Teledyski przy opisach singli

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adi

DUŻA POCHWAŁA

Post autor: Adi »

:D Ponieważ nie wiedziałem w jakiej kategorii ten komentarz zamieścić to czynię to tutaj. A mianowicie bardzo miło zaskoczył mnie fakt iż do singli MODERN TALKING dołączone zostały teledyski. Po prostu strzał w DZIESIĄTKĘ 8) .
Kiedy człowiek przypomni sobie historię danego singla to na dodatek może sobie jeszcze go obejrzeć w teledysku bez konieczności wchodzenia np na You Tube czy inne własne zbiory. Pomysł jak najbardziej trafiony i MOJA WIELKA POCHWAŁA DLA MODERATORA/MODERATORÓW z tego tytułu. Poza tym widzę, że i na bieżąąco dodawane sa i fajne tapety i wogóle fajnie że istnieje taki serwis gdzie wszystko jest w jednym miejscu co mnie interesuje. WIELKIE DZIĘKI :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Przeniosłem do odpowiedniej kategorii ;)
Cieszę się, że pomysł się podoba - docelowo chciałbym aby w miarę możliwości przy każdym znaczącym singlu pojawił się bądź to teledysk, bądź występ live z danym kawałkiem. Niestety jak wiadomo są naciski na YouTube ze strony firm płytowych i część klipów jest kasowana (niedawno zniknęły Independent Girl i King Of Love Thomasa), co może nieco psuć zabawę. Dlatego prosiłbym o zgłaszanie nieaktywnych teledysków tutaj, będę się starał uzupełniać powstałe braki.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ