Walentynki z Thomasem - Szczecin 11.02.17
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Walentynki z Thomasem - Szczecin 11.02.17
Tak jak w temacie. Koncert ostatecznie potwierdzony.
Oto link do biletów:
http://thomas-anders.pl/#kup-bilet
Fan Club przygotował możliwość zakupu biletów, które upoważniają do wejścia na koncert do sektora EARLY ENTRANCE / FAN - „wczesne wejście”. Jest to sektor z miejscami stojącymi nienumerowanymi / ulokowany bezpośrednio pod sceną, do którego osoby posiadające taką wejściówkę zostaną wpuszczone w pierwszej kolejności przed pozostałymi, by zająć najlepsze miejsca. Aby zostać wpuszczonym do tego sektora, należy przybyć pod wejście najpóźniej około dwie godziny i trzydzieści minut /2h30min/ przed koncertem, pod specjalnie oznaczone wejście EARLY ENTRANCE / FAN
W cenę wejściówki wliczone są kwiaty dla Thomasa, identyfikator, zdjęcie, oraz akcje fan podczas koncertu.
Organizator koncertu informuje, że jeśli na każdy z koncertów zostanie zamówionych około 100 wejściówek, to zorganizuje osobny sektor pod sceną.
W innym przypadku będzie to wspólny sektor z najbliższym oferowanym w zwykłej sprzedaży.
Oto link do biletów:
http://thomas-anders.pl/#kup-bilet
Fan Club przygotował możliwość zakupu biletów, które upoważniają do wejścia na koncert do sektora EARLY ENTRANCE / FAN - „wczesne wejście”. Jest to sektor z miejscami stojącymi nienumerowanymi / ulokowany bezpośrednio pod sceną, do którego osoby posiadające taką wejściówkę zostaną wpuszczone w pierwszej kolejności przed pozostałymi, by zająć najlepsze miejsca. Aby zostać wpuszczonym do tego sektora, należy przybyć pod wejście najpóźniej około dwie godziny i trzydzieści minut /2h30min/ przed koncertem, pod specjalnie oznaczone wejście EARLY ENTRANCE / FAN
W cenę wejściówki wliczone są kwiaty dla Thomasa, identyfikator, zdjęcie, oraz akcje fan podczas koncertu.
Organizator koncertu informuje, że jeśli na każdy z koncertów zostanie zamówionych około 100 wejściówek, to zorganizuje osobny sektor pod sceną.
W innym przypadku będzie to wspólny sektor z najbliższym oferowanym w zwykłej sprzedaży.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Re: Walentynki z Thomasem - Szczecin 11.02.17
Mnie raczej nie będzie w Szczecinie, za daleko z Katowic i dojazd do Warszawy tragiczny, za dużo kasy wyniesie, ale zobaczymy. W Katowicach będę na pewno 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Do Koblencji było dalej i z perypetiami, a dałaś radę!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
W Katowicach będę i w Szczecinie bliżej domu he he 94 km 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
-
Laura
- Członek TAFC Polska
Czy ktoś jeszcze wybiera się na koncert do Szczecina ?
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witajcie
Teraz i ja pytam kto wybiera się do Szczecina?? ??
Bo ja się wybieram tylko do Szczecina,bo do Katowic nie dam rady. Z powodu niedawno przebytej choroby zapalenia płuc i leżałam w szpitalu i jestem jeszcze na L4 ... A więc tylko do Szczecina się wybieram
A Wy

Teraz i ja pytam kto wybiera się do Szczecina?? ??
Bo ja się wybieram tylko do Szczecina,bo do Katowic nie dam rady. Z powodu niedawno przebytej choroby zapalenia płuc i leżałam w szpitalu i jestem jeszcze na L4 ... A więc tylko do Szczecina się wybieram
A Wy
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Ja też
W czterech osobach 
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- flipper_69
-
kasia76
- Członek TAFC Polska
Niestety,bardzo mi przykro. Czeka mnie poród miedzy 6-10 lutym
. Wszystko daleko od Łodzi. 
- kicek
Warto przypomnieć
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Szczecin!
Właśnie się jutro tam wybieram, ale niestety w mniej przyjemnym celu ... Ale mm nadzieję,że będzie wszystko w porządku :
Właśnie się jutro tam wybieram, ale niestety w mniej przyjemnym celu ... Ale mm nadzieję,że będzie wszystko w porządku :
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Ola napewno będzie wszystko ok pozdrawiam i do zobaczenia na koncertach 
-
Dorsinek
Witam, ktoś Was orientuje się może czy przed koncertem Thomasa będzie można gdzieś zobaczyć? Mam na myśli siedzibę radia, telewizji czy gazety. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Będę wdzięczna za pomoc.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Tak wszystko ok jest na szczescie 
Dostalam dzis bilet do Szczecina juz nie moge sie doczekac
Dorsinek to raczej watpliwe zeby bylo jakies spotkanie przed koncertem dla radia,bo Thomas pewnie przyjedzie na ostania chwile no moze kilkanascie/kilkadziesiat minut przed koncertem. Jedynie to na scenie bedzie mozna go zobaczyc
Dostalam dzis bilet do Szczecina juz nie moge sie doczekac
Dorsinek to raczej watpliwe zeby bylo jakies spotkanie przed koncertem dla radia,bo Thomas pewnie przyjedzie na ostania chwile no moze kilkanascie/kilkadziesiat minut przed koncertem. Jedynie to na scenie bedzie mozna go zobaczyc
- flipper_69
Byłem, koncert był świetny. Czy ma ktoś może nagrane fragmenty koncertu? Ja próbowałem ale jakość jest beznadziejna...
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Cześć 
Było rewelacyjnie na koncercie,a spotkanko After też był bardzo miły dziękuję,że się pojawiliście!
Szkoda,że nie wszyscy dotarli...
Przesyłam mój filmik
http://www.youtube.com/watch?v=jJt0obLQ ... 7s/youtube
Było rewelacyjnie na koncercie,a spotkanko After też był bardzo miły dziękuję,że się pojawiliście!
Szkoda,że nie wszyscy dotarli...
Przesyłam mój filmik
http://www.youtube.com/watch?v=jJt0obLQ ... 7s/youtube