Good Karma

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
restimek

Re: Good Karma

Post autor: restimek »

Aż szkoda że płyta nigdy nie wyszła bo po tym co wyciekło do neta stwierdzam iż to byłaby naprawdę niezłą płyta... Thomas się tłumaczył że jakość mu się nie podobała... ale w takim razie nie prezentował by tych piosenek na występach... tu chodzi o coś innego.... a "jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze" takie moje zdanie...
Trust your emotions, Believe in your dreams
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Wielkie dzięki za opis tego "niedoszłego" albumu. Na pewno wymagał on dopracowania, ale na podstawie tego co udało się z niego odsłuchać, sądzę że Fani byliby usatysfakcjonowani 8) :lol: A za "Everybody Want's.." będę tęsknił do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej, dobrze że mamy choć te 30 sekund. Kiedyś nawet się zastanawiałem, czy w najbliższym otoczeniu Thomasa jest ktoś, kto mógłby go namówić na realizację tego numeru, oczywiście za zgodą i wiedzą Producentów. Potencjał na przebój jest w tym nagraniu ogromny.
Cóż, teraz czekam na kontynuację stylu, który Thomas zaprezentował w albumie "STRONG". Tylko tym razem koniecznie płytka dla całej Europy ;)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Rzeczywiście - za utwor "Everybody wants to rule the world" nie jeden fan by wiele oddał :) Kiedy po raz pierwszy go odsłuchałam to po prostu się zakochałam! Głos Thomasa i do tego świetne brzmienie - jednym słowem GENIALNE! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

Świetne brzmienie i ten boski głos Thomasa.kocham tę piosenkę :D Everybody wants to rule the world :)
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

"Good Karma" niestety - jak wiadomo nie ukazałaa się. Coo po niej zostało? Kilka singielków i... to cudoo: zapewnie nieoficjalne wydanie, ale mieć takie coś na płycie CD marzenie.
https://www.discogs.com/Thomas-Anders-G ... se/5658988

Szkoda tylko, że to tylko urocze wydanie internetowe.
ODPOWIEDZ