Czy Thomas niszczy legendę Modern Talking?
- Peter
Według mnie niestety tak: najpierw jeździ po jakiś wiochach, występuję na boiskach piłkarskich gdzie zamiast koncertów w klimatyzowanych eleganckich halach są orzeszki, kukurydza i festyn jak dożynki. Dalej są występy pod jakiś supermarketami, nie wspomnę już w jakich niemieckich programach się pokazuje... Na koniec wydaje album z kiepskimi, amatorskimi wręcz wersjami niegdyś wspaniałych piosenek MT, tak się chałturzy panie Anders... Wreszcie zachowuje się nieprofesjonalnie, obiecując album ciągle przekładając jego premierę by go wreszcie anulować... To przykre że tak postępuje mój idol.
- MODERN JEANNE
Re: Czy Thomas niszczy legendę Modern Talking?
Wg mnie jest zupełnie na odwrót bo właśnie podtrzymuje jeżdżąc z tym repertuarem.
Na koncerty przychodzą nie tylko starzy, ale też nowe pokolenia i nieistniejący od lat zespół ciągle ma szanse zdobywać nowych fanów. Tak to by pewnie całkiem słuch o nim zaginął.
To już bardziej Dieter się tu ośmiesza. Jako twórca zespołu legendy i brzmienia za które kochały go miliony robi coś coś w Polsce jest określane mianem disco polo. Czy legendzie przystoi?
Na koncerty przychodzą nie tylko starzy, ale też nowe pokolenia i nieistniejący od lat zespół ciągle ma szanse zdobywać nowych fanów. Tak to by pewnie całkiem słuch o nim zaginął.
To już bardziej Dieter się tu ośmiesza. Jako twórca zespołu legendy i brzmienia za które kochały go miliony robi coś coś w Polsce jest określane mianem disco polo. Czy legendzie przystoi?
I LOVE DB AND TA!
- Blue Forever
- Kontakt:
Ja jestem zdania identycznego jak Peter. Nie przystoi to takiej legendzie. Do czego to doszło, żeby jeździł po takich marketach. Aż taki biedny?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nie taki biedny bo swoją gażę dostaje jak za koncert biletowany.Jest to szansa zobaczenia Thomasa dla osób,które nie mogą pozwoić sobie na bilet i dodatkowo koszt podróży.Weźcie to w końcu pod uwagę.
Druga sprawa jeżeli tego rodzaju występy Thomasa komuś nie odpowiadają po prostu nie chodźcie na nie
Przecież to takie proste.
Druga sprawa jeżeli tego rodzaju występy Thomasa komuś nie odpowiadają po prostu nie chodźcie na nie
Przecież to takie proste.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Peter zaraz wyczuje spiseg, że te forum to jednak większość fani TA...
- Peter
Niby czemu mam wyczuć spisek?
To, że to forum to 90 % fani TA to wiem od dawna, też jestem ale nie przeszkadza mi w ubolewaniu nad tym co robi Thomas.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ale za wszelką cenę chcesz pokazać,że Thomas jest już nic nie wart.Moim zdaniem Thomas wciąż Modern Talking podtrzymuje przy życiu koncertując z repertuarem grupy,a wciąż mnustwo ludzi przychodzi na koncerty.
- Peter
Sam na to ciężko pracował by być w tym miejscu co dzisiaj jest i musisz przeboleć że jest na forum kilka osób podobnie myślących do mnie. Co mnie ciekawi, kiedy Thomas koncertował w Chile czy USA to wszystko jakoś miało ręce i nogi. Coś się zepsuło.atlantyda ;o) pisze:Ale za wszelką cenę chcesz pokazać,że Thomas jest już nic nie wart.Moim zdaniem Thomas wciąż Modern Talking podtrzymuje przy życiu koncertując z repertuarem grupy,a wciąż mnustwo ludzi przychodzi na koncerty.
PS gdybym rzeczywiście uważał, że TA jest do bani nie miałbym zdecydowanej większości albumów solowych TA>
- MODERN JEANNE
Wiesz co Peter? Dla mnie po rozłożeniu zespołu problem Thomasa i Dietera zrobił się jakiś dziwny i heroiczny wręcz.
Thomas bardziej napędzany przez starych fanów, którzy oczekiwaliby tego za co tą grupę pokochali robił coś w tym kierunku.
Od problemu legendy zarówno TA i DB zadkiem odkręcają próbując zarobić kasę na inne sposoby.
Thomas bardziej napędzany przez starych fanów, którzy oczekiwaliby tego za co tą grupę pokochali robił coś w tym kierunku.
Od problemu legendy zarówno TA i DB zadkiem odkręcają próbując zarobić kasę na inne sposoby.
I LOVE DB AND TA!