Dietera. Ciekaw jestem jak udałoby się to ze sobą pogodzić.
Zgadzam się w 100% z Jkris-coś Didiemu leży na żołądku i to ma coś wspólnego z Thomasem,a występ z wojskowym chórem dobry pomysł(choć uwielbiam Tomasa tak jak Dietera)-to fatalny i nie na żywca !!!Zmartwiłam się oglądając to, bo dla mnie to było nie to na co ta piosenka -kultowa dla mnie znaczy!!!!Jestem wściekła!!!Didi chyba też?!
tak sie sklada, ze dzis popoludniu ogladalem ten wystep z chorem i po pierwsze uwazam, ze calkiem fajnie- szkoda tylko, ze playback, po drugie jakos tak niesmacznie brzmia te zlosliwosci Dietera, bo nie widze roznicy w takim wystepie dla kasy a produkowaniem muzyki TYLKO dla kasy.
szanuje Thomasa za to, ze jego plyta powstala bardziej z potrzeby serca a nie byla obliczona na komercyjny sukces... nie dziwie sie tez, ze nie ma ochoty na wspolny wystep...
To dlaczego Thomas nie zaśpiewa swojej piosenki z takim chórem!?Jeszcze można zaśpiewać z zakonem franciszkańskim,a ten występ obawiam się,że był właśnie dla kasy!Szkoda!
Dla kasy, nie dla kasy - gorszego podkładu pod chór niż ta wersja chyba nie można było dobrać
To co mówi Dieter rzadko bywa smaczne, ja przynajmniej przyzwyczaiłem się już do nie zwracania na to większej uwagi. Nie dziwię się też, że woli wystąpić raz na jakiś czas i być przez to mega-gwiazdą - uwielbia skupiać uwagę na sobie i bycie główną gwiazdą festiwalu z 30 000 widzów to jest właśnie to.
Nie ma chyba co się licytować co który z nich robi dla kasy, a co z zamiłowania. Dieter zarabia na działalności w Niemczech - TV, Thomas zarabia na koncertach w Rosji. Osiągnęli kiedyś sukces, teraz czerpią z tego sukcesu profity, a biznes się kręci...
Thomas tez na tym koncrcie wystepowal i to chyba kazdego roku... bohlena dopiero teraz zaprosili. ale fakt, ze odcinaja kupony i chyba to naturalne... choc nie wiem czy mi by sie chcialo- chyba zamiast wystepu z chorem rosyjskim wolalbym poleciec na wakacje z rodzina np na Bora Bora
W kwestii Bora Bora - tego Dieter także nie zaniedbuje. Planuje kupić sobie małą wysepkę gdzieś na Malediwach, żeby mieć na wakacjach spokój od dziennikarzy i innych
ArCrack pisze:W kwestii Bora Bora - tego Dieter także nie zaniedbuje. Planuje kupić sobie małą wysepkę gdzieś na Malediwach, żeby mieć na wakacjach spokój od dziennikarzy i innych
ja mysle, ze on by umarl bez szumu wokol siebie. zreszta on ten szum najczesciej sam wywoluje- najczesciej mowiac bardzo kontrowersyjne rzeczy na temat innych
No z tą śmiercią to chyba trochę przesadziłeś... nie wywołuj wilka z lasu. Ale Thomas większej kariery i szumu wokół siebie nie robi, a ostatnie słowo "Modern Talking" czytałam w "Sukcesach i Porażkach" na tylnej stronie okładki, a "notatka" dotyczyła Cheri Lady i YMHYMS do ściągnięcia na telefon...
Czego to ja się tu nie dowiaduję, zawsze uznawałam Dietera za oazę spokoju może nie czytam wszystkich newsów albo nie dopuszczam tych złych.Nie mogę się z tym pogodzić bo to Dieter a nie Thomas był moim idolem,jeszcze w szkole wszystkie kochały się w Thomasie a mi podobał się Dieter.Aod jego zmarszczek to z daleka są extra.
Louie, Louie, Louie pisze:No z tą śmiercią to chyba trochę przesadziłeś... nie wywołuj wilka z lasu. Ale Thomas większej kariery i szumu wokół siebie nie robi, a ostatnie słowo "Modern Talking" czytałam w "Sukcesach i Porażkach" na tylnej stronie okładki, a "notatka" dotyczyła Cheri Lady i YMHYMS do ściągnięcia na telefon...
Moze zacznij czytac niemiecka prase, bo Bohlen jest Niemcem jesli nie zauwazylas . przypuszczalnie o Wojewodzkim nie pisza nawet na ostatniej stronie Bilda
jkris pisze:Moze zacznij czytac niemiecka prase, bo Bohlen jest Niemcem jesli nie zauwazylas
Wyobraź sobie, że zauważyłam ! Tylko ja nie mam kontaktu z niemiecką prasą bo obecnie do niemiec nie jeżdżę. Jak chcesz to możesz mi przysłać parę gazetek, ale ja mówię o tym, że w polskich magazynach nie ma ani słówka o Weidungu i Bohlenie, bo kariera Modern Talking już się wypaliła i Dieter może niewiem jak wychodzić z siebie, ale już nigdy nie posiądzie takiego sukcesu jak przed dwudziestu laty! Mimo to bardzo sobie cenię ten zespół, bo jest genialny.
Louie, Louie, Louie pisze:ja mówię o tym, że w polskich magazynach nie ma ani słówka o Weidungu i Bohlenie, bo kariera Modern Talking już się wypaliła i Dieter może niewiem jak wychodzić z siebie, ale już nigdy nie posiądzie takiego sukcesu jak przed dwudziestu laty
ale Bohlen to nie tylko Modern Talking. W Niemczech jest nadal bardzo popularny i kontrowersyjny chocby dlatego, ze jest jurorem DSDS. to tak jak nasz Wojewodzki za czasow Idola- ciezko zaprzeczyc, ze kazdy wtedy o nim mowil, bo podobie jak Dieter wzbudzal skrajne emocje...
co zas sie tyczy tego sukcesu. ktorego juz nie posiadzie to nie wiem czy wiesz ale tak samo mysleli wszyscy w '97... a co przynoisl rok '98 chyba sama wiesz
moze jeszcze nas czyms zaskoczy