Czy aby na pewno muzyka Thomasa Andersa była taka słaba? Według mnie nie. Thomas miał wiele bardzo dobrych piosenek, a od 1992 roku całe dobre i równe albumy aż do "Souled" włącznie. Wcale nie jest czymś gorszym od MT. Według mnie inna: MT to discopop, a TA to dobry melodyjny pop. Nie odniosła żadnego sukcesu tylko dlatego, że Thomas jest marnym organizatorem/menedżerem ma z tym problem by zapewnić sobie odpowiednią promocję. Nie że była do kitu.Dieter Bohlen pisze:Jeśli piosenkarz jest tak ważny, dlaczego nie odnoszą oni już sukcesów? Wciąż śpiewają przecież tak samo dobrze. Czy też chcesz powiedzieć, że Thomas śpiewa dziś fatalnie i dlatego jego płyty nie sprzedają się już... Nie, to nie tak, muszę wziąć mojego kumpla w obronę. To co chciał kiedyś śpiewać, już zaśpiewał. Ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu i dziś uważam, ze głos Marka jest o lata świetlne fajniejszy. Jak już mówiłem, wszystko się zmienia i piosenkarz nic na to nie poradzi. Czy Chris Norman, Nino i oni wszyscy są gorszymi piosenkarzami? Nie, czasy się zmieniły.
Czy muzyka Thomasa była faktycznie dużo gorsza od MT?
- Peter
Czy muzyka Thomasa była faktycznie dużo gorsza od MT?
- MODERN JEANNE
Re: Czy muzyka Thomasa była faktycznie dużo gorsza od MT?
U niego to brak jakiejkolwiek promocji i reklamy. Aż dziw bierze że w czasach 1 MT to właśnie głownie na niego skierowane były oczy mediów i fanów, Dieter był gdzieś z tyłu. A po rozpadzie to właśnie ten drugi ukazywał się częściej w magazynach typu Bravo i dzięki temu już miał reklamę. O Thomasie było prawie cicho. I ciekawe czy to to sprawiło że DB pojawiał się na listach, czy jednak to sprawiły piosenki które odbierano jako lepsze od Thomasowych.
A wg mnie to co wtedy śpiewał TA miało duży potencjał, nie były przeciętne i również miało szanse na listy .
A wg mnie to co wtedy śpiewał TA miało duży potencjał, nie były przeciętne i również miało szanse na listy .
I LOVE DB AND TA!