Thomas Anders - album niemieckojęzyczny jesienią

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
Peter

Thomas Anders - album niemieckojęzyczny jesienią

Post autor: Peter »

Jakoś wiele sobie nie obiecuję po tym albumie, szlagiery mnie jakoś nie kręcą. Będzie takie "Ziele" tak to widzę, choć mogę się mylić i biorę w ciemno klimaty "Geboren". :P
jagoda123

Re: Thomas Anders - album niemieckojęzyczny jesienią

Post autor: jagoda123 »

czy można wiedzieć jaki będzie następny album thomasa i jaki będzie nosił jego tytuł płyty
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

jagoda123 pisze:czy można wiedzieć jaki będzie następny album thomasa i jaki będzie nosił jego tytuł płyty
Chyba tylko sam Thomas to wie... Albo i nie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze:Jakoś wiele sobie nie obiecuję po tym albumie, szlagiery mnie jakoś nie kręcą. Będzie takie "Ziele" tak to widzę, choć mogę się mylić i biorę w ciemno klimaty "Geboren". :P
Nie kręcą Cię szlagiery? A Andrea Berg? Aaaa rozumiem wyprodukował ją Bohlen ;)
Peter powstrzymaj się od komentowania tego albumu puki się nie ukarze.Też mi nie leży,że będzie to album niemieckojęzyczny,ale być może okaże się lepszy od "History" :)
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

atlantyda ;o) pisze:
Peter pisze:Jakoś wiele sobie nie obiecuję po tym albumie, szlagiery mnie jakoś nie kręcą. Będzie takie "Ziele" tak to widzę, choć mogę się mylić i biorę w ciemno klimaty "Geboren". :P
Peter powstrzymaj się od komentowania tego albumu puki się nie ukarze.Też mi nie leży,że będzie to album niemieckojęzyczny,ale być może okaże się lepszy od "History" :)
Witam.

Agnieszko przypuszczam, że to nie będzie aż takie trudne zrobić album lepszy od History ;-)

A tak na poważnie to pokładam duże nadzieje w zapowiadanym niemieckojęzycznym albumie Thomasa.
Mam nadzieję, że tym razem Thomas dotrzyma obietnicy i na jesieni TEGO ROKU doczekamy się albumu z samymi premierowymi utworami.

Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Hahaha, Edmund mistrz ironii :D

Wysłane z Blackberry Priv przy użyciu Tapatalk
Awatar użytkownika
Peter

atlantyda ;o) pisze:
Thomasowe szlagiery też mnie nie kręcą a wyprodukował je Dieter Bohlen. ;)
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Piotrek przyznaj się choć sam byś nie chciał. Ja się przyznaję że niektóre zrobiły wrażenie jak te dla Beatrice czy Mai. W życiu bym nie dotknęła takiej muzyki gdyby autorem nie był Dieter
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

To tak, zapomniałem o tym. To było fajne, ale Berg mi tylko "Schwerelos" się podobało, na "Abenteuer" nie zostawiłem suchej nitki, tak samo jak na "Atlantis"...
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Szkoda że tak szybko zapominasz o rzeczach które Cię kręcą w jakimś momencie. Pewnie zaraz zapomnisz o mnie również :lol:
A wracając do tematu, brzydziłam się szlagierami niemieckimi jak zawsze polskim disco polo.
Nie wiem czemu te od Dietera dla Beatrice czy Mai zmieniły postać rzeczy. A właściwie nawet wiem chyba... Wsłuchajcie się w aranże to 80 procent soundu Dietera za który go zawsze kochałam.
Nawet opinie na radiu top 80 w tym Roberta Lato że Beatrice jest królową szlagierów i zwyczajnie się podoba zwyczajnie mnie uspokoiły w mojej skrajnej jeśli chodzi o szlagiery opinii.
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

MODERN JEANNE pisze:Szkoda że tak szybko zapominasz o rzeczach które Cię kręcą w jakimś momencie.
U Petera to zależy jak wiatr zawieje.
Awatar użytkownika
Peter

Ale faktycznie to było fajne, natomiast z perspektywy czasu Andrea Berg mi się wcale nie podoba, a Thomas szlagierowy? Zobaczymy jesienią. Jeśli to ma isć w stronę szlagierów typu "Es War De Nacht... albo "Ziele" to nie, ale jeśli to pójdzie w kierunku dobrej tanecznej muzy to kto wie?
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Peter pisze:Ale faktycznie to było fajne, natomiast z perspektywy czasu Andrea Berg mi się wcale nie podoba, a Thomas szlagierowy? Zobaczymy jesienią.
Peter - tak do konca nie wiadomo, czy ten album bedzie ze szlagierami. Thomas zapowiedzial, ze jesienia ma wydac album niemieckojezyczny. Nic nie mowil o gatunku muzycznym. Jezyk niemiecki nie musi od razu oznaczac, ze to bedzie Schlager Musik. Rownie dobrze moze to byc muzyka POP zaspiewana po niemiecku. Pozyjemy, zobaczymy...

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Peter

Czyli mówisz, że muzyka pop po niemiecku to nie musi oznaczać od razu szlagierów? Jestem w szoku. Z tymi szlagierami to chodziło mi o to, że nie lubię Thomasa w piosenkach z początku kariery może poza 3 ma, ten styl mnie drażnił. Ale może jak będzie to coś melodyjnego, nowoczesnego, świeżego kto wie?
Falco niby też według jednych grał pop a były to takie typowe niemiecki szlagiery.

Ktoś nawet filmikiem już wykpił pomysł na ten album, a on się nie ukazał, filmik mówił coś o Judy w stylu techno... Ja napisałem tylko, że nie kręcą mnie szlagiery Thomasowe ale pożyjemy zobaczymy. Ja obstawiam na taki szlagier jak "Ziele" obym się pozytywnie zaskoczył.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Peter pisze:Falco niby też według jednych grał pop a były to takie typowe niemiecki szlagiery.
Peter akurat tu się bardzo mylisz!
Lepiej wróć do Systemsów bo coraz bardziej odlatujesz... ;-)
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter jeśli dla Ciebie każdy gatunek niemieckich utworów to szlagiery (pop,rok,metal) to u nas wszystko co śpiewane po polsku to disco polo. No na to wychodzi według Twojego rozumowania.
Pkmodern ma rację wracaj do Systemsów.
ODPOWIEDZ