http://www.poranny.pl/wiadomosci/bialys ... ,10337316/
Oto relacja z koncertu.
Thomas Anders 25.06.2016 Białystok (?)
- Peter
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Thomas Anders 25.06.2016 Białystok (?)
Logiczne że na koncertach utwory brzmią inaczej niż na wydawnictwach płytowych bo co to by była za przyjemność z koncertu?Peter pisze: Dla mnie oczywiste, że śpiewa na żywo, głos na nagraniach z koncertów brzmi inaczej niż na płytach.
Chociaż teraz Thomas na nowo nagrał wokale do piosenek Modern Talking to zbytnio z tym co na koncertach on prezentuje nie będzie się różniło w porównaniu z brzmieniem jego głosu z lat 80-tych.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Kilka fajnych filmików z wczorajszego występu Thomasa. Bardzo ładna jakość.
https://www.youtube.com/channel/UC-wi-z ... 8B5o4xRSWg
Ma ktoś może plakat w zapasie z wczorajszego koncertu?
https://www.youtube.com/channel/UC-wi-z ... 8B5o4xRSWg
Ma ktoś może plakat w zapasie z wczorajszego koncertu?
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Wczorajszy koncert Thomasa Andersa w Białymstoku
Zaczął się o o godzinie: 22.00 był tłumy ludzi na rynku.Pani prowadząca chyba nie pamięta Modern Talking przejezyczajac się zapowiadając artystę tekstem piosenek i między innymi padło na ta: "CZERI CZERI LEJDI"
Gdy Thomas spiewal to mikrofon "nawalil" na kilka minut ... A on dalej spiewa i cisza nic nie slychac...! To wiec na migi pokazujemy,ze nie slyszymy,bo mikrofon nie dziala! Ale po tych chwilach"grozy" wszystko wrocilo do normy 
A Thomas i chłopaki byli w dobrych nastrojach choć koncert trwał godzinę, a nie jak zazwyczaj dłużej i niestety zabrakło solowek chłopaków i mniej piosenek było co mnie nieco zdziwiło... Widocznie takie kryteria może były, że zabrakło tych "atrakcji" dla władzy miasta i mieszkańców ?? Byłam w pierwszym rzędzie i koszulka Fan Clubowa musiała być obowiązkowo! I jedna ciekawostka, że był inny gitarzysta zamiast Larsa i wybaczcie ale nie pamiętam jak się nazywał ten pan...? Jeszcze mile zaskoczenie to ze Thonas Anders pogratulowal nam awansu meczu wczorajszego i kibice caly czas wiwatowali szalikami i przyspiewkami "POLSKA BIALO CZERWONI"Może ktoś tu napisze coś od siebie jak odebrał wczorajszy koncert?
Zaczął się o o godzinie: 22.00 był tłumy ludzi na rynku.Pani prowadząca chyba nie pamięta Modern Talking przejezyczajac się zapowiadając artystę tekstem piosenek i między innymi padło na ta: "CZERI CZERI LEJDI"
A Thomas i chłopaki byli w dobrych nastrojach choć koncert trwał godzinę, a nie jak zazwyczaj dłużej i niestety zabrakło solowek chłopaków i mniej piosenek było co mnie nieco zdziwiło... Widocznie takie kryteria może były, że zabrakło tych "atrakcji" dla władzy miasta i mieszkańców ?? Byłam w pierwszym rzędzie i koszulka Fan Clubowa musiała być obowiązkowo! I jedna ciekawostka, że był inny gitarzysta zamiast Larsa i wybaczcie ale nie pamiętam jak się nazywał ten pan...? Jeszcze mile zaskoczenie to ze Thonas Anders pogratulowal nam awansu meczu wczorajszego i kibice caly czas wiwatowali szalikami i przyspiewkami "POLSKA BIALO CZERWONI"Może ktoś tu napisze coś od siebie jak odebrał wczorajszy koncert?
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
-
fan nr 1
koncert był fantastyczny
- Reni12*
- Członek TAFC Polska
Witam, oglądałam ostatnio nagranie z całego koncertu.
Powiem tak:
1) Koncert moim zdaniem świetny pod względem programowym.
2) Zaangażowanie publiczności - m.in. śpiewanie razem z Thomasem rewelacyjne.
Jako jego fanka jestem zadowolona, wręcz szczęśliwa za właśnie takie przyjęcie naszego artysty przez polskich fanów.
3) Ten incydent z chwilowym brakiem prądu, świadczy o tym, że Thomas to prawdziwy profesjonalista. Umie wybrnąć z sytuacji
w jakiej niespodziewanie się znalazł ( kontynuować śpiewanie w momencie kiedy nikt nie słyszy to wg mnie nie jest łatwe- wielki
szacunek za to ).
Myślę, że dla Niego samego była to chwilowo stresująca sytuacja.
4) Zadowolenie, uśmiech pojawiający się na twarzy Thomasa oraz jego słowa podziękowania, świadczą o tym jaka tam musiała być
cudowna, fantastyczna atmosfera
. Osobiście uwielbiam takie akcje, jak coś się dzieje, kiedy tworzy się podczas koncertu tzw.
"chemia" pomiędzy artystą, a publicznością. Tym, którzy z różnych przyczyn nie mogli tam być proponuje obejrzeć nagranie.
Warto
Pozdrowionka,
Reni12*
Powiem tak:
1) Koncert moim zdaniem świetny pod względem programowym.
2) Zaangażowanie publiczności - m.in. śpiewanie razem z Thomasem rewelacyjne.
Jako jego fanka jestem zadowolona, wręcz szczęśliwa za właśnie takie przyjęcie naszego artysty przez polskich fanów.
3) Ten incydent z chwilowym brakiem prądu, świadczy o tym, że Thomas to prawdziwy profesjonalista. Umie wybrnąć z sytuacji
w jakiej niespodziewanie się znalazł ( kontynuować śpiewanie w momencie kiedy nikt nie słyszy to wg mnie nie jest łatwe- wielki
szacunek za to ).
Myślę, że dla Niego samego była to chwilowo stresująca sytuacja.
4) Zadowolenie, uśmiech pojawiający się na twarzy Thomasa oraz jego słowa podziękowania, świadczą o tym jaka tam musiała być
cudowna, fantastyczna atmosfera
"chemia" pomiędzy artystą, a publicznością. Tym, którzy z różnych przyczyn nie mogli tam być proponuje obejrzeć nagranie.
Warto
Pozdrowionka,
Reni12*