Love Is in the Air
-
smok04
Love Is in the Air
Na 8 Lipca zapowiedziana jest premiera utworu Thomasa "Love Is in the Air" oryginalny wykonawca John Paul Young + instumental + No. 1 Hit Medley from the album HIStory ( zródło - ITunes ; lub https://play.google.com/store/music/alb ... gghejm2r4q) Letnio, wakacyjnie a'la Mark Medlock
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Love Is in the Air
No to ciekawa jestem komentarzy odnośnie tego nagrania. Choć do odsłychu tylko 30 sek.to mi wystarczy,aby napisać,że całkiem miło się słuchało 
- Peter
Fajna piosenka, skoda tylko, że z tej strony się nie da tego legalnie pobrać na laptopa.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Bo jeszcze premiery nie było a jak będzie to każdy będzie mógł sobie zakupić!Peter pisze:Fajna piosenka, skoda tylko, że z tej strony się nie da tego legalnie pobrać na laptopa.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Już można złożyć zamówienie,a na e-maila przyjdzie wiadomość z plikiem 8 lipca. Koszt nie całe 4 zł za 3 pozycje.Pkmodern pisze:Bo jeszcze premiery nie było a jak będzie to każdy będzie mógł sobie zakupić!Peter pisze:Fajna piosenka, skoda tylko, że z tej strony się nie da tego legalnie pobrać na laptopa.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.atlantyda ;o) pisze:Już można złożyć zamówienie,a na e-maila przyjdzie wiadomość z plikiem 8 lipca. Koszt nie całe 4 zł za 3 pozycje.Pkmodern pisze:Bo jeszcze premiery nie było a jak będzie to każdy będzie mógł sobie zakupić!Peter pisze:Fajna piosenka, skoda tylko, że z tej strony się nie da tego legalnie pobrać na laptopa.
Ja jestem jednak tradycjonalistą i wolę płyty/single na fizycznym nośniku.
Obawiam się jednak, że skończy się na formacie MP3...
You Can Win, If You Want.
- Peter
Ten serwis jest denny, sporo tam ciekawych rzeczy do kupienia, ale trzeba płacić kartą wiec odpada. Nie da się zrobić e-przelewu jak w empiku. A dużo mają więcej.Pkmodern pisze:Bo jeszcze premiery nie było a jak będzie to każdy będzie mógł sobie zakupić!Peter pisze:Fajna piosenka, skoda tylko, że z tej strony się nie da tego legalnie pobrać na laptopa.
-
smok04
Sorki, ale to nie serwis jest denny tylko Ty Masz jakiś problem.Peter pisze:Ten serwis jest denny, sporo tam ciekawych rzeczy do kupienia, ale trzeba płacić kartą wiec odpada. Nie da się zrobić e-przelewu jak w empiku. A dużo mają więcej.Pkmodern pisze:Bo jeszcze premiery nie było a jak będzie to każdy będzie mógł sobie zakupić!Peter pisze:Fajna piosenka, skoda tylko, że z tej strony się nie da tego legalnie pobrać na laptopa.
- Peter
Denny bo nie da się płacić przelewem, a potem taki ZAIKS płacze, że tak mało ludzie w Polsce kupuje legalnie empetrójki a zdecydowana większość w Polsce woli po prostu ściągnąć za darmo. Nie chodzi o ofertę tylko, że ciężko tam kupić. Powiedz mi czy jak masz do wyboru kupić emepetrójkę czy upiracić byś się długo zastanawiał? Tak myśli niestety większość, po co za coś płacić jak jest za darmo pełno w sieci, ja wolę kupić. Inaczej już jest mieć płytę a mieć empetrójkowy album. Z mp3 jednak jest jak mówię.smok04 pisze: Sorki, ale to nie serwis jest denny tylko Ty Masz jakiś problem.
A piosenka jest taka inna, jeśli chodzi o Andersa to najbliżej do remixu "LIttle Bit Of Lovin'".
-
smok04
Dziwnie i niezrozumiale argumentujesz. Nie zamierzam się wdawć w pyskówkę. Serwis jest jak najbardziej legalny.Peter pisze:Denny bo nie da się płacić przelewem, a potem taki ZAIKS płacze, że tak mało ludzie w Polsce kupuje legalnie empetrójki a zdecydowana większość w Polsce woli po prostu ściągnąć za darmo. Nie chodzi o ofertę tylko, że ciężko tam kupić. Powiedz mi czy jak masz do wyboru kupić emepetrójkę czy upiracić byś się długo zastanawiał? Tak myśli niestety większość, po co za coś płacić jak jest za darmo pełno w sieci, ja wolę kupić. Inaczej już jest mieć płytę a mieć empetrójkowy album. Z mp3 jednak jest jak mówię.smok04 pisze: Sorki, ale to nie serwis jest denny tylko Ty Masz jakiś problem.
A piosenka jest taka inna, jeśli chodzi o Andersa to najbliżej do remixu "LIttle Bit Of Lovin'".
- Peter
Tylko że ja nie zamierzałem Cię wciągać w żadną pyskówkę, serwis jest legalny tylko, że ma swoje ograniczenia. I o to chodzi. Krytyka dotyczyła serwisu a nie Twojej osoby, za bardzo wziąłeś to do siebie. Co tu jest dziwnego? Serwis każe płacić tylko kartą, nie każdy jej używa, co odsyła ludzi do innych sposobów pobierania. Mnie do empiku.
A szkoda, bo tam sporo fajnych Thomasowych piosenek, które ciężko kupić, szkoda, że ta piosenka nie doczeka się CD tak jak Edmund pisze.
A szkoda, bo tam sporo fajnych Thomasowych piosenek, które ciężko kupić, szkoda, że ta piosenka nie doczeka się CD tak jak Edmund pisze.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
W Empiku zawsze można spróbować zamówić plyty, książki niedostępne, lub chociaż spróbować przez nich ściągnąć.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Peter czy Ty jesteś idiotą czy z Nas próbujesz idiotów robić?! Piszesz potem,żebym się od Ciebie odczepiła,ale po prostu nie da się nie zareagować.
Wpisujesz nr.karty bo na pewno masz kartę do bankomatu i pobierają Ci kasę z niej.Dostajesz na maila i na koncie potwierdzenie z pobranej kwoty.
Nie kminisz tego?!!!
Widać jak to legalnie pobierasz piosenki na mp3 skoro masz problem z polską stroną internetową.
Wpisujesz nr.karty bo na pewno masz kartę do bankomatu i pobierają Ci kasę z niej.Dostajesz na maila i na koncie potwierdzenie z pobranej kwoty.
Nie kminisz tego?!!!
Widać jak to legalnie pobierasz piosenki na mp3 skoro masz problem z polską stroną internetową.
- Peter
Nie uważam, Was za idiotów, po prostu dla mnie problemem jest zapłacenie kartą kredytową a to jest konieczne w tym serwisie, tego nigdy nie robiłem, umiem tylko e-przelewy robić. Jak pobieram piosenki? Kupuję przez empik mp3 i robię e-przelew.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tu nie ma nic trudnego wpisujesz po kolei tak jak w tabeli będzie pisało (w j.polskim) nr karty,kod karty,imię i nazwisko właściciela,adres i tyle.
Peter kto jak kto,ale Ty taki światowy człowiek ? No proszę Cię.
Peter kto jak kto,ale Ty taki światowy człowiek ? No proszę Cię.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska