C.C. Catch i Bad Boys Blue wystąpią 4 listopada w Londynie na imprezie pt. Legends of 80's Disco - C.C.CATCH and BAD BOYS BLUE
http://www.theo2.co.uk/events/detail/le ... -boys-blue
C.C. Catch w Londynie
- phantomas
- Kontakt:
C.C. Catch w Londynie
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Re: C.C. Catch w Londynie
Super sprawa: szansa na promocje w UK, szkoda, że nie doproszono jeszcze Systemsów, bo tam także o nich nikt jeszcze nie słyszał.
- phantomas
- Kontakt:
A co Ci paralitycy muzyczni mieliby zaprezentować? Ledwo znani w Niemczech, a co dopiero w UK.
Z innej beczki to, że dostępne są jeszcze bilety na imprezę źle świadczy o zainteresowaniu.
Tutaj jest normą, że bilety na koncerty znikają w parę godzin.
Z innej beczki to, że dostępne są jeszcze bilety na imprezę źle świadczy o zainteresowaniu.
Tutaj jest normą, że bilety na koncerty znikają w parę godzin.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- MODERN JEANNE
C C Catch , niegdyś taka wielka gwiazda Europejska a teraz słuch o niej zaginą.
Nawet ja jako stara fanka obecnie ledwo wiem jak wygląda i nie śledzę jaj kariery.
Kto więc tam w Londynie może jeszcze o niej pamiętać. Może jakaś malutka garstka starszego pokolenia która się bawiła przy jej muzyce. Pewnie gdyby nie udział Bad Boys Blue , jej osobisty koncert tam okazałby się totalną klapą.
Nawet ja jako stara fanka obecnie ledwo wiem jak wygląda i nie śledzę jaj kariery.
Kto więc tam w Londynie może jeszcze o niej pamiętać. Może jakaś malutka garstka starszego pokolenia która się bawiła przy jej muzyce. Pewnie gdyby nie udział Bad Boys Blue , jej osobisty koncert tam okazałby się totalną klapą.
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Oni jakoś na Discotexach byli więc mają co zaśpiewać, poza tym CCC śpiewała będąc na scenie, a oni też ale byli schowani. Myślę jednak, że BBB i CCC są bardziej rozpoznawalni od nich. Ale dla takiego zespołu jak SIB byłaby okazja zaistnieć.
- MODERN JEANNE
W Anglii z tego co pamiętam MT nie miał chyba dużej popularności, kiedyś była tu mowa o notowaniach na tamtejszych listach. Wiec jeśli garstka osób pamięta jeszcze ich hity to podejrzewam że występ Sib z chórami wzbudziłby tam podobną sensację jaką po rozpadzie MT gdy mówili że DB tam nie śpiewał.Bo wiele ludzi by się zdziwiło że nie ma tam tego blondasa z MT.
Pewnie jakiejś wielkiej popularności by im ten występ tam nie przyniósł ale jak w dobie netu, choć przez chwilę znaleźli by się na językach, to jednak dla nich na plus jeśli w mediach nie mają żadnej reklamy.
Nawet ich zdjęcie umieszczone na takim plakacie informującym o koncercie z dopiskiem że będą hity MT, pewnie zwróciło by większą uwagę niż zdjęcie CC Catch i BBB.

Ps. A tak właśnie patrzę co się obecnie z CC Catch dzieje.
Pewnie jakiejś wielkiej popularności by im ten występ tam nie przyniósł ale jak w dobie netu, choć przez chwilę znaleźli by się na językach, to jednak dla nich na plus jeśli w mediach nie mają żadnej reklamy.
Nawet ich zdjęcie umieszczone na takim plakacie informującym o koncercie z dopiskiem że będą hity MT, pewnie zwróciło by większą uwagę niż zdjęcie CC Catch i BBB.

Ps. A tak właśnie patrzę co się obecnie z CC Catch dzieje.
I LOVE DB AND TA!